Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2013 17:21 - Къде са антикомунистите?
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1347 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 22.06.2013 17:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Умряха забравени, преследвани. За малцината оцелели днес никой не се сеща. Затова българската участ е така жестока. Ние като народ плащаме заради проявеното равнодушие към героите и мъчениците. Плащаме за това, че си затваряме очите пред една чудовищна несправедливост. Моралните закони са Божествени закони. И за разлика от човешките, те не могат да бъдат погазвани.
Да, къде са антикомунистите? Ама не такива измислени като комунистическата мутра Боклук Бойко Борисов, който провеждаше системен терор над ветерани от антикомунистическата Съпротива. И не такива като Иван Костов, който лиши от пенсия Илия Минев и нареди да бъде арестуван Григор Симов, защото поискал досието си. Говоря за истинските. За тези, които принасяха в жертва своя живот, които претърпяха нечовешки инквизиции в името на българския народ. Къде са онези, които толкова много изстрадаха, но не отстъпиха и не се предадоха? Те къде са? Защо никой не каза за тях нито думичка?
Прагматизъм, толкова много прагматизъм. Идеализмът къде е? Моралът къде е? Няма ги.
В България все още живеят личности, които десетилетия са отстоявали своето право да живеят като свободни хора. В България живеят личности, които десетилетия не си позволиха да опетнят своята съвест. Малцина останаха, но още ги има. Иван Костов нареждаше арести и следствия срещу тях. Симеон Сакскобурггота се преструваше, че не ги забелязва. Сер Гей Станишев прикриваше атентати и убийства на антикомунисти. Боклук Бойко Борисов провеждаше политика на неприкрит терор срещу тях. Тези не се очертават като по-различни.
Ами другите партии? Оказа се, че няма нито една читава, нито една, загрижена истински за народа. Медиите? Също и те. Следват една или друга партийна линия, която във всички случай е българоубиствена.
Граждански сдружения, неправителствени организации? Те са под пълен еврейски контрол, което означава, че винаги и във всичко ще се срещу старите антикомунисти. Просто защото комунизмът е еврейска рожба и евреите винаги ще си защитават своите червени отрочета, пръкнали се от кесията и съзнанието на Ротшилд.
Тжна мие. Тъжно ми е за моя безпаметен народ. Тъжно ми е заради цената, която ще се наложи да плати заради потъпкването на човешкия морал и на човешката съвест.
Знаете ли кой е човекът с бомбето на снимката горе? Едва ли. Това е д-р Николай Попов от София. През 1977 той изпрати Апел до Мадридската среща по човешки права. Поради което го вкараха в затвора. Там той поведе серия от гладни стачки. Хранели го изкуствено, със сонда през носа. Една от тези стачки постави световен рекорд - 240 дена! Това е наистина нечувано, свръхчовешко, като се имат предвид ужасните страдания, изпитвани от стачкуващия. Но д-р Попов издържа. Накрая Тодор Живков отстъпи и позволи на него и на семейството му да заминат за Франция. Само че сега за такива като за Попето, както му казвахме е неприлично да се говори. Сега са на мода разбойниците и грабителите. Крадците и убийците. Измамниците и мошениците. Сега са на мода националните предатели. Сега на власт идва този, който е в състояние да си плати, за да дойде на власт. И който засвидетелства достатъчно вярност и преданост към смъртните врагове на България. В същото време легендарният Григор Симов обядва хляб и сол.
Позор, България!



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Страшно е!
23.06.2013 17:26
Пълно равнодушие пред съдбата на Воините, умрели с високо вдигнати глави. Пълно равнодушие пред съдбата на малцината оцелели, останали горди и непреклонни. Воините са те. А аз си въобразявах, че в тоя форум четат и пишат наследници на Българските Воини.
Нашите дни са преброени. В буквалния смисъл. Веднъж седим с Гришата и си говорим за нашите стари съратници и приятели. Почти след всяко име следваха думите умра, почина. Не знаете колко е тежко. Ние няма да се преклоним пред Злото, няма да се пречупим, нас докрай няма да ни сломят. Вярвам в своите братя по съдба, както вярвам на себе си. И Гришата Симов, и Марин Манолов, Кръстьо Атанасов и другите, които още са живи няма да се предадат. Но така ще си умрем. С едната Идея и Вяра в душите. Наследниците ги няма. Няма кой да продължи нашия път. Няма кой да продължи пътя на България. Българският народ сам се лишава от съвест, от чест, и от история. Защото Историята не са само камъните. Историята е народът. Историята са героите на България. Историята са личностите, жертвали всичко от себе си за тоя народ, а вие ги забравихте и не искате да знаете за тях. Страшно е. Още не искам да го повярвам.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996749
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031