Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2013 17:37 - Европа иска да ни изпедераси
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 951 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Това е "културата", която евреи, европейци и американци донесоха у нас. Отдавна разбрах, че евреите, европейците и американците тотално се извратиха. Ама защо си мислят, че с дипломатически натиск ще извратят и нас?
Харесва ли ви снимката? Защото у мен тя предизвиква само отвращение и погнуса към всичко еврейско, европейско и американско. Но въпросът има и друга, много по-страшна страна. Те, нашите смъртни врагове искат да изпедерасят българския народ, за да задълбочат демографската криза и да ускорят геноцида над нас.
Долни леви педали! Това са Изсраел, ЕС и САЩ. След новината вярвам, че няма кой да ми възрази.
Чужди дипломати агитират за гей парада в София "Никой не трябва да бъде дискриминиран въз основа на неговата сексуална ориентация, се казва в изявление, подписано от 14 ръководители на посолства
14 чуждестранни посолства у нас излязоха с декларация в подкрепа на предстоящото на 22-ри юни шествие в София на хора с различна сексуална ориентация. За поредна година представители на чуждестранни диппломатически мисии са принудени публично да реагират в защита на София прайд, съобщава БНР.

"Никой не трябва да бъде дискриминиран въз основа на неговата сексуална ориентация или полова индентичност", се казва в съвместното изявление, подписано от 14 ръководители на посолства. Искаме да окуражим обществеността и държавните институции да защитават тези ценности, пише още в съобщението от посланиците на Австрия, Белгия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Ирландия, Литва, Холандия, Норвегия, Сърбия, Южна Африка, Великобритания и САЩ.

В предишни години шествията на гей общността в България бяха белязани от хомофобски прояви и дори насилие."
Сега вече ясно ли ви е защо ни управляват разни педераси, сбърканяци и извратеняци? Ами защото от Брюксел не позволяват на нормални хора от български произход да влязат във властта. Ние нямаме друг избор, по-точно те не ни оставиха никакъв друг избор, освен излизане от ЕС и прогонване на цялата извратена сган от свещената българска земя. ЕС се оказа смърт за България и за българския народ! Свобода за България и смърт за Европийския съюз!




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996383
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031