Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2013 11:09 - България загива - България се възражда
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1499 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 04.07.2013 11:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Нашата България, нашата прадревна Родина загива, умъртвявана от евреи, цигани, педераси, политици и всякаква извратена сган. Но както беше предсказано още през 1995 година, когато Дунавска България загине, ще се възроди Волжска България.
Все още имаме възможност да се противопоставим на Злото. Но от ден на ден възможностите ни намаляват. Виждам всеобщото заблуждение, виждам объркаността на народа ни. Виждам липсата на истински народни водачи, създадена посредством целенасоченото 23 годишно изтребление, на което бяха подложени тези хора. И до днес темата е табу. Както е табу и темата за планираното и провеждано от евреи изтребление на перспективни български деца.
Трудно ми е да кажа нещо. По пътеките на борбата и Съпротивата вървя от 1977 година насам. Силите ми намаляват, физическите ми сили. А следовници не забелязвам. Но вижте какво се случва в Руската Федерация, пък помислете.
Втора република в Русия поиска преименуването си на България "Чувашите” поискаха републиката им да се преименува на Волжка България и чувашите официално да бъдат преименувани на Българи

Това е третата република в пределите на Руската федерация, която иска подобно нещо.

Чувашите определят себе си като потомци на древните Българи и като част от една от Българските държави, имала статут на империя.

Република Чувашия е част Руската федерация и граничи с друга държава, в която също жителите искат да бъдат официално признати за Българи.

Чувашия е част от древната империя, съществувала под името Велика България, която днес познаваме като Волжко-Камска България или Волжка България.

Република Татарстан също е част от тази бивша империя. Тамошните Българи, които са били подложени на изтребление и разселване са били насилствено преименувани на "татари”.

През XX век републиката е просъществувала за две години под името Булгарлък.

Подобна съдба има и друга руска република – Кабардино-Балкария (Стара Велика България), къдетоБалкарците се водят отделно от Българите и нямат право да се самоопределят като такива.

Въпреки, че Кабардино-Балкария е наследница на Българо-Онгурската империя (Онгурия), откъдето идва и името на Унгария, както се твърди в официалната унгарска история и както е написано в официалните унгарски учебници, в медиите рядко се говори за нея.

Дори без да се броят татари, чуваши и кабардинци, при последното преброяване на гражданите в Руската федерация, се оказва, че Българите там са повече отколкото в днешната Република България.

Тези факти, които бяха потъпквани по времето на руското влияние след 44-та година и на други такива влияния след 90-те години на "прехода”, тепърва излизат наяве.

Вече никой не може да скрие или изопачи историческата истина, запазена през поколенията.

По въпросите за Българските републики в Русия излязоха много книги, а Интернет позволи на много Българи да направят връзка с организации и хора от тези републики, които се борят за Българската сиидентичност и съхранение, въпреки негативното отношение на руските власти.

В недоумения, обаче, остават Българите в Русия, които не виждат от никое правителство на България съдействие. Не само това, но често важни събития, които се случват в тези републики, биват "случайно” пропуснати от не само от външното ни министерство, но и от редица медии.




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003469
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930