Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2013 09:55 - ДС най-после умря!
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2763 Коментари: 6 Гласове:
2

Последна промяна: 16.06.2013 17:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Стане ли тая свиня шеф на ДАНС, значи с ДанС е свръшено! Как да не се радвам?
Случи се нещо прекрасно! БСП реши да ликвидира най-сетне своята свидна Държавна сигурност. Тая служба не осигуряваше никаква сигурност на държавата и народа, а се занимаваше само и единствено с преследване противниците на властта. Тоя е по-зле и от Трактора, и от Чобанов, и от Сертов, и от всички досега. Тоя даже редовите служители на ДС няма да го възприемат. Но вижте новината и разсъждавайте сами:
Орешарски предложи Делян Пеевски за председател на ДАНС ГЕРБ пак бойкотира работата на парламента с изтъркания си номер - напускане на залата
Премиерът Пламен Орешарски предложи депутата от ДПС Делян Пеевски за председател на ДАНС. Номинацията предизвика бурни коментари в пленарна зала. При обявяването името на Делян Пеевски за кандидат за председател на ДАНС детупатите на ГЕРБ повториха изтъркания си номер и демонстративно напуснаха пленарната зала, като по този начин бойкотираха работата на парламента.
Избраха Делян Пеевски за шеф на ДАНС ГЕРБ се върна за гласуването в пленарната зала
Депутатите избраха Делян Славчев Пеевски за председател на ДАНС. Предложението беше направено в пленарна зала от премиера Пламен Орешарски. Групата на ГЕРБ се върна в пленарна зала за гласуването.

Гласуваха общо 125 народни представители, от които 114 – „за”, 10 – „против”, 1 се въздържа. Един от Коалиция за България беше против. Изборът му беше посрещнат с ръкопляскания.

Димитър Главчев от ГЕРБ поиска прегласуване. При повторния вот гласуваха 204 депутати, от които 116 бяха „за”, 87 – „против”, 1 се въздържа. „Атака” не участваха в гласуването. /БЛИЦ
 


Тагове:   данс,   ДС,   Дилян Пеевски,


Гласувай:
2



1. eltimir - Коментари
14.06.2013 12:42
Ето и малко коментари под статията на БЛИЦ:
"Не може това е истина - това е ПОДИГРАВКА, НЕУВАЖЕНИЕ. Човекът , който държи медийния пазар, човек зад който са застанали БАШ олигарси с тотално неясни капитали и сделки.. човекът , който организира разноса на безбандеролни цигари из страната.. да стане шеф на най-здравата служба у нас. БЕЗУМИЕТО У НАС ЗАПОЧВА ДА СТАВА НЕУПРАВЛЯЕМО ЯВЛЕНИЕ! Повдига ми се от това същество станишев.. безумец и безродник.... с какво толкова го държат ДС-ДПС... Водещата дума у нас вече е ВЕНДЕТА!"

"Тоя виждал ли се е на какво прилича? Отивам да повърна!"

"Мръсни олигархични свини, ще ви изринем и ще ви закачим на стълбовете, идва вашето време!"

"Как е възможно един изцяло корумпиран човек, компрометиран и безумно елеменетарен да стане шеф на ДАНС?
Това е нечувано! Има някакви граници, които не трябва да се минават! Комунистите се самозабравиха, ДПС - също!"

"България е на колене! И през 1913 г. и през 1919 г. не е била така унижена нашата Майка България :((((((("

"Това е началото на края на този парламент!"

"ИМА ЛИ ДУМИ С КОИТО ДА СЕ ОПИШЕ ТОВА КОЕТО СТАВА В БЪГАРИЯ.

АЗ ПО НЕ НЕ ГИ НАМИРАМ.

АКО ИМА БОГ НЕКА НИ ПОМОГНЕ .ГОСПОДИ СВЕЩИЧКА ЩЕ ТИ ЗАПАЛИМ ДАНО

ПОМОГНЕШ НА НАРОДА ДА СЕ СЪБУДИ."

"АТОМНА БОМБА ДА ИЗТРИЕ ТОЗИ РОБСКИ НАРОД ДОКАТО Е ЖИВ И ЕДИН К О М У Н И С Т НЕ НИ ТРЯБВА КРЪВОПУСКАНЕ нямама право да се наричаме ХОРА"

"ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ-ОНЗИ,МЕЗМОЗЪЧНИЯТ-Е НЕ!Станишев да не си събира кадрите от СВИНАРНИЦИТЕ?!!!!!!!!"

"ИЗРОДИ ДОЛНИ ЧЕРВЕНИ , МИНАХТЕ ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ НА ЦИНИЗЪМ"

"Това е и безумие и вулгарност!Мутренското време се завърна!Така е,народе,заслужаваш си го!Сега ще видите какво ще става в така наречените смесени райони- пълна ислямизация!От такъв район съм и знам какви ще са последиците.Такива изявени бандити да бъдат поставяни на такива отговорни постове!!!Не,не,това е не само лошо,това е краят на България!По-добре да вземем да си понакупим фесове и за жените бурки и...свършено е с нас!"

Това наистина е краят на ДС.
цитирай
2. eltimir - Коментари - 2
14.06.2013 12:53
Към службите вече няма никакъв респект. Има само погнуса. Тоталното недоверие настъпва и това ще е наистина краят на мизерната им антибългарска република.

"ЕЙ ХОРА НЕ СМЯТАТЕ ЛИ ,ЧЕ НАГЛОСТТА МИНА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ .КАКВО ЧАКАМЕ ОЩЕ.НИЕ НАРОД ЛИ СМЕ ИЛИ МЪРША ЧАКАМЕ ЗИМАТА И ТОКА Е САМО ТОВА ЛИ Е ПРИЧИНАТА ДА ИЗМЕТЕМ ТАЯ ПАПЛАЧ"

"свинята Пеевски,човека разследван за всякакви измамми и източване на ДДС и какви ли не други престъпления ще разкатае мамата на БГ.Сега вече Исляма може да се настани спокойно в Родопите!С Негласуването си против Болен Сидеров отново направи услуга на ДПС/БСП.Мамицата ви долна протести,тия си играят с националната сигурност на държавата.Сега Пеевски ще започне разследване на противниковата на ДПС партия,тази на Касим дал.Само гледайте цирга БСП ДПС...тея ще ни ебът майката.за какво протестирахме,за какво!?+"

"В допълнение на предишното ми писане.Как до сега някой разумен държавник не видя потъването на нацията ни,като се почне от чалгата,просташкия език,разголените,порнографски предавания на телевизиите?!Как не се намери някой с пост в иерархията на държавата да извика "Стоп"на разлагането на българщината?!Или какво-да наведем кротко глави и да чакаме...ятагана!Левски беше написал в тефтерчето си-НАРОДЕ???Защо с питанки,а?!"

"СВИНЧО ПЕЕВСКИ КАТО БЕЩЕ СЛЕДОВАТЕЛ ГО ХВАНАХА С 10 000 ЛВ БЕЛЯЗАНИ!!!!!!!СЕГА ТОЯ КРАДЕЦ ПЕЕВСКИ Е НА ДАНС:)))))) ЕБАТИ И СКАПАНАТА ДЪРЖАВА"

"ЛЕЛЕ МАЙКО МИЛА.....

ТОВА ЦЯЛА СУТРИН НЕ МОГА ДА ГО ПОВЯРВАМ...

ХОРААААААААА ?????? ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КВО ЗНАЧИ ПЕЕВСКИ ШЕФ НА ДАНС БЕ???

ВСЕ ЕДНО АЛ КАПОНЕ ШЕФ НА ФБР.... КОМУНИСТИТЕ И ТУРЦИТЕ НИ ВЗИМАТ ЗА МЕЗЕ, ЕЙ, СЪБУДЕТЕ СЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

"ЗАКРИВАЙТЕ ТАЯ ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!Това,което се случва-го е нямало и по турско!Сега,новите турци нямат морал!"

Да, тая република наистина трябва да умре, за да възкръсне българското Царство. Начело с Цар от рода на Тертерите. Но за да възкръсне България, републиката трябва да умре. Без смърт няма Възкресение.
цитирай
3. eltimir - Още
14.06.2013 13:19
Негодуванието и недоверието дават една надежда, но не е достатъчно. Трябва въпросите да се степенуват по важност и да се види какво най-много заплашва България и българския народ. Ето нещо за размисъл:
"876 000 българи бягат от България
Безработицата сред имигрантите е все по-голям проблем
Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР) съобщи, че 12% от българските граждани или 876 000 души планират да имигрират след отпадането на ограниченията за трудовия пазар догодина."
С други думи управниците се готвят да прогонят още един милион българи от Родината им. Това вече е страшно.
Висящи остават и другите въпроси, за които никой не обелва нито думица:
- Гадостите, с които ни ръсят американските самолети. Тези ръсения предизвикаха смъртоносни заболявания у десетки хиляди българи и почти унищожиха нашата селскостопанска продукция;
- ГМО. Тоя път биоатака откъм земята. За биоатаката персонално е отговорна Цветелина Бориславова, бивша любовница на Боклук Бойко Борисов. Еврейка, разбира се.
- Шистовия газ, чрез който една трета от българската територия ще бъде превърната в пустиня;
- Подмяната на етническата карта. Насърчаване на циганската раждаемост и смачкване на българските семейства с икономически средства;
- Вилнеещата циганска престъпност, покровителствана от правителствата, която обезлюдява българските села, а вече подлага на терор и градовете;
- Отровните храни и напитки, с които са пълни магазините, и които допълнително увеличават нивото на смъртност сред българите;
- Бързото преминаване на българската земя в ръцете на чужденци, най-вече евреи...
Списъкът може да бъде продължен, но все от някъде трябва да започнем.
цитирай
4. eltimir - Кой е Пеевски?
14.06.2013 13:45
Ето ви го новия шеф и кройка на ДанС. вижте какво представлява. Коментар от БЛИЦ. Копирам го тук, преди оттам да са го изтрили. Цензурата напоследък много загрубя:

СПЕЦИАЛИСТ ПО РАЗГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА
Кариерата на Делян Пеевски - депутат и медиен магнат

Уволнената от Весела Лечева Вече бивша шефка на спортния тотализатор Ирена Кръстева и синът й – депутата Делян Пеевски днес притежават :

Вестник Монитор,24 часа ,Труд ,Телеграф,Политика,Експрес,Меридиан Мач,Засада ,регионалните издания „Борба“, „Вяра най- тиражния седмичник в България жълтия Уикенд,
Икономедия -Капитал,Дневник,телевизиите ТВ7, ББТ,мажоритарният дял от акциите на печатницата ИПК „Родина“, телевизия The Voice , 4 радиа: Magic, The Voice, “Витоша” и “Веселина

Дилян Пеевски, депутат от ДПС и медиен магнат заедно с майка си Ирена Кръстева. зад покупка за "Булгартабак" с държавни пари.
Делян Пеевски оглави борда на "Пристанище Варна" ЕАД - най-голямото пристанище в България. Нищо, че по това време Пеевски няма нужния за поста образователен ценз

Правителството на Сакскобургготски -Делян Пеевски кандидат за депутат от жълтата партия.

Дилян Пеевски Скандал за скрита приватизация на зала "Универсиада" и спортния комплекс "Тотошанс" на Златни пясъци

Проверки на прокуратурата-резултат няма .

Дилян Пеевски следовател в стопански отдел на Столичната следствена служба.
Без задължителен 2-годишен стаж,

Дилян Пеевски зам.-министър на държавната политика при бедствия и аварии в правителството на Сергей Станишев.

Дилян Пеевски наблюдава и контролира Държавния резерв.

Дилян Пеевски в междуведомствената комисия, която издава лицензите за търговия с оръжие.

Делян Пеевски е живото доказателство, че и преди да се е дипломирал, човек може да направи няколко милиона в държавата наречена БУЛГАРИСТАН и то на държавна служба .
цитирай
5. eltimir - Кой е Пеевски-2?
14.06.2013 13:53
През 2007 г. името му бе замесено в скандала "за столичната "Топлофикация". Пеевски лобира за назначението на шеф на тютюневата фабрика в София, за възлагане на поръчки на свои конкретни строителни фирми от холдинга.

Премиерът Станишев уволни Пеевски. "След като приключи разследването някои хора ще трябва да ми се извинят", заяви Пеевски и дни по късно се върна към кариерата на следовател и прокуратурата не откри доказателства за твърденията на Пеевски бе възстановен като зам.-министър.

Премиерът Станишев тогава даде да се разбере, че това се прави по настояване на коалиционния партньор ДПС.

2009 Прокуратурата повдиха разследване за пране на пари и милионите на Пеевски и Майка му с които закупуват Медии .
резултат -нулев

А през 2009 г. Делян бе избран за депутат с листите на ДПС и член на антикорупционната комисия в парламента.
Пеевски, подражавайки на Доган, рядко може да бъде видян в парламента.

В нощта на изборната победа на ГЕРБ през юли 2009 г. бъдещият премиер не скри обидата си от отношението на вестниците на Ирена Кръстева към него.
Още на следващия ден те обърнаха тона,
Делян Пеевски пое еднолично всичко, включително и редакционната политика и изданията започнаха да хвалят премиера със същото усърдие, с което преди това го плюеха.

По непотвърдени данни Пеевски държи 80% от разпространителската вестникарска мрежа. по потвърдени 100 %.
цитирай
6. eltimir - Не е виц
16.06.2013 17:11
Звучи като виц, ама не е виц. Ето кои подкрепят правителството и Пеевски. Такъв резил не вярвам да го има някъде посвета:
http://www.faktor.bg/novini/balgariya/9902...ef-na-dans.html
Протест в защита на Делян Пеевски спретнаха мургави роми в община Раднева. Те изнесоха в центъра, на площада пред кметството огромен билборд с лика на председателят на ДАНС.
По време на изборите Пеевски беше кандидат за депутат и от този район, но предпочете да влезе от Пазарджик. Събралите се около 150 роми обявиха, че са против желанието на Пеевски да се оттегли от важния пост. Според ромите на протеста той трябва да остане в ДАНС, за да може да вкара Цветан Цветанов и Бойко Борисов в затвора, а също така и другите крадци от ГЕРБ.
Една от ромките толкова ентусиазирано пледираше в защита на шефа на ДАНС, че забрави името на човека, в подкрепа на който се бяха събрали.
Пеев, Пеев ли беше, как беше името му? - попита една жена от протестиращите и обясни, че ромите искат Пеевски да остане като шеф на ДАНС, защото той щял да се бори в защита и за правата на ромите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996571
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031