Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2013 10:09 - Бандитът Боклук Бойко
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2036 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Да, аз твърдя, че Боклук Бойко Борисов е само един алчен бандит и вулгарен убиец. Да ме съди, ако му стиска на Боклука гаден!
Вбесиха ме едни коментари на разни ГЕР-бери, че видите ли, Боклука с правителствените самолети е помагал на болни хора. Аз обаче ще разкажа конкретен случай, при който Боклука и неговите протежета фактически извършват убийство. И няма да се откажа от думите си. Не се страхувам от смъртта, но искам да се знае как Боклук Бойко е изтребвал физически ветерани на антикомунистическата Съпротива.
В началото на януари получих някакво странно заболяване на хранопровода. Според един мой приятел лекар вероятно е рак. Вече не мога да се храня с друго, освен с мляко и плодове. Получих и няколко вътрешни кръвоизлива. Само че трябвало изследвания и евентуално лечение. Да, ама нямам осигуровки. Още през 1999 година тогавашната НСС, сегашна ДАНС издала заповед да не ме вземат никъде на работа. Заповедта е в сила и до днес. По простата причина, че съм осъждан и съм лежал в затвора. Да, съдиха ме през 1978 година за антикомунистическа пропаганда, по чл. 108 от НК, чисто политическа присъда. Та осигуровки нямам, вярно е. И на тая основа с изричната заповед на ботевградския кмет Георги Георгиев е забранено да ми се оказва каквато и да било медицинска помощ. Синът на Георгиев Даниел Георгиев е втори мандат депутат от ГЕРБ. В същото време гнусните мангали без осигуривоки ги лекуват безплатно.
Как да нарека това? Няколко показни акции за имидж, а същевременно изтребление на целия български народ. Бойко Борисов е един боклук, един безскрупулен убиец, който трябва да бъде екзекутиран в центъра на София заедно със своите съучастници. И това един ден ще се случи.
ГЕРБ-ери нагли, нещо да коментирате?



Гласувай:
2



1. eltimir - Боклука заслужава смърт
12.06.2013 17:11
Да, казвам го с напълно ясно съзнание. Предишният изявен садист, който предприе репресии срещу автентичните антикомунисти беше циганина Иван Костов. Тоя мръсен мангал остави Илия Минев да умре в крайна мизерия, от глад и студ. Той нареди да бъде арестуван Григор Симов, само защото е поискал да види досието си. Той лично нареди срещу мен да се извърши 10 месечно следствие само заради две безобидни листовки. Не знам колко невинни души е затрил, ама ще гние в ада.
Следващият по садизъм беше Боклука Бойко Борисов. Пишеше се антикомунист, ама около него до един бяха бивши комунисти и нито един от нашите. Напротив. Срещу нас той предприе драстични икономически мерки. Включително лишаване от право на медицинска помощ. Така го посъветваха евреите. Да ни изтреби до крак, но да няма следи от преки убийства. Куршуми няма. Ама ти да лишиш един болен човек, намиращ се в безпомощно състояние от всякакви доходи и от медицинска помощ, какво е, ако не умишлено убийство. Затова аз обвинявам Бойко Борисов именно в масови умишлени убийства. Чаках някай да ми възрази, ама изглежда на никого не му стиска. Защото съм в състояние да докажа всяка своя дума.
Впрочем Сер Гей също да не ми се прави на велик. Той е един мръсен евреин, терорист като повечето евреи. През юни 2006 година ми подпалиха жилището и дъщеря ми едва не загина. Прекратиха всякакво разследване, а по телевизия СКОТ даже обявиха, че съм се напил и съм се подпалил сам. Въпреки множеството доказателства в обратното. Та и от тоя, обратния нищо добро не мога да чакам. Нито от неговия Орешарски, когото вече нарекоха Олигархски. Те всичките са свине от една кочина и всичките заслужават само и единствено смърт.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3004121
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930