Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2013 12:57 - Път към Пропастта
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1583 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Те тръгват, изпълнени със справедливо негодувание. Те тръгват с решимост да се преборят със Злото. Но не виждат къде е това Зло и кое е. затова техният път ще свърши в Пропастта. Бях длъжен да предупредя, в това се състои моята Мисия и го правя. А дали някой ще се вслуша, вече си е негова работа. Негов избор.
Някои почнаха да го забелязват. Справедливият в началото бунт срещу Системата и срещу българоубийствената политика на Боклук Бойко се изроди в контролиран протест. В http://news..bg прочетох нещо добро. Макар и недотам добро. Някои българи почват интуитивно да усещат, че нещо не е наред. Но не виждат какво не е наред, а няма и кой да им каже. Колкото и нескромно да звучи, аз ще се опитам да им кажа.
Вие, братя и сестри мои не виждате кой овладя бунта и го насочи в удобна за него посока. Виждате такива временни, взаимно заменяеми фигурки като Бойко Боклука, като Орешарски, като Сер Гей и подобните им, а не виждате ръката на Режисьора, дирижиращ целия тоя спектакъл. Това е ръката на Джордж Сорос, мръсният гаден евреин българоубиец. Той на свой ред е ръководен от клана Рокфелер. А пък Рокфелерите са ръководени от една друга, още по-зла Сила, която цели унищожението на целия човешки род.
На второ място вие не задавате правилните въпроси. Оценявам вашата честност и искреност. Оценявам вашето търсене на Истината. Но, моля ви! Степенувайте въпросите по важност. А най-важният въпрос е геноцидът, който се извършва над нас, българите. Въпросъите за циганизацията, за отравянето на народа ни, за отравянето на земята и въздуха ни, тях повдигнете. Поискайте ясни и конкретни отговори от политиците, тези свине, поставили се да еврейско подчинение. Чуйте отговорите им, ако въобще има такива и ттогава преценете. А иначе ви подкрепям.
http://news.ibox.bg/news/id_920760631
"
Докога цяла България ще бъде заложник на шайка "софиянци"?"

"

Докога, цяла България ще бъде заложник на шайка т.н. „софиянци", които замерват с черен хайвер? Хора, които не са заинтересувани от мизерията на българите в провинцията.

Протестиращи, които не се интересуват от високите цени на тока, от ниските заплати и огромната безработица. Огромна част от тях, нямат дори елементарни искания, те просто сеят омраза и създават политическа нестабилност, което от своя страна отблъсква и малкото реални инвеститори.

Докато едни гладуват и не могат да си намерят работа, една самодоволна група в София замерва с черен хайвер. Вилнее необезпокоявано в столицата под аплодисментите на продалите се медии.

Егоистични личности, които имали пари да си плащат сметките към монополите, имали средства за охолен живот, и по никакъв начин не се интересуват от социалните мерки с цел повишаването на жизнения стандарт на българите. Те имали пари, другите да мрат! Има ли нещо нормално и логично в това да протестираш пред сградата на НС, докато в същото време там се гласуват промените в закона за енергетиката с цел понижаването цената на тока в страната? Има ли нещо морално в това да заплашваш със смърт, да използваш майки с деца като лице на протеста, с цел да постигнеш каквато и да било политическа цел.

Нормално ли е 7 милиона българи, да бъдат заложници на 300, самоопределили се като богаташи, които уж се борят срещу олигарсите, а в същност с действията си обслужват именно тях? Или може би е приемливо да бъдеш заложник на 300 души без лица, с маски и качулки, обслужващи ГЕРБ и изхвърлените от народа партии на ДСБ, Кунева, РЗС и други.

Сигурно е нормално, част от т.н. ни интелектуалци да гладуват и беснеят по екраните на удобните медии, като протест срещу намаляването цената на тока, повишаването на минималната работна заплата, увеличаването на майчинските.Всъщност, годините на развитие единствено на София доведе до там, че днес някои наистина си повярваха, че София е България. Заблудата, че цяла България може да бъде заложник на няколко стотин уредили си живота „софиянци", провокатори и дестабилизатори трябва да бъде изкоренена.

Хвърлянето на камъни и стъклени бутилки по когото и да било, не те прави мирен протестиращ. Да хвърляш храна, докато някой гладува е неморално и подигравателно към цялата нация. Да използваш вулгаризми и псувни по адрес на непознат за теб човек, докато в същото време твърдиш, че това било интелигентен протест е признак за липса на възпитание, двуличие и наглост. Да си в състояние на амок, не е атестация за мирен протест. А когато ние от АТАКА покажем истината за продажните журналисти и платените вандали- то ставаме лошите.

Но вие сте такива, а ние, които сме трезвомислещи не трябва да позволим да бъдем ваша жертва."



Тагове:   евреи,   протести,   измама,   заблуда,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996644
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031