Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2013 10:16 - Евреите признаха, че ни тровят
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1402 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Звярът от Откровението на Св. Иоан Богослов вече е тук и не се крие. У нас, в България го доведоха евреите. Сега те искат да проверят докъде се простира нашето прословуто търпение. Ще ми се да вярвам, че търпението свърши, и че Българинът накрая ще тръгне в бой за живота си и за живота на своите деца.
Писал съм многократно.
Хранителните продукти, продавани в еврейските хранителни вериги съдържат отровни съставки. Сега евреите си го признаха открито и нагло. Опитват се да демонстрират, че са всемогъщи, и че могат да ни изтребват безнаказано. Вече трябва да е ясно защо осъдиха гнусния циганин Кирил Рашков за един показан среден пръст, но за отровните му алкохолни ментета, погубили хиляди българи даже обвинение не му бе повдигнато. Геноцидът над българския народ е нареден от Световния ционистки център и нашата престъпна власт не го смята за престъпление. Но ето новината от тая сутрин. Официална новина, която няма как да излезе без еврейско разрешение:
http://www.blitz.bg/news/article/207535
"Внимание! Друсат ни с амфетамини в хранителни добавки Съставките водят до пристрастяване, хората не могат да ги спрат"
То е лесно да се каже "Внимание!", ама хората в градовете откъде да си набавят безопасна, лишена от отрови храна? Помислете какво означава това! В храните, продавани по магазините някой умишлено поставя отрови. Така наречената власт ни казва "внимание" и толкова. Отровителят е евреин, стоящ над закона и срещу него мерки не се предприемат. Да продължим с новината.
"
Хранителни добавки с вещество, подобно на амфетамин, се търгуват в интернет, пише "Телеграф". Въпросните съставки водят до пристрастяване, риск от инфаркт, инсулт, диабет тип 2 и зрително нарушение, а започналите ги веднъж, не могат да ги спрат, алармират специалистите.Едно от веществата - диметиламиламин, което съкратено се изписва DMAA, съвсем наскоро бе забранено от Американската агенция за храните и лекарствата. А опасният сибутрамин, който се съдържа в популярната добавка Лида Дайдайхуа, е забранен и у нас още през 2008 г.

съставката сибутрамин се съдържа под скрита форма в част от китайските добавки, които се търгуват в интернет. Тези продукти се взимат за бързо отслабване. Родните търговци в мрежата обаче уверяват, че то е на билкова основа и не води до пристрастяване. Според специалистите сибутрамина е в количество до 6 пъти повече, отколкото в медикаментите за отслабване, в които се използвало същото вещество, преди да бъде забранено. А това става у нас през 2008 г., когато Изпълнителната агенция по лекарствата изтегля всички продукти, които го съдържат. Но в интернет още се предлага на цени 30-40 лева.

Моят съвет е хората веднага да го спрат, призовава диетоложката проф. Донка Байкова. Пациентите обаче започват да обясняват, че се опитали, но са претърпели срив на нервната си система и че са били ту превъзбудени, ту в депресия, допълва още диетоложката. 

Диметиламиламинът, съкратено DMAA, пък кара хората да се чувстват много енергични, силни и издържливи. Добавките с тази съставка се взимат предимно от спортисти и хора, посещаващи фитнес залите. Те помагат при продължителни тренировки. Само преди два месеца американската агенция по лекарствата забрани възпорсанат съставка, тъй като изало над 60 сигнала за смъртин случаи след поемането на добавките с нея. /БЛИЦ"

Е, още ли някой не вярва, че Звярът е тук и ни избива, ликвидира ни физически? Корупция, съмнителни сделки и други подобни са невинни лудории пред умишленото отравяне, на което евреите подлагат българския народ. И сега, когато някои крещят за избори и в подкрепа на една или друга партия, нека поискат от любимата си партия отговор на тоя въпрос. Като начало. Защото има още страшни въпроси. И когато партиите откажат да отговорят, когато политиците гузно замълчат, тогава може би някой ще се осъзнае каква престъпна сган ни управлява.
Е, Българи! Ще тръгнем ли най-сетне към своята Свобода и към Живота, или ще продължим да следваме политическата измет, водеща ни към сигурна смърт?


Тагове:   евреи,   признания,   геноцид,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996243
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031