Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2013 09:59 - Еврейска мракобесническа цензура
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1533 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 19.06.2013 10:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Ето кои ни цензурират. И тук, в България, и в Русия, и в Европа, и в САЩ. Нека не обвиняваме тоя път ДАНС, ГДБОП или която и да било служба. Истинските цензори, истинските мракобеси, истинските убийци на свободното слово навсякъде по света са те, евреите! Моята война срещу тях продължава.
В началото на януари руската фирма ucoz.ru, която всъщност се оказа собственост на евреи изтри няколко мои сайта, разположени на неин безплатен сървър. Изтри ги без никакво обяснение.  После на няколко пъти тук, в blog.bg също ми бе налагана цензура. Трият материали, а обяснения не дават. Поне да кажат защо го правят. Но не, мълчат. Странна еднаквост между методите на цензурата в Русия и в България.
Можете да познаете евреите по техния стил на действие. Те не застават лице в лице с противника. Не обясняват мотивите си. Нападат в гръб, мълчаливо и мръснишки. Подло. В най-добрия случай използват маши като послушните им служби в една или друга държава. Но евреинът няма доблест, няма чест. Той не може да излезе с разумни аргументи, затова винаги използва гаднярски методи. Е, тая няма да кара още дълго. Проклятието срещу тях е изречено и то ще ги стигне.
Наскоро тук, в блога пуснах един материал, в който казвах, че софийската свинагога трябва да бъде разрушена. На два пъти го пусках, и на два пъти демократите демократично го премахваха. Щот имаме пълна свобода на словото. Хубаво, аз все пак го пуснах на други места. Ръкописите не горят и написаното винаги остава.
Оттогава обаче публикуваните в блога ми текстове спряха да се появяват на главната страница:
http://blog.bg/?cat=12&all=1&from=1
Хайде сега някой да ми каже, че в България няма цензура. Аз обаче продължавам да твърдя, че тази цензура не е дело на Службите, а е еврейско дело. Тези извратеняци си въобразяват, че по тоя начин ще скрият истината за себе си. Няма да я скрият, уверявам ги. С всяко свое действие против Истината, те всъщност се опълчват срещу Небето, срещу Бога. Възмездието ще бъде ужасно. Бог бави, но не забравя.
С евреите е свършено и те подсъзнателно го усещат. Но еврейската ционистка върхушка не иска те да оцелеят като народ. Ционистите също като Адолф Хитлер, който заповядал да бъде наводнено берлинското метро искат да замъкнат в Ада колкото може повече от своите сънародници. С две думи евреите в момента извършват самоубийство.
Пиша го не за тях. пиша го за нормалните хора, които ще го прочетат.  Не се страхувайте, не им вярвайте, борете се! Дните на световното еврейство са преброени.



Гласувай:
1



1. eltimir - Еврейщина
19.06.2013 12:30
Виждам, че и тук си траят за причините, поради които ми налагат цензура. Също като онези евреи от ucoz.ru, когато ги попитах защо са ми премахнали сайтовете. Твърде еднакво поведение, за да не заподозра нещо повече. И се питам дали и blog.bg не е собственост на евреи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2995969
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031