Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2013 11:19 - Българските шахиди
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2200 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 04.06.2013 11:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Не ми се щеше и това да се сбъдне, ама нещата май отиват натам. Предсказано е през 19 век. За какво става дума?
Ами ще има много случаи, при които българи ще жертват своя живот, за да убиват враговете на България. Евреи и техните слуги. Също и на циганите ще им се случат неприятни събития. Извън природните огнени катаклизми, които ги очакват. Та ще доживеем съвсем скоро да видим български шахиди. Но има разлика.
Мюсюлманските шахиди го правят заради техния Аллах, едно от имената на Мадам Йехова. Българите ще го правят заади децата си. Всеки нормален българин би дал живота си за своите деца. А еврейската сган вече почна да протяга мръсните си ръце и към тях. Българинът ще го направи заради своя род, който е свещено понятие за всеки нормален българин. Българинът ще го направи заради българската земя. И Земята българска ще му даде своята подкрепа. Много жертви ще има, но накрая Пречистването ще бъде извършено.
Те, нашите врагове го усещат. И са са заели да правят някакви козметични промени. Разчистили циганското гето край моста "Чавдар" в София. И някакъв пиян мангал искал 2.50 лева за бензин да се пали. Абе, цяла цистерна бих им занесъл, да ги изгоря всичките. Ама демокраДическото ни правителство ще ги настани все някъде и даже ще им даде социални помощи, за да продължат да се развъждат и да вонят. Циганският проблем беше един от тези, които бяха причина за отлива на доверие към Боклук Бойко. Да, ама това, което предлагат тези е само имитация. Второто, с което се заеха новите българоубийци е тютюневият въпрос. Той беше вторият, поради което "народонаселението" масово отхвърли партия ГРОБ. И пак мерките бяха погрешни. Щели да разрешат пушенето в заведенията. Абе, боклуци, боклучави! Премахнете акцизите или поне ги намалете. Премахнете забраната за празните фишеци и насипния тютюн. Дайте на бедния човек глътка въздух. Тютюнът е пристрастяване и това е доказан факт. Вие, влечуги такива натоварихте семейния бюджет на бедните хора до непоносимост, а се заемате да помагате на барове и ресторанти. Ами че ние в такива вече не ходим. Но ти, влечуго да ми налагаш разни акцизи и де факто да ми забраняваш да пуша и в дома си, това е вече престъпление срещу мен.
Та шахиди ще има. Защото страшното тепърва иде. Не ми се щеше да се сбъдне, уви. Боклука Бойко отложи малко смъртта си, но тя предстои скоро. Ще умрат и много други българоубийци. Много българи също ще умрат, ще умрат и много достойни и честни хора. Но накрая Слънцето ще засияе и ще осъмнем с една България, чиста откъм евреи, цигани, демократи, комунисти и всякаква човекоподобна сган!



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nikikm - Както винаги
04.06.2013 20:05
си на висота Елти,но днес на три пъти приказвах с различни типове и трите пъти се разтрепервах от безсилие и яд!Ако не си виждал хора,които защитават собственото си унищожение със страст и самочувствие!А нямат понятие за какво става въпрос! Иде ми да захвърля всичко на майната му!НЯМА БЪЛГАРИ!
цитирай
2. bultangra - Има, има!
08.06.2013 19:20
Има, има!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3005141
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930