Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2013 08:02 - Демократичният терор
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1645 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 25.06.2013 08:04


image Ето ви я еврейската демокрация. Терор, убийства и мизерия. Още ли сте слепи? Още ли не виждате какво вършат с нас тези изверги комунисти, демократи и цялата им еврейска пасмина? Да ги унищожим, преди те нас да са унищожили!
Вижте какво се случва днес в бивша България, превърната от евреите в Булгейрия. Вижте как никоя партия не реагира, как така наречената власт не реагира. Вижте как еврейските комунисти и демократи ни лишиха дори от право на живот. Вижте как всички партии, всички до една искат само смъртта ни. Всичко ни взеха, сега и живота ни вземат гадовете гадни! Дойде денят да се заемем със собственото си спасение. Полицията е безсилна, а власт, както се оказва няма. Да си спомним, че властта, това сме ние - Българският народ!
http://www.blitz.bg/news/article/207320
Село въстана срещу ромски терор   Полицията безсилна срещу набезите на крадците в Бързина Врачанското село Бързина въстана срещу ширещата се битова престъпност. Заради наглите кражби местните хора направиха инициативен комитет, който се противопоставя на ромските набези, хвърлили в страх самотните възрастни хора, показа репортаж на БНТ. Резултатът от кражбите на частно и обществено имущество се виждат от всички - разфасовани са къщи и стопански сгради, в развалини е местната фурна и многофункционалната сграда в центъра на селото.Разглобен и продаден за старо желязо е и цял мост по пътя за нивите. Ивайло Иванов, който е председател на инициативния комитет за сигурност и спокойствие, разказва, че след като започнал да организира хората сами да се пазят, къщата му била запалена. "Започнахме сами да си помагаме, защото няма кой друг да помага. Даже и тези, които са преки свидетели, имаме хора, в чиито къщи влиза крадецът, той го вижда, знае кой е, но не се обажда, защото казва - ще ме запалят. Особено след палежа страхът стана тотален", заяви още той. Страх ги е хората от всичко - като им влязат в къщата и ги е страх да идат да кажат на кмета, защото ще дойдат нощес да ги пребият, обяснява Юлия Манолова.

Местните се оплакват, че униформените идват в Бързина само по сигнали и настояват за постоянно полицейско присъствие. Респекта на полицейското присъствие ние го виждаме, когато дойде полицейска кола в Бързина, всичко се кротва, ден-два всичко е нормално, обяснява още Иванов. "В нашия полицейски участък има 5 полицаи, няма как да охраняват 6 села", смята кмет на община Хайредин Тодор Алексиев.

От полицията във Враца коментираха, че има много други села, където положението е още по-тежко и са безсилни пред криминалния терор. /БЛИЦ


Тагове:   терор,   цигани,   евреи,   демократи,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Терорът на еврейската пропаганда
25.06.2013 10:39
Ето ви още едно от лицата на отвратителния еврейски терор:
"Българин наръгал 17 пъти с нож бившата си в Англия
09:46 Ерхан Мехмедов ще лежи доживот за убийството на Димитрина Борисова"
Така значи, българинът Ерхан Мехмедов? Тук са турци и ромеи, а в Англия са българи! Правилното заглавие щеше да е "Турчин закла българка в Англия". Тази гавра с Българското, тота сатанизиране на Българите трябва да го прекратим. Длъжни сме да реагираме, ако сме Българи. Ако сме... Ама дали още сме?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3001688
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930