Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2013 09:31 - Завръщането на Анубис
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3072 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Те винаги са били тук. Има ги не само в древен Египет, но и в древен Шумер. Те винаги са били тук и винаги са били наши смъртни врагове.

***

Кой ни унищожава? Кой нарежда нашето унищожение? Коя е тази сила, стояща над така нареченото „Световно правителство” и над моралните нищожества, именуващи себе си „Господари на света”? Смея да твърдя, че това е неземна раса, съпътстваща човечеството от самото начало на човешката история. Те са дали идеята за технологията на ГМО, съсипваща земната флора. Те са автори на идеята за отравяне на земната почва. Те нареждат тровенето ни от въздуха и промяната в състава на земната атмосфера. Те са заповядали планетата Земя да стане непригодна за живот от нас. За да я населят после те, естествено. Иначе гореизброените действия не биха имали никакво логично обяснение. Те стоят над всичко, а разните там ционисти, масони, илюминати са само техни покорни слуги. Не само аз мисля така. Цитирам част от писмо, което получих преди доста време. Очаквах кореспонденцията да продължи и да получа още сведения, но писмата изведнъж спряха. Все пак и казаното дотук не е малко.

„Абдула Хашем, авторът на въпросната поредица е египтянин и там развива страхотни теории за културата и религията на Древен Египет и показва връзката на тази култура със случващото се днес. Той представя египетските фараони, като зли чужди на човечеството сили. Като египтянин и човек, който може да изследва нещата на място, той постоянно намира доказателства за това.”

image

Мюсюлманите също са били наясно с присъствието им. Не от вчера и не от днес.

***

Писмото продължава с думи, посветени на поредица от видеоклипове, направени от Абдула Хашем:

„Първият епизод започва именно с въведение в египетската митология. А поредицата е посветена на пристигането на Антихриста (в исляма се нарича Даджал) и Хашем смята, че е невъзможно да бъде разбрана неговата поява без да се разбира митологията на египтяните. Той обръща внимание на едни много интересни думи на Мохамед, който казва:

„Всеки пророк е предупредил своя народ за Антихриста, за Даджал-а, лъжливия Месия. И пророкът Ной също е предупредил своя народ, но аз ще ви кажа нещо, което никой не е казвал преди мен. Антихристът вижда с едно око: неговото ляво око, той е сляп с дясното око. Но твоят Господ не е едноок."

Много мюсюлмани го приемат буквално и вярват, че Антихриста ще е едноок човек, но Хашем обръща внимание на символиката, като прави връзка между супер модерния напоследък символ на окото на Хор и окото с пирамидата на масоните. Намира много косвени доказателства за връзката на масонството с религията на египтяните и посочва взаимстването на масоните на много неща от нея. Масоните пазят много тайни от египтяните и ги използват и до днес. Разбира се, Хашем посочва, че има и момент в историята на Древен Египет, когато добрите сили надделяват в управлението, но като цяло управляващите фараони са действали от името на нечовешки сили, враждебни нас, което е било и причината за краха на тази цивилизация.„

Не, това не е окото на Хор. Това е символика, използвана от потомците на Чакала Анубис. Те знаят неизмеримо повече от нас за времето, когато на територията на Египет са живели същества, нямащи нищо общо с човека. И ако за потомци на Хор, на Хатор или на другите „богове” нямаме никакви данни, че са продължили присъствието си на Земята, то за Чакалите, песоглавците, гургулите или както и да ги наречем, доказателствата са премного. Длъжен съм да уточня, че предчовешката цивилизация в Египет не е била съставена от една-единствена Раса. Нещо повече, те идвали от различни светове. Подробностите по-късно. Сега да погледнем към расата, представлявана от Чакала Анубис.

Цитирам текст от руския вариант на Уикипедия:

ГОРГУЛИ

„В гръцката религия и митология са въплъщение на обобщената представа за неопределена, безформена божествена сила. Зла или благотворна, определяща съдбата на човека. Произвеждайки внезапно, без всякаква видима причина някое действие, горгулите внезапно и безследно изчезват. Горгули се наричат също низшите демонични крилати божества, посредници между човека и Бога.

В християнските представи горгулите са свързани изключително със злите сили. Те също са известни като чудовища, чийто скулптури украсяват средновековните храмове. Символизирали силите на демоничния и населен с дракони подземен свят. Смятало се, че те са укротени от висшата духовност, въплъщение на която представлявал храмът. За това свидетелствало тяхното разположение в йерархията на орнаменталистиката. Горгулите винаги са подчинени на ангелските, на небесните образи и никога не заемат централно положение.

Горгулите са образи на силите на Хаоса, разположени в периферията на света. Те са въплъщение на демоничното начало, подчинено на висшата, на Божествената воля. В средновековните християнски представи горгулите са неотделима част от представите за реда в света, преодолял стадия на Хаоса. Те са поставени да служат на ангелите, също както и други божествени персонажи.

В митологиите на различни народи горгулите са низши по отношение на боговете свръхестествени персонажи, зли духове.”

Текстът е пълен с противоречия, така е. Но някои факти не можем да отречем. А именно, че горгулите, песоглавците или с каквито още имена да са познати, са присъствали от хилядолетия в човешката история. Второто, което заслужава да се отбележи, е в известните разлики относно представите за техния физически облик. Обяснение има, но предпочитам да ви го кажа простичко, с един риторичен въпрос. А нима на Земята живеят само и единствено хора, при това хора от една-единствена раса? Същото е и с песоглавците. Третото, много важно твърдение е, че те се появяват изведнъж и изведнъж изчезват. Няма космически кораби, няма летящи чинии, няма никаква техника. Появяват се от нищото и пак изчезват в нищото. Запомнете го, много е важно, за да разберем цялостната картина. Сега да разгледаме твърденията за още една технология, свързана с тях. Отново цитирам част от онова писмо:

„Погледни щом можеш клиповете! Много неща се обясняват. Само ще ти разкажа една случка, за да разбереш защо имам толкова голямо доверие на въпросния египтянин. Преди време той пусна една поредица за зомбирането и програмирането, която светкавично беше изтрита от интернет. В нея обясняваше, че има различни видове програмиране на хора за различни цели. Според него има хора, на които е заложена някаква задача и чрез определени символи и думи те могат да бъдат активирани, а през останалото време да са си съвсем нормални и да не осъзнават, че нещо "спящо" е заложено в тях. В началото на първи епизод обаче, се казва: "Хора, които имат някакво подозрение, че върху тях може да е въздействано, е по-добре да не гледат! Ние не отговаряме за последствията, които могат да настъпят. Посъветвайте се психолог!", защото виждайки начина и символите, чрез които им е въздействано хората могат да си спомнят и да станат лабилни. Въпросната серия я гледаме няколко човека и след надписа се споглежадаме, всеки казва, че няма такива подозрения и започваме да гледаме. Епизодът свършва и всички сме ок, дори се шегувахме, че явно никой не е зомбиран. По-късно вечерта едно от момичетата започва да плаче вкъщи безпричинно, да говори несвързани неща и изживява някаква страшна криза. Нейният приятел ни разказа. Тя сама се сеща за какво става въпрос. След като се връща назад, си спомня кой, какво и къде. Оказа се, че "и се губят и дни. Зомбировката при нея вече е преодоляна чрез воля и осъзнаване, но никак не "и беше лесно. Странното е, че тя е най-будната и никой не можеше да повярва, че точно тя е била програмирана. Но колко ли хора са зомбирани, без да подозират, и колко ли щяха да го разберат ако бяха гледали клиповете. Но клиповете изчезнаха от интернет...”

Защо вярвам, че е така? Защото знам, че технологията, положила началото на психотронните и зомбиращи техники тръгва от Третия Райх. А пък Адолф Хитлер от своя страна е бил до голяма степен подчинен именно на песоглавците. На „свръхчовеците”, както ги нарича самият той. И пред които е треперил от страх и ужас. Знам също, със сигурност знам, включително от личен опит, че психотронната апаратура, използвана и от ГРУ, и от ЦРУ, и от Мосад е напълно еднаква. И че никое правителство не предприема никакви мерки за пресичане на тези действия, насочени към изтребването, към физическото ликвидиране на невинни хора. Заповедта явно идва от твърде високо място. От някой, стоящ над правителствата.

Знам, че вие трудно да повярвате. Знам, че почти всички от вас, които го прочетете ще го обявят за някакво бълнуване или в най-добрия случай за фантастика. Само че фактите продължават да се трупат. Крайните изводи са твърде еднозначни, за да ги отречем.

Разобличенията ще продължат. Данните, с които разполагам не са изчерпани. Ще си поговорим и за Антихриста, който според легендите и предсказанията трябва да бъде роден от вещицата Чакал. И за странните послания, получени на моя компютър. И за не по-малко странните послания, публикувани в редица чуждестранни сайтове. Ще си поговорим също защо темата е табу за българоезичния Интернет.

Планът за изтребление на народите
image

Някой се е изправил срещу всички нас и ни изтребва поединично. В същото време ние сме се вкопчили в междуособици. Кой и с каква цел сее раздорите вътре в човешкия род?

***

Днес на едни народи е позволено да грабят и унищожават други народи. Някой им е позволил. Беше ми казано много отдавна, още през 1998 година. Спомням си разговора ясно, сякаш да е било вчера. Едва сега осъзнавам истинското значение на думите. Но има още. На грабителите и убийците не само е позволено да убиват и да грабят. Те биват насърчавани да го вършат. Палачите не осъзнават, че в големия План е предвидено те също да се превърнат накрая в жертви. Кратко документално отклонение.

Известен е така нареченият Харвардски проект за ликвидация на Съветската империя. По-малко известно е неговото продължение - Хюстънския проект. Збигнев Бжежински, един от авторите на проекта и почетен гражданин на руския град Лвов откровено признава. Да, руснаци, украинци, белоруси и други народи ще бъдат ликвидирани. И тук идва изненадата. Заедно с тези народи се предвижда ликвидацията и на руските евреи. Тоест на хазарите, останали да живеят на територията на Русия. Проследявайки посоките на процеса, ние трябва да разберем: на прицел сме всички. Абсолютно всички, до един сме в капана, наречен планета Земя! И ако днес евреите се самовеличаят като „богоизбрани”, то те следва да си зададат въпроса кой и защо, с каква цел насажда такава неистова омраза към тях сред всички останали народи по света. И дали човешки същества могат да бъдат истинските творци на днешната световна ситуация. Кой и защо превърна Земята в капан? И как?

image

Идват от далечното минало, за да заграбят нашето бъдеще. Но те нищо не могат да заграбят, ако ние не им го дадем доброволно. Такива са Небесните закони, а те са ненарушими.

***

Готвят ние мор. Готвят ни онова, наричано поради силата на някакво недоразумение Апокалипсис. А всъщност подготвят почвата за повторение на случили се преди много хилядолетия събития, когато някои могъщи дотогава Раси били принудени да отстъпят планетата Земя на бозайниците. И в частност на човека. Днес те, потомците на Анубис подготвят своя реванш.

Нека отново се върнем назад.

В Интернет е пълно с доказателства, че някога хората притежавали значително повече знания. В много отношения древните технологии надвишавали днешните. А в много случаи тези технологии си остават необясними от съвременно научна гледна точка. Но дали някой съзнава, че същото се отнася и до песоглавците? Какво твърдят древните автори?

Плиний Стари намира песоглавци в Етиопия. Всъщност те са по цял свят, което за древността е немислимо. Но при кучеглавите е факт. Плиний твърде много уважава Мегастен и пише, че в Индия също ги има. А военният историк и тактик Клавдий Елиан не смята, че индийските песоглавци са толкова свирепи и опасни. Напротив, той ги приема за доста миролюбив, макар и див народ. Поне по отношение на човека. Впрочем той ги поставя в раздела „неразумни” единствено защото техният език е неразбираем за хората. Също както някогашните славяни наричали принадлежащите към германските племена немци, тоест неми, безсловесни само защото не говорели техния славянски език. Недоразуменията в историята са нещо твърде често срещано. А иначе отново според свидетелствата на антични автори, песоглавците разбирали езика на индусите. Същият Елиан описва етиопските песоглавци като диваци. Рядко носят дрехи и обичат да воюват. Но пък храната си я приготвят, не я консумират в съвсем сурово състояние. По външен вид се отличават от своите събратя с дългите си бради. Значително по-късно Блаженият Августин също споменава този народ. При толкова еднакви разкази кой още вярва, че си имаме работа само с една измислена легенда?

След падането на Римската Империя, през Средновековието за песоглавците продължило да се говори. Марко Поло, Христофор Колумб, Порденоне – всички те описват загадъчните човекоподобни същества с кучешки глави. Христофор Колумб ги наричал канибали, но в смисъл на човекоядци, а само като название. Описал ги в своите дневници по разкази на местните индианци. Чак до края на XVIII век съществуването на песоглавците не било оспорвано от никого. После нещо се случило. Какво точно, предстои да изясним.

Почти до края на ХХ век над темата тегло мълчание. Мълчанието било последвано от лавина опити за „рационално” обяснение. Стигни до там, че за песоглавци били обявени африканските маймуни павиани. Впрочем павианите така и са наречени – кучеглави. А зеленият павиан носи името Papio anubis. И всичко това въпреки категоричното мнение на биолозите, поставящи целия вид в семейството на коткоподобните маймуни. Днес у нас, в България за песоглавците или изобщо не се говори, или пък категорично се отрича тяхното съществуване. И ако някой все пак посмее да заговори или да потърси някакви сведения, такъв веднага става обект на присмех и нападки. Странно, нали?

Но защо една такава, безобидна наглед тема е подложена на преследване? И защо точно  в България?

Над отговора си заслужава да помислим.

 

 

 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3002991
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930