Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2013 14:12 - Дисекция на човекоомразата - 2
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2034 Коментари: 0 Гласове:
2



image Ето ги истинските унищожители на България. Ето кой ръководи нашите управници и политици. Само когато прогоним последния евреин от свещената българска земя, само тогава ще бъдем свободни.
http://www.buditeli.info/patriotizam/1021-disekciq-na-chowekoomrazata.html
- ЮДЕИТЕ СЪЗДАВАТ РАЗДЕЛЕНИЕТО МЕЖДУ НАРОДИТЕ. Необходимо е да създадем във всички държави само пролетаризирани маси с неколцина предани нам милионери, политици и военни. Ние на всяка цена трябва да създадем брожения, раздори и вражди в цяла Европа, а чрез нея и във всички други континенти. На всяко противодействие ние трябва да бъдем в състояние да отговорим с война от съседите на оная страна, която би се осмелила да ни противодейства; но ако и тези съседи помислят да застанат колективно против нас, ние сме длъжни да дадем отпор с всеобща война. Ние трябва да принуждаваме гоевските правителства към действия, полезни на нашия широко замислен план, който е вече близо до въжделеното си осъществяване. Това трябва да става, като че ли под натиска на общественото мнение, което в същност се създава от нас с помощта на така наречената "велика сила” – печата, който с малки изключения, за които няма защо да се държи сметка, е изцяло вече в нашите ръце.

- ДВАДЕСЕТ ВЕКА ЮДЕИТЕ СЪЗДАВАТ ВРАЖДИТЕ МЕЖДУ ХОРАТА И НАРОДИТЕ. Една световна коалиция на гоите би могла временно да спечели някакъв успех над нас, но ние сме осигурени срещу това, поради дълбоките корени на разединението между тях, които вече не могат да бъдат изкоренени. Ние противопоставихме едни срещу други личните и национални интереси на гоите, религиозните и племенни ненависти, които насаждахме в техните сърца в продължение на двадесет века. Държавите не могат да направят дори нито едно малко, частно съглашение, без и ние тайно да участваме в него. - СИЛАТА НА ЮДЕИТЕ Е В РАЗЕДИНЕНИЕТО И ПОРОЧНОСТТА НА ДРУГИТЕ НАРОДИ. В сегашно време, ние като международна сила, сме неуязвими, защото, когато едни държави ни нападнат, други ни поддържат. За нашето могъщество съдействува неизтощимата подлост на гоевските народи, които пълзят пред силата и са безжалостни към слабостта.

- ЮДЕИТЕ ИЗПОЛЗВАТ И АНТИСЕМИТИЗМА ЗА СВОИТЕ ЦЕЛИ.

"Де факто” ние вече сме обезсили всички гоевски правителства, макар между тях "де юре” да съществуват още много привидно самостоятелни. Ако сега някои държави повдигнат протест против нас, това ще бъде за форма, по наше желание и разпореждане, защото техният антисемитизъм ни е нужен, за да държим в ръка и нашите по-малки братя – евреи. Няма да разяснявам това, защото то вече беше предмет на нееднократни наши беседи.

- ЮДЕИТЕ СЪЗДАВАТ РАЗЕДИНЕНИЕТО И ПОДРИВАТ ОСНОВИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ.

От нас изхожда всесковаващият терор. Ние имаме в услуга хора, представляващи всички мнения и всички доктрини: монархисти, демократи социалисти, комунисти и всякакви утописти. Ние сме впрегнали в работа всички и всеки един подкопава последните остатъци на властта, старае се да срине всички установени порядки. Всички държави, измъчени от неуредици, искат покой. За да имат мир, те са готови да пожертват всичко. Но ние няма да им дадем мир, докато те открито и с покорност не признаят нашето интернационално свръхправителство. Разпокъсаността на партиите хвърли народите в наши ръце, защото за водене на партийни борби са необходими пари, а всичките пари са в нашите каси.

- ОБЩЕСТВЕНИЯТ ХАОС ЩЕ НАЛОЖИ ЮДЕЙСКОТО ГОСПОДСТВО. Ние така ще изтощим гоите, че ще ги принудим сами да ни предложат международната власт, която, поради това, че сме навсякъде по света, ще може без всякаква спънка да обхване всички държавни сили на света и да образува свръхправителство. На мястото на съвременните правителства ние ще поставим страшилище, което ще се нарича свръхправителствена администрация (Европейски съюз, Съединени щати, Руска федерация и други създаващи се в момента глобални образувания с тяхната администрация като стъпка към едно световно правителство – б. ред.).

- ЛИБЕРАЛИЗМЪТ ОТРОВИ ДЪРЖАВНИЯ ОРГАНИЗЪМ.

Учрежденията са раздробили и разделили помежду си властта на държавата: законодателна, изпълнителна и съдебна. Те трябва да действуват в държавния организъм както действуват органите в човешкото тяло. Ако се повреди една част, държавата ще заболее, както заболява човешкото тяло и ще умре. След като ние внесохме в държавния организъм отровата на либерализма, целият политически състав на организма се измени: държавите заболяха от смъртоносна болест – от отравяне на кръвта. Остава да чакаме края на агонията им.

Ние заменихме владетеля с карикатурния израз на управлението – с президента на републиката, който е взет от тълпата, из средата на нашите креатури, на нашите роби. Ето каква бе мината, която ние поставихме под гоевския народ. Малко по малко, крачка по крачка, ще унищожим в конституциите всичко, което ни пречи и да прокараме в тях това, което ще изземе собственото им съдържание до толкова, че когато настъпи момента, ще можем незабелязано да превърнем всяко управление в наша монархия.

- НАД ИЗТОЩЕНИТЕ НАРОДИ ЩЕ СЕ ПРОВЪЗГЛАСИ ВСЕМИРНИЯТ ЮДЕЙСКИ ЦАР.

Необходимо е непрестанно, във всички страни, да се объркват отношенията на гражданите, да се изтощават правителствата, да се преуморяват от безредици, вражда, борби, ненавист и болести и пр. всички, така че гоите да достигнат положение да не виждат друг изход, освен да приемат нашето пълно господство... Ако ние дадем на народите отдих, едва ли някога ще настъпи желаният от нас момент.

- БЪДЕЩАТА ЮДЕЙСКА ВЛАСТ ЩЕ РЕОРГАНИЗИРА ОБЩЕСТВОТО И ЩЕ ПРЕВЪЗПИТА МАСИТЕ ЗА ПЪЛНАТА ИМ РОБСКА ЕКСПЛОАТАЦИЯ. При сегашното състояние на науката и при създаденото от нас в нея направление, народът, който сляпо вярва на печатното слово (а вече и в телевизията и радиото – б.ред.), поради невежество и внушени заблуждения, питае вражда към всички по-високо стоящи от него съсловия, защото не разбира значението на всяко от тях... Тази вражда още повече ще се усили при икономическите кризи, които спират борсовите сделки и вървежа на промишлеността. С всички възможни средства и с помощта на златото, което е изцяло в нашите ръце, ние ще създадем всеобща икономическа криза и ще изхвърлим на улицата цели тълпи работници, едновременно във всички страни на Европа (това което вече се случва около нас – б.ред.). Тези тълпи ще се нахвърлят с наслаждение да проливат кръвта на ония, на които те с простотата на своето невежество завиждат и чиито имущества ще им бъде тогава възможно да ограбят. Те няма да засегнат нас – юдеите, защото нам ще бъде известен денят на нападението и ще вземем мерки за запазване. Спомнете си френската революция, на която ние дадохме името "велика”, тайните на чиято подготовка нам бяха добре известни, защото тя цялата беше наше дело (Тогава за няколко месеца всичкото жито и голяма част от селскостопанската продукция на Франция е изкупена и изнесена от богатите еврейски търговци, което предизвиква невиждан глад. Тези еврейски агенти в същото време плащат, въоражават и докарват в Париж от цялата държава най-жестоките престъпници заедно с техните банди. Те именно осъществяват революцията. Същият сценарий се повтаря и при другата "велика октомврийска” революция, като по същия начин я последват масово разорение и зверства над народа – б.ред.). От тогава ние водим народите от едно разочарование към друго, за да ги насочим в определения ден в полза на оня цар-деспот със Сионска кръв, когото ние готвим за владетел на света.

- "ПРОТОКОЛ 2: - ПРЕВРАТЪТ.

Във всичко, което дотук ви изложих, аз се постарах да обрисувам тайната на миналото и настоящето, вървейки по потока на великите, идващи в близко бъдеще събития; докладвах ви тайната на законите за нашите отношения към гоите и за финансовите операции. На тази тема ми остава да добавя още малко. В нашите ръце е най-могъщата съвременна сила – златото, с което във всеки момент ние можем да разполагаме от нашите банки и хранилища в неограничено количество.

- ЮДЕИТЕ НЕ СЕ СПИРАТ ПРЕД НИКАКВИ ЖЕРТВИ, ЗА ДА ПОСТИГНАТ СВОЯТА ЦЕЛ.

Колко нашите древни мъдреци са били предвидливи, когато са казали, че за да се постигне една сериозна цел, човек не трябва да се спира пред средствата, нито да държи сметка за числото на жертвите!

...Ние не сме държали сметка за жертвите, дадени от скотското семе на гоите; не са малко и нашите жертви, но в замяна на тях ние дадохме на синовете на Израила такова привилегировано положение на земята, за каквото те не са могли дори да мечтаят. Със сравнително малко жертви от наша страна ние не само запазихме народността си от гибел, но печелим победата на световната арена.

- ЮДЕИТЕ ЩЕ МИНИРАТ ВСИЧКИ СТОЛИЦИ И ЧРЕЗ УЖАСА НА РАЗРУШЕНИЕТО ЩЕ ОТСТРАНЯТ ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО.

Вие казвате, че ако преди определеното време се узнаят нашите планове, против нас ще се вдигнат с оръжие в ръка; но ние сме взели мерки срещу това и на Запад имаме вече такава терористическа система, която може да накара и най-храбрите души да затреперят. Подземни съобщения като "Метрополитен”, ще бъдат прокарани под всички столици и, ако стане нужда, тези столици ще бъдат вдигнати във въздуха с всичките им организации, държавни институти и население.

- ПРЕВРАТЪТ. Като установим приблизително последователността на действията ще довършим подробностите в комбинациите, които ще довършат преврата в хода на държавната машина. В тези комбинации аз включвам свободата на печата, правото на сдружение, свободата на съвестта, изборното право и много други права, които трябва да изчезнат от човешката мисъл още на другия ден, след като бъде провъзгласена новата конституция. За нас е нужно, щото още от първия момент на преврата зашеметените и потиснати от гняв и недоумение народи да почувстват, че сме толкова силни, неуязвими и изпълнени с духовна мощ, че в никакъв случай няма да се церемоним, че не само няма да обръщаме внимание на техните мнения и желания, но ще сме готови и способни във всеки момент и на всяко място, с подавляваща сила и строгост да задушим всички прояви на недоволство; че ние, които с един замах установихме всичко, каквото ни е било нужно, в никакъв случай няма да делим с тях нашата власт... Тогава те от страх ще си затворят очите и смирено ще чакат развитието на събитията. - ЮДЕЙСКОТО ЦАРСТВО ЩЕ СЕ СЪЗДАДЕ ЧРЕЗ ЕДНОВРЕМЕННИ ПРЕВРАТИ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ.

Когато най-после окончателно се възцарим чрез едновременни държавни преврати, които ще се извършат, когато всички съществуващи правителства бъдат признати за негодни, а до тогава ще мине още доста време, може би и цял век (времето вече настъпва – б.ред.) – ние ще вземе мерки, за да не се правят срещу нас заговори. Затова най-напред безмилостно ще наказваме всички, които посрещнат нашето възцаряване с оръжие в ръка.

- ЮДЕИТЕ СЧИТАТ НАРОДИТЕ ЗА СТАДО ОВЦИ И ЗАТОВА ЩЕ ГИ ОБЕЗПРАВЯТ. Гоите са стадо овци, а ние за тях сме вълци. А нали знаете какво става с овците, когато в кошарата им се промъкнат вълци?... Гоите ще затворят очите си още и за това, защото ние ще обещаем да им върнем всичките отнети свободи, след като усмирим враговете на мира и закрепим новите институти. Трябва ли да казвам колко време гоите ще очакват това възвръщане на правата?

- ЮДЕИТЕ РАЗЧИТАТ, ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ ПРИЗНАТЕЛНОСТТА НА НАРОДИТЕ. Когато извършим нашия държавен преврат, ще кажем на народите: "Всичко беше извънредно лошо, всички страдаха, но ние унищожихме причините на вашите мъки: политическите гонения и различия, границите, различните монетни системи.” Гласуването, което направихме оръдие за нашето възцаряване, като приучихме към него дори най-долните членове на човешките общества ще изиграе този път своята последна роля. Внушеното от юдеите всеобщо гласоподаване понизи силата на народите. Ние трябва да привлечем към гласуване всички граждани, без разлика на клас и на ценз, за да подчертаем абсолютизма на общественото мнозинство, което не се състои само от интелигентните класи. По такъв начин, като втълпим на всички мисълта за значението на отделната личност, ще разрушим значението и възпитателната роля на гоевското семейство, ще отстраним изпъкването на индивидуалните умове над тълпата, която ръководена от нас няма да им даде да се издигнат, нито дори да се изкажат. Тълпата е привикнала да слуша само тези, които й плащат за послушанието и вниманието. С всичко това ние ще създадем такава сляпа сила, която никога не ще бъде в състояние да се мръдне без ръководството на нашите агенти, които ще заместят гоевските лидери. Народите ще се подчиняват на този режим, защото ще знаят, че от новите лидери – наши агенти, ще зависят и работата, и подаянията, и получаването на всички блага (внасянето на емигранти от Азия и Африка  в развитите западните общества, помощите и облекченията за малцинствата, които скоро ще станат мнозинства, покровителството над крадливи, мързеливи, умствено изостанали и паразитни етноси, като циганите в България, цели именно създаване на сляпо подчинена, манипулируема и безгръбначна тълпа електорат, която живеейки на гърба на все по-изнемогващите общества  ще подари властта на най-паразитния народ на земята – евреите – б. ред.).

- "ПРОТОКОЛ 3: - СВЕТОВНОТО ЕВРЕЙСКО ГОСПОДСТВО.

- ЮДЕИТЕ СА УБЕДЕНИ В СВОЯТА КРАЙНА ПОБЕДА. "Чрез Иехова царуват Царете.” А чрез пророците нам е казано, че от самия Бог ние сме избрани да царуваме над цялата земя. Бог ни е наградил с гения, който може да се справи с тази задача.

- ЮДЕЙСКИЯТ ДЕВИЗ Е: ХИТРОСТ, ЛИЦЕМЕРИЕ, НАСИЛИЕ, ГРАБЕЖ И ТЕРОР. Нашият девиз е: "Сила и лицемерие”. Ние сме длъжни да не се спираме пред подкупа, измамата и предателството, стига с това да постигнем нашата цел. Трябва да умеем без колебание да вземем чуждата собственост, ако с нея можем за добием покорността на гоите и властта над тях. Ние ще възтържествуваме и ще закрепостим всичките правителства под нашето върховно правителство, не толкова със самите средства, колкото с доктрината на строгостта. Достатъчно е да се знае, че ние сме неумолими, за да се прекрати непослушанието.

- БЪДЕЩОТО ЮДЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ ЩЕ БЪДЕ КРАЙНО ДЕСПОТИЧНО. Каква форма на административно управление може да се даде на сегашните общества, в които подкупничеството е проникнало навред, където богатствата се движат изключително чрез тъмни сделки, където царува разпуснатостта, където нравствеността се поддържа с наказателни мерки и със сурови закони, а не с доброволно възприети принципи, където чувствата към отечество и религия са потиснати от космополитически убеждения? Ние ще създадем крайна централизация на управлението, за да вземем по този начин в ръцете си всички обществени сили. Чрез нови закони ние механически ще уредим всички прояви на политическия живот на нашите поданици. Нашето царство ще се ознаменува с такъв величествен деспотизъм, който ще е в състояние, във всяко време и на всяко място, да задуши противодействащите и недоволни гои.

- НАРОДИТЕ УВАЖАВАТ СИЛАТА, ДОРИ КОГАТО Е ТИРАНИЧЕСКА.

Народите имат особена обич и уважение към гениите на политическата мощ и оценяват всичките им насилнически действия с изрази, подобни на тези: подло, но ловко!... насилие, но величествено! Ние разчитаме да привлечем всички нации на работа за изграждане новото световно здание, което проектираме. Ето защо преди всичко ни е необходимо да притежаваме извънредна смелост и сила на духа, чрез които нашите деятели ще сломят всички препятствия, изпречили се на пътя ни.

- ЮДЕИТЕ ЩЕ УНИЩОЖАТ СВОБОДАТА.

Думата свобода, която може да се тълкува различно, ние определяме така: Свободата е право да се върши това, което позволява законът. Подобно тълкуване, когато държим властта в ръцете си, ще ни даде възможност да обсебим всичките права, защото законите ще разрешават и забраняват само това, което е в интереса на нашата програма.

- СПОРЕД ЮДЕИТЕ ПРАВОТО НЕ Е ОБЕКТИВНА СИЛА.

Ние сме длъжни да подбираме най-тънките изрази от правния речник за оправдаване на ония решения, които биха могли да се покажат извънредно смели и несправедливи; тези решения безусловно трябва да се облекат в изрази, които имат вид на висши нравствени и правови норми. Сътрудниците на нашата власт няма да бъдат взети из редовете на гоите, които са привикнали да изпълняват своята административна работа, без да се интересуват какво трябва да се постигне с нея, без да мислят за какво е нужна тя. Нас ще ни заобикаля и цяла плеяда индустриалци, капиталисти, а най-главното милионери, защото всъщност всичко ще се разреши от количеството на парите.

- В НОВОТО ЦАРСТВО ЮДЕИТЕ ЩЕ ЧЕРНЯТ СТАРИТЕ УПРАВЛЕНИЯ И ЩЕ ВЪЗВЕЛИЧАВАТ ЮДЕЙСКАТА ВЛАСТ.

При всеки удобен случай ние ще сравняваме нашето добро управление с миналата власт. Ще описваме грешките на гоевската администрация в най-черни багри; ще посеем към миналото такова отвращение, че народите ще предпочетат спокойствието в робство пред прословутите права на свободата, които толкова ги измъчваха. Тази "свобода” изтощи изворите на човешкото съществуване, защото народите бяха под гнета на тълпа пройдохи, незнаещи какво вършат... Безполезните смени на управленията, към които ние тласкаме гоите, за да подкопаваме техните държавни организации, дотолкова са омръзнали на народите, че те ще предпочетат да търпят от нас всичко, само и само да не рискуват отново да изпитат преживените вълнения и несгоди.

В тъй наречените напредничави страни ние създадохме безумна, мръсна и отвратителна литература. След като вземем властта, ние само за кратко време ще продължим да насърчаваме съществуването на тази литература, за да се очертае по-релефно контрастът между нея и програмите, които ще се разнесат от висините, където стоят нашите мъдреци.

- ЦЕЛИЯТ ПЕЧАТ ЩЕ БЪДЕ ПОД НАЙ-СТРОГА ЮДЕЙСКА ЦЕНЗУРА.

Днес вече ние използваме всичките средства на печата за нашите задачи. Каква специална роля играе пресата? Тя служи за неограничено раздухване на страстите или на партийния егоизъм, което ни е нужно, за да разединяваме гоите. Тя е празна, несправедлива и лъжлива. По-голямата част от гоите съвсем не разбират нейното предназначение. Ние ще обложим печата с особен гербов налог; ще установим и внасянето на залог при учредяването на печатни органи и при откриване на печатници; собствениците им ще бъдат задължени да ни гарантира, че нашето правителство не ще бъде изложено на нападките на печата. Никой безнаказано не ще се докосва до ореола на нашата правителствена непогрешимост. Без наш контрол, нито едно съобщение не ще проникне в обществото.

- ВСИЧКИ АГЕНЦИИ ЩЕ ИЗВЕСТЯВАТ САМО ТОВА, КОЕТО ЮДЕИТЕ ИМ ЗАПОВЯДВАТ. Това нещо ние и сега постигаме, благодарение на обстоятелството, че всички новини, от всички краища на света, се получават от няколко агенции, в които всичко е централизирано. При нашата власт тези агенции ще бъдат всецяло наши учреждения и ще разгласяват само онова, което ние им предпишем.

- ЮДЕЙСКАТА КОНТРОЛА НА ПЕЧАТА СЪЗНАТЕЛНО ЩЕ УБИЕ ИДЕЯТА ЗА ПРОГРЕСА.

Оръжието на мисълта ще стане възпитателно средство в ръцете на нашето правителство, което няма вече да допусне народните маси да се заблуждават и мечтаят за благодеянията на прогреса. Кой от нас не знае, че тези призрачни копнежи за прогрес водят към нелепи мечтания, от които са се родили анархистическите отношения на хората към властта и помежду им? Това е тъй, защото прогресът, или по-добре идеята за прогреса, е насочила хората да мислят за най-различни еманципации, без да установи крайните граници на мисълта и желанията... Всички така наречени либерали са анархисти, ако не на дело, то в мислите си. Всеки един от тях бяга след призрака на свободата, като заедно с това изпада в своеволие, т.е. в безконтролни протести, заради самия протест... Ако ние допуснем десет гоевски списания, сами ще създадем тридесет наши. Публиката, разбира се, не бива и да подозира подобно нещо, затова нашите списания ще бъдат външно с най-противоположни насоки и мнения, за да възбуждат не само доверие, но и да привличат дори нашите нищо не подозиращи противници, които, попаднали по този начин в примките ни, ще бъдат обезвредени. Ние ще контролираме и органите на създадената от нас опозиция, която ще играе ролята на наш антипод. Истинските ни противници в душата си ще приемат тая привидна опозиция за нещо свое и ще ни открият картите си. Печатните ни органи ще държат пулса на всяко едно от обществените течения. Когато пулсът се повиши, те ще поведат мненията в посока към нашата цел. Глупаците въобразявайки си, че следват органа на своята партия, те ще вървят след знамето, което ние издигаме пред тях. Ние, според нуждата, ще възбуждаме, или ще успокояваме умовете по политически въпроси; ще ги убеждаваме, или ще ги въвеждаме в заблуждение, като печатаме ту истина, ту лъжа, ту данните, ту техните опровержения, в зависимост от това, дали те са приети добре или зле. Ни един журналист няма да бъде допуснат в литературата, ако в цялото си минало не е имал някакво срамно дело... Тези дела по наше желание биха могли винаги да бъдат веднага разкрити. Докато тези срамни дела остават в тайна за малцина, ореолът на журналиста привлича мнението на болшинството и след него вървят с възторг.

- ЮДЕИТЕ НЯМА ДА ОПОВЕСТЯВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА.

Когато се намираме в преходния период към нашето възцаряване, ние не трябва да допускаме печата да изобличава обществената безчестност. Трябва всички до помислят, че новият режим толкова е задоволил всички, че дори е изчезнала и престъпността... Случаите на проявена престъпност трябва да останат известни само на жертвите на престъпността и на случайните свидетели, но не и на други.

- В ЮДЕЙСКОТО ЦАРСТВО МАСОНИТЕ ЩЕ БЪДАТ РАЗГОНЕНИ.

Участниците във всяко новообразувано, каквото ида е тайно общество, ще наказваме със смърт, като тези, които сега членуват в съществуващите, създадени по наше внушение, тайни организации, които ни служат и са ни служили, ще разтурим и изпратим в далечните от Европа континенти. Така ние ще постъпим с ония масони, които искат да знаят повече от онова, което ние сме им определили, а ония, които по някаква причина ще помилваме, ще се намират под постоянния страх от заточение. Ние ще издадем закон, според който всички, които са участвали в тайни общества, ще подлежат на изгонване от Европа, която ще бъде център на нашето управление.

- ЮДЕИТЕ ЩЕ СЪЗДАДАТ РЕД, НО С БЕЗОГЛЕДНИ ПО ЖЕСТОКОСТ МЕРКИ.

Решенията на нашето правителство ще бъдат окончателни и безапелационни. В гоевските общества, в които посяхме дълбоко корените на разложението и на постоянното бунтарство, ние ще въдворим реда само с безпощадни мерки, които ще свидетелстват за твърда и експедитивна власт. Няма да гледаме жертвите, защото те падат за бъдещото благо. Да се постигне доброто, макар и по пътя на жертвоприношението, е дълг на всяко управление, което съзнава, че съществуването му се състои не само в привилегиите, но и в задълженията. Народът не се докосва до оногова, който го хипнотизира със своята храброст и сила на духа. Най-важното нещо за едно здраво и трайно управление е да закрепи ореола на своето могъщество, а този ореол се създава само чрез величествена непоколебимост на властта, която носи върху себе си мистична неприкосновеност – Божието избраничество. До последно време такова беше руското самодържавие – единствения в света наш сериозен враг, ако не считаме папството.

- В ЮДЕЙСКОТО ЦАРСТВО ЛИБЕРАЛИЗМЪТ ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕН.

Ние ще изкореним либерализма от всички важни средищни постове на нашето управление, от които зависи възпитанието на служителите на нашия обществен строй.

- ЩЕ ЦАРУВА АБСОЛЮТИЗМЪТ. Нашият абсолютизъм ще бъде прокаран в целия живот така, че всяка проява на нашата велика воля ще бъде уважавана и всичките ни постановления безпрекословно изпълнявани. Ние ще знаем всяка стъпка на нашата администрация. Ще я напътстваме така, че народът да е доволен от нас. Народът с право иска от доброто управление добри чиновници.

- БЪДЕЩОТО ЮДЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ.

Както виждате, аз изграждам нашия деспотизъм върху правото и върху дълга. Правителството, което чувствува своя дълг, като баща към своите поданици, има за това най-важната длъжност да принуди всички да изпълняват дълга си. То има право да се ползува от силата, защото се стреми да приучи човечеството към определения му от природата обществен строй – подчинение на една власт. Що се отнася до тайната на нашата политика, народите, както и техните управници никога не ще са в състояние да я узнаят.

- БЪДЕЩОТО УНИВЕРСИТЕТСКО ОБРАЗОВАНИЕ

За да унищожим всички колективни сили освен нашите, трябва да обезвредим основата на колективитета – университетите, на които ще дадем нова насока. Университетските управници и професорите ще се подготвят по подробни тайни програми, от които безнаказано не ще могат да отстъпват нито буква. Те ще се подбират особено внимателно и ще се намират в пълна зависимост от правителството. Ще премахнем от университетските програми държавното право и всичко, което се отнася до политическите въпроси. Тези предмети ще се преподават на много малко, избирани лица.

- ВЪВ ВСЕМИРНОТО ЦАРСТВО САМО ЮДЕИТЕ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ПОЛИТИКА.

- НОВАТА ЮДЕЙСКА НАУКА. Класицизмът и всичко от древната история, в която се срещат повече лоши, отколкото добри примери, ние ще заменим с нова програма на бъдещето. Ще заличим от паметта на хората всички нежелателни за нас факти от миналите векове, като оставим само ония, които рисуват грешките на гоевските правителства.

- ЮДЕИТЕ ЩЕ ИЗДИГНАТ АВТОРИТЕТА НА СВОИТЕ УПРАВНИЦИ.

Ние ще премахнем всякакво свободно обучение. Учащите се ще имат право заедно с родителите си да се събират в учебните заведения като в клуб. По време на тези събрания в празнични дни, преподавателите ще четат свободни лекции за човешките отношения, за значението на личния пример, за наказателните мерки, които се вземат за нарушение на правомерните отношения и най-после за философията на ония нови теории, които още не са известни на света. Ние ще издигнем тези теории в догми на вярата, като преходен етап към нашата вяра.

- БЪДЕЩИТЕ ЮДЕЙСКИ ЗАКОНИ.

Когато дойде нашето открито управление и се почувства неговата благодатност, ние ще променим цялото законодателство. Нашите закони ще бъдат кратки, ясни, трайни, без всякакви тълкувания, така щото всеки да бъде в състояние да ги знае. Главната черта, която ще се прокара в тях, ще бъде пълното и безпрекословно послушание към началството. Разпуснатостта на администрацията поражда разпуснатост навсякъде в живота. Нито един случай на злоупотреба и беззаконие не ще се остави без примерно наказание. Укривателството и взаимните отстъпки по службата, тези големи злини между служащите по администрацията, окончателно ще изчезнат още след първите примери на сурово наказание.

- БЪДЕЩЕТО ЮДЕЙСКО ПРАВОРАЗДАВАНЕ.

Адвокатурата създава студени, жестоки, упорити и безпринципни хора, които във всички случаи застават на безличната чисто законна почва. Те са привикнали при съдебните процеси да употребяват силите си само в полза на защитата, която са поели, без да се интересуват от социалните последици. Нормално, те приемат защитата на всички престъпления и, стремейки се на всяка цена да оправдаят своите клиенти, се залавят за най-малките възможности и с това деморализират съда. Ето защо ние ще поставим тази професия в тесни рамки и ще я включим в кръга на изпълнителното чиновничество. Както адвокатите, така и съдиите ще бъдат лишени от правото да влизат във връзка с тъжителите. И едните, и другите ще изучават делата само в заседанията на съда и по документите. Защитата на клиентите ще става, след като последните бъдат разпитани от съда, т.е. по изяснените вече факти. Адвокатите ще получават възнаграждението си без да се гледа каква е била защитата. С други думи, те ще бъдат прости докладчици по делата, но в полза на правосъдието, в противовес на прокурора, който ще бъде докладчик в полза на обвинението. Това ще съкрати съдебния процес. По този начин ще се установи една честна и безкористна защита, водена не за частен интерес, а по убеждение. Между другото, с това ще се премахне подкупа, който сега се практикува и с който се дава възможност да спечели делото оня, който плати най-много.

- БЪДЕЩАТА ЮДЕЙСКА ПОЛИЦИЯ. Според нашата програма, една трета от поданиците, водени от чувство на дълг, от съзнание за необходимост, като доброволни разузнавачи, ще следят за останалите поданици. Тогава не ще се счита за нещо срамно, ако човек бъде шпионин и доносник. Напротив, това ще бъде нещо похвално. Неоснователните доноси, обаче, ще бъдат жестоко наказвани, за да не се злоупотребява с изпълнението на полицейския дълг. Нашите агенти ще бъдат хора както от висшето общество, така и от нисшето. На тази безвластна полиция ще поставим задача само да докладва и да свидетелства. Самите арести ще се извършват от полицейските корпуси и градската полиция. Всеки, който чуе или види нещо из областта на политиката и не съобщи за това където трябва, също така ще бъде подведен под отговорност за укривателство. Също както нашите братя сега, под страх от отговорност, са задължени да донасят на кагала за всичко, каквото забележат против юдейската община, така и при нашето всемирно царство всички наши поданици ще бъдат задължени в това отношение да изпълняват дълга си към държавата.

- ОХРАНАТА НА ЮДЕЙСКАТА ВЛАСТ И НА ВЛАДЕТЕЛЯ. Известно ви е, че ние убихме престижа на владетелите чрез честите покушения върху живота им. Това правихме и правим чрез нашите агенти, слепи овци, от нашето стадо, които можем лесно, с няколко само либерални фрази, да подтикнем към политическите престъпления. Ние принудихме управниците да признаят своето безсилие, щом открито обявиха мерките, които трябва да се вземат за охрана на властта. С това ние ги подведохме сами да погубят престижа на своята власт. Нашият управител ще се охранява от невидима сила. Ние няма да допуснем дори мисълта, че срещу него може да съществува недоволство, с което той не би могъл да се справи, та да става нужда да се пази. Ако ние допуснем тази мисъл, както това вършеха и вършат гоите, то с това бихме подписали присъдата, ако не на него самия, то в недалечно бъдеще на неговата династия.

- ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ АРЕСТУВАНИ ПРИ ПОДОЗРЕНИЕ.

Ако при простите престъпления все още би могло да се вземат под внимание подбудителните причини, то за политическите престъпления подобно нещо няма оправдание. За да лишим политическото престъпление от престижа на доблест, ние ще го поставим на подсъдимата скамейка наред с кражбата, убийството и с всички други отвратителни престъпления.

- ЮДЕЙСКАТА ФИНАНСОВА ПРОГРАМА. Ако си спомняте, аз по-рано със загатвания ви говорих, че успехът на нашите действия се разрешава от цифрите на парите. Когато вземем властта, неотговорното ни правителство от чувство за самосъхранение ще избягва чувствително да обременява народните маси с налози. То ще трябва да пипа особено грижливо, когато разрешава въпроса за равновесието в тази материя. Нашето управление, в което монархът ще има узаконената функция, че е собственик на всичко, което се намира в държавата – нещо, което лесно може да се проведе и на дело – ще може по законен ред да изземе всички суми, необходими за правилното парично обръщение в държавата. Ето защо, покритието на държавния фиск, чрез прогресивния данък върху имотите, ще даде най-сигурни резултати. Богатите ще трябва да съзнаят, че е в техен интерес за представят част от своите излишъци в полза на държавата, която им гарантира владението на останалите имущества и правото на печалба.

Щом капиталистите се обложат както трябва, ще се прекрати и натрупването на богатства в частни ръце. Сега ние натрупахме капиталите в частни ръце, с цел да ги противопоставим на правителствената сила на гоите – на държавните им финанси. Данък, който се увеличава прогресивно на големината на капитала, ще даде много по-голям приход, отколкото сегашният, почти еднакъв процент, поголовен данък. Последният за нас сега е потребен, само за да предизвикваме всред гоите вълнения и недоволства.

- ДЪРЖАВНА КАСА

Фондовата каса на държавата трябва да съдържа определено количество запасни суми. Всичко, каквото се събере повече от това количество, трябва да се пусне в обръщение. С тези пуснати суми ще се организират обществените предприятия. Понеже инициативата за тези предприятия ще излиза от държавата, то тя здраво ще привърже работническата класа към владетелите.

- ИНДУСТРИАЛНИ ЦЕННИ КНИЖА

Индустриалните ценни книжа ще се купуват и от държавата, която от длъжник, какъвто е сега, ще се превърне в заемодавец, защото от това ще има печалба. С тази мярка ще с е прекрати застояването на парите. Тунеядството и мързелът у гоите бяха полезни за нас, докато те управляваха, но са нежелателни за нашето управление.

- ИЗДАВАНЕ НА ПРОМИШЛЕНИ ЦЕННОСТИ

Ние ще заменим борсите с големи държавни кредитни учреждения, назначението на които ще се състои да издават промишлени ценности въз основа на дадени правителствени съображения. Тези учреждения ще бъдат в състояние да изхвърлят на борсата до 500 промишлени книжа за един ден, или да купят толкова. По този начин всички промишлени предприятия ще попаднат под наша зависимост и вие може да си представите каква мощ ще ни даде това.

- УНИЩОЖАВАНЕ НА ФОНДОВИТЕ БОРСИ

Когато ние дойдем на световния престол, всички финансови сделки, които не съответстват на нашите интереси, както и всички фондови борси, ще бъдат унищожени без остатък, понеже ние няма да допуснем да се колебае престижа на нашата власт, тъй както се колебаят цените на ефективите. Ние ще определим със закон пълната и фиксирана стойност на ценните книжа поотделно, като се изключи всяка възможност за повишението или понижението им. Повишението винаги дава понижение, което ние винаги използувахме по отношение ефективите на гоите.

- ЮДЕЙСКА ФИНАНСОВА ПОЛИТИКА.

Нашата финансова политика, която ние, когато му дойде времето, ще представим на гоите под светлината на вековни опити, правени над техните държави, ще се отличава със своята яснота и определеност. Тя нагледно ще убеди всички в ползата на нашите нововъведения. Тя ще сложи край на злоупотребите, чрез които властвахме над гоите, но злоупотреби не ще допуснем в нашето царство.

- БЮДЖЕТЪТ.

В момента при гоите бюджетът за следващата година се гласува съобразно общия баланс и ежегодното отдалечаване от нормата чувствително се увеличава, вследствие на което годишният бюджет се утроява за период от десет години. Благодарение на тази практика, която е резултат на безгрижие в гоевските държави, касите им са опустели. Заемите, падежът на които настъпва след това, дообират и останалото и довеждат гоевските държави до разорение. Вие отлично знаете, че ние не можем да въведем у нас такава финансова неуредица, каквато сме внушили на гоите.

- ВЛАДЕТЕЛЯТ ЩЕ КОНТРОЛИРА ФИНАНСИТЕ.

Единственото лице, което няма интерес да се разграбват държавните средства, това е техният собственик – владетелят. Ето защо неговият контрол ще отстрани всяка възможност за загуби, прахосвания или кражби.

- В ЮДЕЙСКОТО ЦАРСТВО ПРОГРЕСЪТ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ. Досега ние напълно успяхме да замаем празните глави на гоите с теорията за прогреса и няма между гоите ум, който би забелязал, че думата "прогрес” е само примка, която отвлича ума от истината и го насочва към разновидностите на материалните изображения. Истината е една единствена и в нея няма място за прогреса. Прогресът е лъжлива идея, която служи да затъмни истината, за да не я узнае никой, освен нас – Божите избраници, които сме нейни пазители.

- ЮДЕИТЕ ЩЕ НАЛОЖАТ НА СВЕТА СВОЯТА РЕЛИГИЯ.

Когато се възцарим, не ще е желателно да съществува друга религия. Затова ние сме длъжни да разрушим всички религии. Ако от това се народят съвременни атеисти, това положение ще бъде преходно и не ще попречи на нашата цел; те ще пропаднат и ще послужат за отрицателен пример на поколенията, които ще слушат нашата проповед. Нашите философи ще обсъждат недостатъците на гоевските вярвания, но никой от гоите никога не ще е в състояние да обсъжда нашата вяра от гледна точка на истината, защото никой основно не ще я узнае освен синовете на Израила, които никога не ще посмеят да издадат нейните тайни.

- ЮДЕЙСКИЯТ МОНАРХ ЩЕ БЪДЕ СВЕТОВЕН ПАТРИАРХ.

Когато царят израилев сложи на свещената си глава короната, която Европа ще му поднесе, той ще стане патриарх на света. Необходимите жертви, които той целесъобразно ще принесе за благото на народите, никога няма да достигнат числото на ония жертви, които гоевските правителства в течението на вековете са принасяли от манията си за величие. Нашият цар ще бъде в постоянно общение с народа. Той ще му говори от трибуната слова, които още същия час мълвата ще разнася по целия свят.

- ПОДГОТОВКА НА СВЕТОВНИЯ МОНАРХ.

Сега ще изложа как короната на цар Давид ще се закрепи и в последните слоеве на народите по земята. Това закрепване ще се изгради преди всичко върху началата, които до ден днешен съставляват жизнената сила на нашите, познаващи всички световни работи, мъдреци, които направляват възпитанието и образованието на цялото човечество.

Ние ще готвим неколцина мъже от семейството на Давида за царе и престолонаследници, като ги изберем не по наследствено право, а по проявени способности. Тези избраници ще посветим в съкровените тайни на политиката и управлението, но така, че никой друг да не ги узнае.

- ИЗБОР НА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИЦИ.

Само безусловно способните за твърдо, макар и до жестокост, непоклатимо управление, ще получат царската корона от нашите мъдреци. В случай на заболяване, отслабване на волята или други отрицателни качества, царете ще се задължат да предадат юздите на управлението в нови, способни ръце.

- ЦАРЯТ И НЕГОВИТЕ ТРИМА ПОСВЕТЕНИ В УПРАВЛЕНИЕТО.

Само царят, заедно с тримата посветени от него в управлението, ще знаят близкото бъдеще.

- СТАРИТЕ ОБЩЕСТВА ЩЕ СЕ ЗАЛЕЯТ С КРЪВ, ЗА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ЮДЕЙСКОТО ЦАРСТВО.

Сегашните управници влачат своето съществуване всред деморализираните от нас общества, из средите на които навсякъде се показват огнените езици на анархизма. Нашият цар, е длъжен издъно да раздруса старите общества и да ги пресъздаде без да се бои, че за това може да се наложи да ги залее със собствената им кръв.” Край на цитата.

Евреите яростно отричат истинноста на протоколите и съдят всеки дръзнал да публикува части от тях. По въпроса дали те са фалшификация, ясен отговор дава един от най-големите новатори и предприемачи на нашето време – Хенри Форд. В книгата си "Интернационалният евреин” той казва, че най-голямото доказателство  за съществуването на протоколите е, че написаното в тях се е случило и продължава да се случва около нас. След няколко опита за убийство, икономически натиск и непрекъснати заплахи, човекът въвел за първи път в производството поточната линия, богатия и влиятелен Форд, е принуден да изтегли от разпродажба станалата хит книга.


Тагове:   омраза,   евреи,   изтребление,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3005380
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930