Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2013 15:45 - Възмездието застига Англия
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1588 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 19.06.2013 15:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Накрая те всички ще си получат заслуженото. Англия ще престане да съществува. Франция и Германия ще пострадат жестоко. Белгия ще се раздели на две. На мястото на Турция ще възникнат три държави. Ще се разпаднат и Съединените щати. А от евреите и помен няма да остане. Но защо ние трябва толкова много да страдаме? Защото продължаваме да вярваме в тях, нашите врагове.
Няма да припомням всичките клеветнически и мракобеснически кампании, провеждани от Англия и от името на Англия срещу България и българите. Няма да припомням деянията на английските педофили и садисти на българска земя. Същите, които бяха помилвани или направо оправдани от демократичното английско правосъдие. Възмездието обаче почва да ги застига. Все още имат възможност да се спасят, но срокът им изтича. Същото се отнася до останалите изброени от мен. Нека помнят, че никой човек не може да се опълчи срещу Небесната Воля.
Времето в Англия: Толкова зле, че метеоролозите са притеснени "Агенцията по метеорология свиква безпрецедентна среща, предизвикана от най-студената пролет, която страната преживя от 50 години насам

След летните наводнения и суши, мразовита зима и повсеместния сняг през май, нещо не е наред с времето във Великобритания, пише сайтът за българи в страната marsmedia.org. Загрижеността по повод екстремните условия, от които Великобритания страда напоследък, постоянно са нараснали до такава степен, че Met Office свиква безпрецедентна среща следващата седмица. Водещи метеоролози и учени ще се опитат да се произнесат по ключов въпрос: дали лошото време във Великобритания е свързано с изменението на климата или е просто типично. Ще бъдат обсъждани най-студената пролет от 50 г. насам, засухите и наводненията през 2012, мразовитата зима през 2010 и невероятно силния снеговалеж от миналия месец.

„Бяхме свидетели на серия климатични явления, които са необичайни за Великобритания и Северна Европа," заяви говорител на Met Office пред "Guardian". "Това може да не е нищо повече от текущата естествена променливост, но може да има други фактори, които оказват влияние на нашето време. Има нови научни изследвания, които предполагат, че съществува връзка между спада на морския лед в Арктика и климата в Европа. Но как точно този процес може да работи и доколко е важен неговия дял сред множеството други фактори, остава неясно"."

Това е само малко предупреждение. Да видим обаче моралния облик на извратените типове, управляващи Англия. Изглежда Възмездието е напълно заслужено.
Засега са само капки дъжд преди истинската Буря да се разрази. Лек бриз, преди всепомитащия ураган. Вижте ги какво представляват, а едва после призовавайте българите да вземат пример от тях.
Английски депутат изнасилвал мъже! Поне три нападения на перверзника Найджъл Еванс са документирани
"
Заместник-председателят на камарата на представителите в парламента на Великобритания Найджъл Еванс е бил арестуван днес по обвинение в три сексуални нападения срещу мъже, съобщава „Скай Нюз”.Телевизията припомня, че срещу Еванс вече са повдигнати обвинения в изнасилване на един мъж и сексуално посегателство срещу втори, извършени между юли 2009 г. и март 2013 г."



Гласувай:
7



1. bojinkata - Печката Гълфстрийм не работи и то по ...
19.06.2013 23:41
Печката Гълфстрийм не работи и то по вина на ВР.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003176
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930