Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2013 13:58 - US базите ни заразяват
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2197 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Да, това наистина е статуя на Свободата. Тя символизира онези, които ни освобождават първо от цялото ни имущество, а после ни освобождават и от Живота.
Техната верица освободителна американска и еврейска! Верицата им и на всички демократични комунисти и комунистически демократи, които им помагат! Седнали да ми празнуват гадовете гадни някакво си спасяване а евреите. Не празник, а Ден на Траур трябва да е. Защото ако ги нямаше евреите, сега нямаше кой да осъществява геноцида над българския народ. Ако пък ги нямаше евреите в Русия, фирмата uCoz ямаше да е еврейска и моите сайтове нямаше да бъдат изтрити. По искане на пребиваващите в България евреи и еврейки от ГРУпичката проклета ЛЕМС.
И този текст също беше публикуван в един от унищожените ми от евреи сайтове.

Днес имах дълъг разговор със стар приятел. Една от темите ни беше за химиотрасетата. Каза ми нещо, което поне до този момент не знаех. А именно, че самолетите са почнали да ръсят вече не само химикали, но и вируси. Седяхме в кафе на открито и над нас минаха два самолета. Той ги видя пръв. И ми посочи белезите. Следата ту се появяваше, ту изчезваше. Та със съгласието на така нареченото правителство американците са почнали да ни заразяват с непознати за науката болести. Щях да търся доказателства и факти, но се сетих за статия от БЛИЦ, която прочетох днес. Прочетете и вие и мислете какво правят с нас тези садисти и човекомразци:

Непозната суперскоротечна левкемия тръшна мъж като бик

Кюстендилци са в паника от почти светкавичната смърт на техния съгражданин Камен Колев. Непозната суперскоротечна левкемия тръшна якият като канара мъж. От откриването й до опелото минаха едва 20 дни.
Лекарите вдигат рамене и твърдят, че друг път такова чудо не се е случвало. Местните са в потрес и в града започнаха да витаят най-различни слухове – от аварията в японската атомна електроцентрала във Фукушима до спомените за "безопасните” американски бомби с обеднен уран в съседна Сърбия, а сред по-възрастното поколение те стигнаха и до Чернобилската трагедия. Паниката кога и какви смъртоносни облаци са излели гибелен дъжд над Кюстендил стана основна тема в града.

Според близките на Камен Колев починалият е взел през живота си едва няколко аспирина. Покосеният от непознатата форма на левкемия е 45-годишен и от една година беше началник на местната пробационна служба. Под неговото разпореждане бяха петдесет и трима служители, за които смъртта на шефа им дойде като гръм от ясно небе.

Славей КОСТАДИНОВ

И малка добавка от мен, копирах я от коментарите:


Преди да легна да спя ми се ще да кажа още нещо. Бойко Борисов е разрешил на американските самолети да ръсят всякакви смъртоносни болестотворни щамове над българската територия. Тоест Борисов пряко е отговорен за смъртта на десетки и стотици хиляди българи. Извинявайте за грубия израз, но трябва човек да е идиот, за да не го види. Но другите политически сили и безсилия? Техните лидери и техните активисти нищо ли не знаят? Ако наистина не знаят, то както някога казвахме, те не за политици, ами за чеп за зеле не стават. Ако пък знаят и мълчат, то какво ние да мислим за тях?
Ако онова, което пиша е лъжа или спекулация, то още утре би трябвало да ме арестуват и да ме дадат на съд за клевета срещу министър-председателя. Уверявам ви, че няма да го направят. Защото знаят какви ще са последствията от един такъв съдебен процес. Независимо, че като знаем състоянието на нашето "правосъдие", нищо няма да им попречи и доживотна присъда да ми дадат. Но те, след като знаят прекрасно, че нито ще се уплаша, нито ще се огъна се страхуват. И в такъв случай питам: след като Бойко Борисов се страхува от един мизерстващ и беден безработен като мен, то какво представлява в морален план това същество Борисов?
Не се страхувайте и вие, и Борисов ще се бои от вас.

Опитът ме е научил, че най-важни са темите, по които нищо не се говори. А тук става въпрос за факти, за реални и доказуеми факти. За неща, които всички ние ги виждаме и усещаме. Запомнете, че най-страшно от всичко е самият страх. Аз вярвам, че почнем ли да говорим, надигнем ли глас, почнем ли да задаваме въпроси, положението ще се промени.
И едно малко историческо сравнение. Когато през 4 век Император Константин налага християнството, на селяните им било забранено да гледат към небето. Май и днес е същото. Остава да се запитаме защо.




Гласувай:
1



1. olivie - Добър да е денят Ви,
03.06.2013 14:26
макар да не се казвам дядо Кольо. Лично мене не ме интересува истината за спасяването на българските евреи. Моят въпрос е знаете ли причините за отмяната на Закона за защита на нацията?
цитирай
2. eltimir - Вярвам, че е ясно
03.06.2013 14:43
След като се отменя защитата на Нацията, значи се иска нейното унищожение. И виждаме как днес то се осъществява, при това с твърде бързи темпове.
цитирай
3. olivie - ???
03.06.2013 15:20
Създаден 1941г. той дискриминира евреите тотално. Отменен е 1943г. Предполагам едва ли са изтъкнали официално причината, която споменавате. Мене ме интересува кое е накарало фашистка България да го отмени? За да си спаси евреите ли? Айде бе. Тук е разковничето, което търсим всички, вервайте ми. Другото наоколо е мъгла.
цитирай
4. eltimir - Цар Борис Трети
03.06.2013 15:38
Да не забравяме, че самият род Сакскобурггота са евреи. Произлизат от унгарските евреи Кохари, а благородническата титла са си я купили.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003829
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930