Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2013 14:55 - Дирижираните от евреи протести
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 8386 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 28.06.2013 14:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Те развяват българското знаме, но не осъзнават, че зад техния протест стои шестолъчната звезда на Злото, Звездата на Давид.
Да, те са такива. Протестите се дирижират от евреи и от техните протежета. Дори старите комунистически лисици се усетиха, че има нещо нередно и се хванаха за властта като удавник за сламка. За властта, която всъщност в тоя момент те не искат. Но осъзнаха, че ако я дадат, това може да струва живота им. Боклука Бойко е тъп и още не го разбира. Финалът на тези протести ще завърши с неговата смърт.
Не, не се заканвам да го убия. Боклука ще умре, стъпкан от стотици крака на разгневени българи, когато се разкрие истината за неговото управление. А господарите му вече са готови да я разкрият.
Но нека премина по същество. Не разполагам нито с много време, нито с много сили. Затова не се обръщам към всички. Пиша за тези, които са в състояние да възприемат разширената Реалност.
Да, Сорос е главният инструмент за унищожението на България и на Българите. Но той е само една марионетка на клана Рокфелер. От своя страна Рокфелер са роби на една друга, още по-зловеща сила. Фамилията Рокфелер си въобразява, че ще оцелее, и че дори ще станат безсмъртни. Макар на няколко пъти да им бе демонстрирано обратното. Веднъж, когато един от тях го изядоха канибалите. И втори път, когато друг Рокфелер бе нарязан с трион от някакъв гнусен мелез. Но да се върнем към Сорос. Такова зло същество се ражда веднъж на 1000 години, в него няма нищо човешко. И неговите организации у нас следват същата противочовешка политика. Въпросът е какво можем да направим ние.
Исканията за оставки са лишени от смисъл. Дали ще едно или друго безличие няма никакво значение. Те всичките са покорни роби на едно и също Зло. Но ние можем да почнем да задаваме истинските, съществените въпроси. За геноцида, за расовата дискриминация срещу българите, за унищожението на земята и на народа ни. Многократно съм ги повтарял, ако е нужно ще ги повторя пак. Ние можем да се активизираме и да научим целия народ да задава същите въпроси. Какво следва?
Ако политиците замълчат, стотици българи ще прогледнат за Истината. Ще осъзнаят, че цялата официална политика е лъжа и измама. Ние, Българите ще достигнем критичната маса, след която народът ни ще оцелее, а враговете ни ще потънат обратно в Мрака, от който са дошли. Ако, в което не вярвам политиците почнат да отговарят на въпросите, тогава те късат пъпната си връв и със Сорос, и цялото Ционистко и надционистко Зло. И в двата случаи печелим ние.
Разберете, един въоръжен бунт няма да даде резултати. Напротив, те точно това искат, точно това са планирали. Това е планът на Рокфелер. Да избухнат бунтове, да се стигне до проливане на кръв, за да се даде повод на американската армия да почне истинска война срещу българския народ. Да изличава цели градове и села от картата.
но въпросите... Въпросите са онова, от което те истински се страхуват. Защото тук вече навлизаме в Духовната сфера, в която те са безсилни.
Още малко факти. За всевластието на безвластните. За марионетъчния характер на т. нар. Световно правилество и на марионетъчния характер на "световния елит". Да погледнем първо в България как стоят нещата. Един от кукловодите на "българската", а всъщност противобългарска политика е Валентин Златев. Неговият баща Васил Златев беше кмет на Правец по времето на Живков. Днес Златев представлява Лукойл, клон на Газпром. Но почти всички се заблуждават, като наричат Газпром руска компания. Не, тя е собственост на вврейския клан Ротшилд. Евреите Путин и Медведев я подариха на Ротшилд. Само че не възприемайте Ротшилдови като някакви свемогъщи свръхчовеци. точно обратното. Те са само безволеви роби на същата зла сила, на която се подчиняват и Рокфелерови. На Ротшилд им бе демонстрирано, че ще умрат, като почнат да не изпълняват сляпо заповедите. Първо убиха Едмон дьо Ротшилд, когато се разприказва пред Джордж Сорос. После убиха и племенника му, когато заяви открито, че вуйчо му е бил убит. Та кой избива безнаказано "най-могъщите" лица на тоя свят? Кой притежава такава власт, та да ги избива безнаказано?
Знам, че картината е сложна и вие едва ли сте готови да я възприемете в нейната цялост. Но все пак помислете над фактите.
А въпросите сме длъжни да ги зададем. Ако искаме да живеем и да живеят нашите деца. Мълчанието означава смърт.



Гласувай:
2



1. acorp78 - Играта
28.06.2013 15:19
Все някога всичко тук ще приключи.Да променим НеХората е невъзможно.Вътрешната сила е важна,Духът,точно това им е малко чуждо.
цитирай
2. eltimir - Възможно е
28.06.2013 15:33
acorp78 написа:
Все някога всичко тук ще приключи.Да променим НеХората е невъзможно.Вътрешната сила е важна,Духът,точно това им е малко чуждо.

Някога моите прадеди тръгнали от бреговете на Дон заедно с Асеневци и освободили България от византийците. И сега е възможно, само че трябва хора с български Дух да го извършат. Ама почвам да се питам как да бъде спасен свят, подлагащ на преследвания и на унищожение своите спасители?
цитирай
3. stamoff - Половината истина!
26.07.2013 12:53
Защо мислите, че правителството на Орешарски не е свързано с еврейските кланове? Става дума за битка за власт между Ротшилд и Рокфелер. Кой ще владее страната ни? Далеч бъдете от мисълта, че ББ или СерГей не са наясно за кой работят! ББ беше продукт на Ротшилдови, но смени симпатийте си и... - януарски протести. Оборете ме ако не съм прав!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003951
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930