Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2013 09:14 - Да поговорим за еврейския морал
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1646 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 07.06.2013 09:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Yitzhak ben Zvi, David ben Gurion, and Yitzhak Shochet in Turkey

Ето ги истинските подстрекатели на геноцида срещу арменците. Ето ги истинските подстрекатели на клането над Тракийските българи през 1913 година.

Дълго живяхме в лъжа. Много дълго, прекалено дълго живяхме под робството на Лъжата. Време е в нашия български дом да влезе Истината, която ще ни освободи.

Тази сутрин ми обърнаха внимание върху нещо като статия, публикувана в нещо като българския сайт на Дойче Веле:

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,14904360,00.html

Да, в германския сайт на „нашите съюзници от две войни”. В сайта на германците, които много, ама много ни обичат. Толкова ни обичат, че през 14 век взели, та помогнали с въоръжение и войска на османските пълчища да завладеят България. С което ни обрекли на 500 години робство. Какво ли ново робство ни готвят днес нашите германски „приятели”? Погледнете каква мърсотия излива над нас Deutsche Welle, а после ще си поговорим отново:

„Кои евреи обичат България?

image

На гроба на забравените

Малцина са тези, които познават една от славните страници в българската история - спасяването на българските евреи. Виновна за това незнание е официална България - заради премълчаването на един срамен епизод.

Официална България никога не произнесе думи, с които да поиска прошка от потомците на малцината оцелели евреи от Беломорието и Тракия заради това, че депортирането на 11 363-ма души, населяващи тези администрирани от българската управа територии, е организирано и извършено от българската армия. Заради това, че български офицери  са ръководили трагедията с присъщата при такива "акции" доза жестокост; заради това, че български войници са мародерствали в домовете на евреите от Беломорието и Тракия и са участвали в разграбването на тяхното имущество.

Премълчаната мерзост

Кой помни жестокостите?

Десетилетия наред официална България изчерпва темата, свързана със съдбата на евреите по време на Втората световна война, със забележителния факт за спасяването на 50-те хиляди български евреи, населяващи "старите предели" на страната. Историческото описание на събитията спира до тук.

Между вчера и днес

Вчера България отбеляза Деня на жертвите на Холокоста и годишнината от спасяването на българските евреи. Също вчера в Скопие, в присъствието на много официални гости от Европа и света, се откри мемориален комплекс за историята на еврейската общност. С изключение на еврейската организация "Шалом", официална България не изпрати свой представител на събитието.

Автор: Еми Барух, Редактор: Александър Андреев”

Кои евреи обичат България? Може ли евреин да обича България? Може ли евреин изобщо да обича нещо друго, освен парите? Горните гадости ме подтикнаха да си спомня, че преди повече от 10 години, по повод на също едни такива гадости, написани от същата Еми Барух написах първо статия, а после я разширих до размерите на брошура. Нарекох я „Безпощадно”. Сега ще цитирам само част от нея, а пълния текст ще го пусна във втория сайт:

„Разни неразумни мечтатели чакат отплата от евреите заради някакво си спасение по време на последната световна война. Нека им разясня: ние, хората воюваме, после сключваме мир и заживяваме в мир. С юдеина е невъзможно да сключиш мир. Войната с него продължава вечно, тя не е на живот, а на смърт! "Благодарим ви, че не ни убихте!" - възкликна Еми Барух по повод разправията около махането на българските паметни плочи в Ерусалим. Това е тя, благорадността на юдеизираните хазари. Сякаш отвътре, от България, а не от най-страшната по онова време военна сила е дошло искането за депортация. "Благодарим ви, че вие ни избивахте, след като ние не ви убихме!" - отговарям. А как точно ще им благодарим, това си е наша, българска работа”

И тъй като спасяването на давещите се е дело на самите давещи се, а нас в момента ни давят, то нека се заемем със своето собствено спасение. До няколко часа ще опитам да пусна „Безпощадно” тук:

http://erigkan.ucoz.ru/

А после разговорът ни ще продължи. Ще продължи и спасяването на давещия се в блатото на еврейско-европейската помия български народ.

12 март 2011 година

Преди да пусна материалчето в сайта, го пратих на човека, обърнал ми внимание върху еврейско-германката гадост. Ето какво ми отговори той: „Немците даже са пращали и техни офицери на служба във турската армия за да ръководят успешно избиването ни! Ясни са ми от всякъде 10 години си късах нервите и със тях! Те даже не знаят къде е България а като чуят за нея и викат Букурещ.”



Тагове:   омраза,   евреи,   геноцид,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996766
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031