Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2013 18:04 - Евреи обират цигански гробници
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1862 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 16.06.2013 18:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Евреите са зинали да глътнат целия свят. В България опряха вече до циганите, иначе техни любимци. Трудно е за вярване, ама е вярно.
Не, такова нещо може да се случи само в България. Невероятно е, ама се случи. Новината е напълно сериозна. Вижте сами:
http://www.blitz.bg/index.php?news=205766#commentsform
"Двама близнаци обирали гробници на баровци по заповед на престъпни босове Битите със секира Игор и Ивайло Тодорови се страхуват за живота си, наричат себе си "живи мъртъвци"
Красимир Шмид и Красимир Цанов-Будин, които са едни от най-известните криминални босове в района на София, те ни заведоха до гробницата на един баровец, казаха ни да влезем вътре и да извадим, каквото ни кажат, разказаха близнаците пред Карбовски. Според тях са били бити със секира, за да се съгласят да работят за двамата престъпни босове.
Сега се крием от тях, страхуваме се за живота си, твърдят те. Живеят в гората като нелегални и рядко слизат сред хората. Обаждали са се в полицията, но са видели, че и там има хора, които са на заплата при Шмид и Будин и оттогава не са пробвали да търсят защита. И двамата братя са сигурни, че животът им е на привършване, след като за главите им е обявена награда от Шмид и Будин от 40 хиляди лева.

Според близнаците, те са били набелязани защото са слаби и могат да се провират през малки дупки в гробниците. След като пробият дупка, единият от тях влизал в гроба и обирал пари и злато, за което босовете имали данни.

При гробниците на богатите цигани кардараши е имало обзаведени стаи, с маси и гардероби, с дрехи и съдове, а ковчетът се оставял отворен. Обирачите на гробници са прибирали всичко, което си струва, но според тях това са били дребни неща и големи количества злато не са намирали.

Двамата са дали показания пред полицията, но нищо от обещанията им не е изпълнено. Казали са им, че ще са защитени свидетели и ще ги настанят в апартамент в София, но след като били разпитани от съдия, ги натирили в Своге, където престъпните босове имали сериозни връзки.Затова те избягали и се крият в гората. /БЛИЦ"

Не, това вече е майтап. Евреи тръгнали да обират цигански гробници. Ама си е естествено развитие на нещата. След като циганите толкова години вече обираха всякакви гробища и оставаха ненаказани, сега и евреите решили да ги последват. Защо казвам евреите? Ами защото името Красимир Шмид не ми звучи много българско. Само че за разлика от циганите, евреите по стар свой обичай си намерили наемници за черната работа. А най-големият майтап е, че са обирали гробници на богати цигани, които иначе всеки месец получават социални помощи. Докато старите хора по селата нищо не получават и мрат от глад. Щото видите ли, имали собствени жилища и помощи не им се полагат.
Не, ние наистина не сме държава. Абсурди всеки ден, абсурди на всяка крачка.


Тагове:   цигани,   евреи,   гробища,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996786
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031