Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2013 14:02 - Chemtrails или защо ни ръсят от небето
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 8637 Коментари: 5 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Вместо поучение, към онези, които много обичат да ни поучават. И да ни обясняват кое щяло да се случи, ама непременно да се случи. Вместо поучение и към онези, които вярват на тъпоумните хитреци, обявили се за световни поучители.

Днес водих разговор, след който може би успях да си изясня някои логически противоречия. Защо ни поливат с отрови, след като тези отрови ги дишат и онези, дали разрешение за ръсенето? Хайде, нашите политици не са от най-интелигентните, но има и разумни политици, в страните, в които съществуват държави. Тези черти, с които военните самолети шарят небето не са нито безобидни, нито безвредни. А ползата от тях е никаква, абсолютно никаква. Докато вредата е многократно доказвана. По най-убедителен начин. Ама те го разрешават. Нещо не е наред. Нещо не е както трябва.

До днес не знаех, че за да ръсят самолетите, правителството трябва да подпише една конвенция. Какво е това безумие, коя е причината, за да се стигне до едно такова налудничаво решение? Причината е, че не само в бивша България, ами и в САЩ, и в други „велики сили” политиците надценяват своите умствени възможности. Ще карам направо.

Във втория сайт пуснах статии, където обяснявах защо подземните градове и убежища няма да спасят „елита”. В общи линии обяснявах и точно как ще бъде нанесен ударът, какви ще са неговите последствия. Оказа се, че тези неща са били съобщени на великомъдрите земни политици още преди аз да ги публикувам. Съобщени са им били от същества, с които нямам и не желая да имам нищо общо. Дадени са им и съответните доказателства. И тъй като тези политици и световни господари обикновено треперят за своя мизерен животец, са се изплашили. Изплашили са се до смърт. След като са ги изплашили, техните осведомители и наставници ги успокоили с твърдението, че съществува сигурно средство за предпазване. Chemtrails. Това щяло да неутрализира, както им било казано „лъчението”. Тогава било взето решение за конвенцията, за която вече споменах. Е, намерили се страни, чийто ръководители при всичките си недостатъци били достатъчно разумни и решителни и отказали да подпишат. Повечето обаче подписали. Масовото отравяне започнало.

image

Ще направя малко отклонение с въпроса кога точно в България започва да се полива с Chemtrails? За да знаем кой премиер и кой президент са подписали. И им се отблагодарим така, както заслужават. Макар че и следващите са същите кретени, за да се придържат към конвенцията. И за да няма обидени от думата кретени, ще им обясня защо са такива.

Да, преди хилядолетия на Земята е процъфтявала могъща цивилизация. Много по-могъща от днешната. И тази цивилизация е била унищожена доста бързичко. От кого и защо е отделен въпрос. Не е от мен и не е от вас. Интересен е начинът, по който е била унищожена.

Лъчения, енергиен удар, слънчево или космическо влияние – дрън, дрън. Навремето чух един виц.

Въпрос: от кого е създадено комунистическото учение? От политиците или от учените?

Отговор: от политиците. Ако беше от учените, те първо биха го изпробвали върху животни.

Та и сега е същото. Ако ни управляваха учени, а не тъпоумни самодоволни политици, до Chemtrails нямаше да се стигне. Защо? Защото учените щяха да изследват останките и да осъзнаят, че следите от всякаква разумна дейност в градовете и подземията са унищожени с помощта на технология, която поне засега остава необяснима. Напълно непозната технология. Че всичкият метал там не се е изпарил, а е бил преобразуван в други химически елементи. Тая работа с лъчение или слънчево изригване няма как да стане. А пък да си говорим за ядрен удар е не смешно, а кретенско. Няма как при такъв удар прекрасно укрепеното убежище да бъде ликвидирано напълно, а сламените колиби на километър-два да оцелеят, да останат непокътнати. Учените щяха да проумеят, че промяната на земната атмосфера няма как да предотврати нещо, от чието действие те и понятие си нямат. А после, като критично мислещи личности учените щяха да си зададат въпроса какви цели преследват съществата, препоръчали такива мерки. Отговорът ще се наложи от само себе си. Не съм учен, просто селско момче съм. Но не съм нито идиот, нито политик и поне за мен отговорът е очевиден. Само че трябваше да науча за конвенцията и за причините, изтъквани за нейното подписване, за да ми стане ясна цялата картинка.

Още едно отклонение. Тая вечер по Интернет гледах видео клип за големи разломи в Тихия океан. А също така прочетох и любопитна информация, свързана с потъването на платформата „Колская”. Ставаше дума за височината на вълните. В различните публикации те варираха между 4 и 14 метра. Явно някой е много ядосан за нещо. Няма да обяснявам какво искам да кажа. Който трябва да разбере, той ще разбере. Знам, че тоя, който трябва да разбере редовно следи моите скромни селски сайтчета, така че непременно ще разбере.

Само ще поясня, че учителите на нашите скъпи ръководители, и онези другите, ядосаните не са едни и същи. И оттук нататък май ще става доста интересно. Ако политиците не вярват, нека питат учените. Дори из нашите, български планини могат да се намерят вкаменени останки на големи океански миди, както и други вкаменелости с морски произход. Та ако се наложи разни събития да се повторят, Chemtrails няма да помогне. Ама никак. И тогава язък за тровенето.



Тагове:   възмездие,   тровене,   Chemtrails,


Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. shout - Какво е chemtrails? Оръжие за масово поразяване или измислица?
04.06.2013 09:43
Chemtrails е истина, която не може да бъде отхвърлена. Тя е и над България повече от 7 години, като през последните 4 години СЕ ПРЪСКА ДЕНОНОЩНО, на различни интервали и интензивност. Но какво е chemtrails ? През 2001 сенатор David Cucinich внася в американския конгрес Space preservation act, който е отхвърлен. Него можете да видите на http://www.govtrack.us/congress/bills/107/hr2977/text
Според този акт кемтрейлс се явява ЕКЗОТИЧНО ОРЪЖИЕ !!!!
"(B) Such terms include exotic weapons systems such as--

(i) electronic, psychotronic, or information weapons;

(ii) chemtrails;

(iii) high altitude ultra low frequency weapons systems;

(iv) plasma, electromagnetic, sonic, or ultrasonic weapons;

(v) laser weapons systems;

(vi) strategic, theater, tactical, or extraterrestrial weapons; and

(vii) chemical, biological, environmental, climate, or tectonic weapons. "

Всъщност кемтрейлс се ЯВЯВА ОРЪЖИЕ ЗА МАСОВО ПОРАЗЯВАНЕ РАЗПРЪСКВАНО НАД МИРНИ И БЕЗЗАЩИТНИ ГРАЖДАНИ !!!
Ето от тази снимка http://prikachi.com/images/840/5439840l.jpg в дъното над седалките може да си види с какво се пръска !!! Надписът е Hazmat Inside . С тези опасни за човека и природата вещества се пръска мирното население. Освен тях има и канцерогенни вируси, мукоплазма, диетилен бромид, барий и т.н. Това пръскане е ЖИВ ГЕНОЦИД !!! По-лошото е, че българите в него не вярват и хич не им пука. Още по-лошо,е, че нашите управляващи са го допуснали неспазвайки Конституцията. А още, още по-лошо е когато народа спи и не желае да си отвори очите за жестоката истина!
За повече относно кемтрейлс може да се види и в http://shout.blog.bg/.
цитирай
2. eltimir - Не е измислица
04.06.2013 09:57
Твърде много снимки и видеоматериали съществуват, за да каже някой, че е измислица. Но истината е много по-ужасна. Това се върши по цял свят с малки изключения. На изтребление биват подлагани всички народи, включително евреите. Геноцидът е над целия човешки род. Нещо повече. На изтребление са подложени всички биологични видове, населяващи земната суша.
И оттук тръгват големите въпроси. Кой и как съумява да нарежда на правителствата да разрешават това и да го правят? Каква е крайната цел? Знам отговора, но искам вие всички сами да стигнете до него. Той е твърде еднозначен. Сега от нас се иска да не бъдем безразлични, а да отворим очи и да видим какво се върши с нашия свят.
цитирай
3. chetohche - Поне от 1984та пръскат над Бълга...
04.06.2013 14:04
Поне от 1984та пръскат над България. Ако има статистика за наситеността на синьото през годините, ще се разбере какво кога къде и как..








Те са крапто-фашисти, фанатици. Вярвот в думите на Джон Голд. На егоизма и златото. http://www.rand-bg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=1 вярват че само елита има свястна генетика и са способните, че всеки дар е отвратителен, че всяко нещо извън личната изгода е грешно.. ..ПУСНАХА И ФАШИСТКИЯТ ИМ ФИЛМ, ОТ КЪДЕТО СЪЩО ЗВУЧИ ОМРАЗА И НЕНАВИСТ КЪМ РАБОТНИЦИТЕ КРИПТО-РОБИТЕ
цитирай
4. chetohche - наситеността на синьото на небето и ...
04.06.2013 14:08
наситеността на синьото на небето и свелинопроникването.?. И в най слънчевият ден, е сякаш облачно.
цитирай
5. shout - До chetohche
05.06.2013 20:52
Пръскането с кемтрейлс над България не е започнало през 1984 г., защото бяхме в СИВ и Варшавския договор. Пръскането с кемтрейлс в света започва през 1990-1 г. Над БГ започва след приемането ни в НАТО - във Vbo7.com има клипове от 2006 г. От 2009 г. след идването на буда на власт то е денонощно и продължава до днес. Самолетите летят твърде ниско с огромен грохот, но радарите в lifetrafic показват височини над 9 000 м. Освен дългите следи с километри има и по-къси следи. Могат да се видят самолети, които летят твърде ниско и по-високо, но след тях няма следа, но някъде по-нататък могат да започнат да пръскат нали?
Самолетите се водят ПЪТНИЧЕСКИ и така могат да преминават БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО където си пожелаят. Как правителствата допускат тези самолети, които явно те не летят на тази височина, която посочват радарите и посоките на летене им са БЕЗРАЗБОРНИ ИЛИ ВЕТРИЛООБРАЗНИ. Над Бг трафикоа основоно е Германия - Турция и Турция - Германия. това може да се провери лесно като се засече един кемтрейлс -самолет и се погледне във Flightradar24.com на картата над България. Там обаче НЕ СЕ ОТРАЗЯВАТ ВСИЧКИ САМОЛЕТИ, защото понякога те летят по-двойки, тройки, че и четворки. Как става манипулирането на радарите и височината на ВИДИМО НИСКО ЛЕТЯЩИТЕ САМОЛЕТИ - няма информация. Как се прикрива и големия брой самолети също. Но е истина, че се направиха кули-маяци по Стара Планина и др. планини тези самолети да се "ръководят". българските правителства ЗНАЯТ за пръсканията и на въпрос на Хрътките Министърчето на трансп. Московски каза за тези самолети, че са на НАТО и летят на 6-8 км, а следите им остават за часове !?! В това обяснение има 3 лъжи: Първа - следите от двигателите не стоят с часове, а се разлагат за секунди – това са водни пари. Втора - радарите показват че тези самолети са ПЪТНИЧЕСКИ. Трета - видимо техните височини не са такива!!! Доказателство за твърде ниско летящ самолет е тази снимка http://prikachi.com/images/755/3538755S.jpg .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2995997
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031