Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2013 17:28 - Поредната еврейска атака срещу българи
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1219 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Американските евреи искат да умъртвят тази българска и нейното дете. "Българското" правителство мълчи. Ще позволим ли на евреите и та техните американски слуги да си играят с живота ни? От нас зависи, само от нас!
Не, това вече не се търпи! Еврейските перверзии и провокации срещу всичко българско достигнаха своя връх. Дойде време да им разкажем игричката майчина еврейска! Искам да призова равнодешните. Проявете съпричастност, защото следващите жертви на еврейската кръвожадност може да сте вие. Копирам тема от Интернет форума на Движение "Воини на Тангра":
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=3679&st=0&#entry47009
Йордан_13
Истинският повод за протест дойде. Той не е срещу правителство, политическа класа или който и да е техен представител. Той е в защита на една Българка (не българска гражданка), която враждебна на Българският Саракт държава, Съединените еврейски щати, уф, извинете, Американски щати са си наумили, че ще бъде изкупителна жертва. Има договор за екстрадиране между България и СЕЩ, чрез който абсолютно всеки един Българин може да бъуде екстрадиран и съден в Америка по измислено обвинение, стига евреите да поискат това. Президентството, правителството, съда ще го екстрадират експресно. Няма да се налага виза или зелена карта. Независимо дали Българинът е виновен или не, Българският Саракт не допуска никакво екстрадиране, на негов жител. Ние няма да кажем като мръсния мангал Иван Костов: "Ако е виновна". Дори да е виновна, виновността й може да има стратегически ползи за България. Затова нека вместо нея изгоним американския посланик от България. Да го екстрадираме, на 21 юни, когато начева Еньовден, нека покажем, че сме Българи и че семката ни е читава, в защита на една Българка и нейното семейство.

http://news.ibox.bg/material/id_1386375611/fpage_1/#clist
NoMaMaTa | 23.05.2013 23:29
Нека вместо Гергана да изпратят в щатите циганина Костов. Той е виновен за това, че сега има такива като Гери. Той отвори широко вратите за човешката алчност? Тъй нар. СДС = милиционери-палачи на поредният национален идеал -"Чиста и свята република". Срамувайте се нещастници!


Worv | 23.05.2013 20:49
Дали е виновна или не ще каже съда, но това трябва да е българския съд. Проблема е в екстрадирането. Това е проблема защото ще създаде прецедент и после много лесно ще се пращат хора на съд в САЩ. Очаквайте в скоро време да поискат и екстрадиране на хора протестиращи срещу външната политика на САЩ или съфорумци осмелили се да попържат по адрес на САЩ.


x-man | 23.05.2013 18:17
Това е много нагло, Американците са много нагли, аз до сега не съм чул гражданин в САЩ, живеещ в САЩ, заради извършено (евентуално) престъпление през Интернет да е бил екстрадиран в друга държава, по каквито и да е обвинения.

Иначе Американците имат договори за екстадиция с много държави, обаче тези договори, обикновено важат само в една посока към САЩ и никога от САЩ към друга държава. Бесен Бесен Бесен



Barmalei | 23.05.2013 15:24
Английски гамен намушка наш младеж.То бяха ревове от Британското амбаси,докато не си го прибраха.Австралийски олигофрен уби наше момче тук,в Б-я и докато не го върнаха в Грейт Бтитън,натиска в/у съдебната ни с/ма не престана.Не се очудвайте,драги блогъри,американски поданник извършил престъпление вън от ЮЕСЕЙ,не подлежи на преследване.Всички ние,останалите,с малки изключения,сме животните които могат да бъдат преследвани и убивани,ако това е желанието на господаря.А господаря е един-"наследника на великата римска империя-САЩ и Великобритания.За него не са необходими аргументи за нечия виновност.Достатъчно е желанието да достигне целта си/Япония,Корея,Виетнам,Камбоджа,Афганистан,Ирак:защо ли ги изреждам,те са безкрайни/
Елтимир
Това искане за екстрадация не е случайно. По тоя начин доминираните от евреи САЩ искат да проверят докъде се простират границите на българското търпение. Тоя път трябва да им се опълчим. Те все още помнят поручик Списаревски и все още треперят от спомена за него. Ние, българите трябва да докажем, че не сме нито еврейски, нито американски роби. Тоя път сме длъжни да им окажем сериозна народна съпротива.
В момента е в ход широкомащабен еврейски заговор, насочен срещу България и българския народ. Не знам крайните му цели, само подозирам, че те са окончателното ни ликвидиране. Много детайли изплуваха и не само аз съм на това мнение. Нямаме накъде да отстъпваме повече и нямаме право да се спотайваме. Никой няма да оцелее, разберете го, бе, хора! Евреите са планирали смъртта на всички нас. Америка е само послушно пуделче на Изсраел и на световния ционистки център. Както и така наречената Великобритания. Франция и Германия също са в еврейски ръце. Както и върхушката на Русия - политическа и икономическа.
Войната срещу нас се води по много направления. Ние трябва да разобличаваме действията на мръсното еврейско племе и да отваряме очите на българите за надвисващата опасност. От друга страна пак призовавам към търсенето на външни съюзници. Не измежду правителства и организации, а сред народите. Защото има народи, които са на наша страна и те ще ни подкрепят.
Евреите бързат, ужасно бързат. Те са обзети от страх и от ужас. Нашият отпор, колкото и да е слаб може да ги забави, а за тях това ще се окаже фатално.



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3005534
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930