Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2013 12:27 - Евреите искат цялата власт в България
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1717 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 20.06.2013 12:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Те са силни, защото ние повярвахме, че са силни. Твърдят, че са богоизбрани, а всъщност са само роби на едни невероятно зли демони. Осъзнаем ли истината, с евреите е свършено.

Джордж Сорос протяга ръце да заграби пряко цялата власт в България. Не че досегашните правителства от 23 години насам не бяха послушни на евреите. Нещо повече, половината ни политици са от еврейски произход. Андрей Луканов, Филип Димитров, Стефан Софиянски, Надежда Михайлова-Неински, Георги Пирински, Сергей Станишев… Много са, да не ги изброявам. Снимките на Бойко Борисов, който целуваше Стената на плача в Йерусалим не са тайна. Яни Янев пък се хвалеше, че от Мосад го инструктирали как се прави политика. Волен Сидеров го каниха няколко пъти в Изсраел на техни разноски. Политиката ни през последните 23 години не беше българска, а еврейска. Затова българският народ измира.

Сега обаче евреите явно са решили нещо още по-лошо. Не знам какво са намислили, но то няма как да е добро за нас. Еврейката Цветелина Бориславова, милиардерка, разпространителка на ГМО продукти решила да прави партия и да взема властта. Тая трябва да бъде съдена за геноцид и екзекутирана, а тя иска да поеме ръководството над нашата Родина. В нейна услуга са се поставили и подчинените на Сорос неправителствени, а всъщност надправителствени организации като Антибългарския хелзинкски комитет, например. Шалом също е в мръсната игра. Значи играта наистина е много мръсна.

Не можем и не бива да бъдем безразлични. Да стоим безучастни и само да наблюдаваме, ще е сигурна смърт за нас. Ние трябва да реагираме и е крайно време да решим как да го направим.

Рецепти и съвети не смея да давам. Но искам да предложа на вашето внимание текст, който написах през 2009 година. Четете и преценявайте дали не съм бил прав тогава. Само помнете, че тоя път нямаме много време.

20 юни 2013 година

Сорос ще ни помага да измрем
image

Викахме и продължаваме да викаме срещу комунизма. А упорито отказваме да разберем, че комунизмът е еврейско дело, и че комунистите се подчиняват пряко на Световния ционистки център. И че зад всички комунистически зверства стои еврейската ръка.

"Бой се от данайците, дори когато носят дарове!" Тази древна поговорка не бива да се забравя. Ето защо поне аз винаги съм нащрек, когато някой доказан злодей обяви решението си да ми помогне. В случая - Джордж Сорос. Същият, който финансира фондацията "Отровено общество" и кримизащитния Антибългарски Хелзинкски комитет. Вижте го сега какво казва тоя античовек:

"Милиардерът инвеститор Джордж Сорос заяви, че Европейският съюз трябва да направи повече, за да помогне на затруднените източни региони, включително да придвижи по-бързо молбите на държавите членки за присъединяване към единната валута. Това съобщи EU Observer."

ЕС да ни помогне, ама как точно? Като ни присъедини към еврото. И какво ще се случи като ни присъедини? Ами същото, което се случи в Германия преди време. Там две марки бяха едно евро, като при нас. После цените се обърнаха в евро, тоест вместо марки, на етикетите вече пишеше евро. Заплатите обаче си останаха със същите цифри. И какво излезе? Излезе шоково двойно увеличение на цените. Така ще стане и в България. И после какво ще стане? Ами после ще измрем. Бързичко, защото няма да има и храна с какво да си купим. За отопление, осветление и подобни луксове не говоря. ЕС и Сорос това ще ни докарат, те друго не могат. И не искат.

Е, да си признаем, за някои може и да има помощ. Ама за кого? Ами че тоя извратеняк си го казва направо: "В интервю той призова ЕС да разработи специална стратегия, която да облекчи трудностите, пред които е изправено ромското население в региона." А българите да духат супата.

Айде сега викайте Ура за Джордж Сорос, световния измамник, международния мошеник. Възхвалявайте спекуланта Сорос, който плаща на адвокати за защитават циганските банди. И се надявайте на ЕС. Да, надявайте се, защото тоя път ще се наденете, ама много яко. Ще се наденете на кол. Хелмут имах предвид, вие да не си помислихте нещо друго.

Ноември 2009

 




Гласувай:
3



1. dimat - За съжаление,
28.06.2013 23:32
По-голямата част от "обществото ни",вече е отровено.Много малко биха повярвали,на това,което пишеш.Зная го от собствен опит.Всички мои близки и приятели,включително и сина ми,въобще не щат да чуят и две думи в този смисъл.Така жестоко са зомбирани.Дано да греша,но положението ми се струва обречено и по-точно,самообречено.Дано все пак да греша.В това ми е надеждата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996202
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031