Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2013 14:29 - Моралът на нашите политици
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 623 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Или по-скоро липсата на морал у тях От 1990 година не спирам да повтарям, че най-важното в политиката е моралът. Знанията могат да се наваксат. Пък и един политик винаги може да събере около себе си достатъчно подготвен екип, с помощта на който нещата да потръгнат. Но ако няма морал, ако няма съвест, дори един свръх професионалист ще ни носи само злини.
Вижте поредния потресаващ случай:
http://www.blitz.bg/news/article/203664
"Симеон Дянков зарязал баща си преди 26 години Разжалваният финансист припознавал като свой родител преподавател по историята на КПСС
„Ти не си ми баща!” Тези страшни думи изкрещял в лицето на татко си Денчо Симеон Дянков преди 26 години. Тогава двамата се видели за последно, разказа пред "ШОУ" на 2 декември 2009 г. със сълзи на очи пенсионерът, който едва свързваше двата края. От 80-те години до последния ден на стареца, за когото днес стана ясно, че е издъхнал, двамата така и не се срещнаха очи в очи.Както БЛИЦ вече писа, бащата на бившия вицепремиер и финансов министър издъхнал сам в двора на къщата си в разградското село Побит камък. Седемдесетгодишният Денчо Дянков бил видян да лежи от съседи безжизнен на земята сутринта в понеделник. “Предполагаме , че е починал от инсулт или инфаркт”, казаха пред “Преса” лекари от Спешна помощ в Разград. Според съселяните бай Денчо е имал високо кръвно и сериозни проблеми със сърцето.

Новините около най-богатия член на сваленото правителство бившият енергетик в “Кремиковци” научаваше само от телевизията и вестниците. За последно Денчо видял сина си на 13 юли 1987 г., но до последно се надяваше някой ден той да дойде и да му каже “извинявай”.

Драмата в семейство Дянкови е започнала, след като родителите на бъдещия финансист №1 се развеждат. Според Денчо бившата му съпруга Румяна и близките й са настроили Мони срещу него. Тогава младежът бил само на 17 години. Един ден Дянков-младши дошъл при него и казал, че не иска никога повече да го вижда и че повече не му е баща. Симеон припознавал като свой родител преподавател по историята на КПСС, с когото майка му живеела."

Преди изборите се опитаха ме агитират да гласувам за ГЕРБ, за да не дойдат комунистите на власт. Изобщо не ходих да гласувам. И едните са комунисти, и другите са комунисти. А всичките заедно са слуги на евреите и морални изроди. Затова все повече българи стигат до извода, че трябва да изметем цялата тая политическа сган, да съборим българоубиствената република, да забраним демокрацията, комунизма, социализма, либерализма и всичките зловредни еврейски учения със закон. И накрая да възстановим нашата стара, истински Българска държавност. Не го ли направим, нас просто ще ни изтребят.


Тагове:   изрод,   морал,   дянков,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3006236
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930