Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2013 09:43 - Кървава зора над България
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1478 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.07.2013 09:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Опитват се да ни представят една еврейска кучка като Спасителка, но зад нея стои демонът на Злото, който готви нашето унищожение. Помнете, че за да забогатее кучката, от глад и болести умряха стотици хиляди българи. И същата тая масова убийца се готви да ни управлява под ръководството на Сорос и Рокфелер.
Сегашните политически боричкания са само имитация, постановка. Театър за наивници. И все пак в подобни моменти се случва да изплува някаква информация. И макар да се командват от един и същи център, нашите назначени политици и нашите назначени журналисти са прекалено тъпи. А освен всичко друго, финансовите им интереси често влизат в противоречие. Пък те освен за пари, за друго не мислят.
Та оставете смешните приказки за ляво и дясно. Такова нещо няма. Те са едни и същи. И демокрацията, и комунизма са еврейско дело. И всички официално одобрени политици се подчиняват безпрекословно на проклетото еврейско племе. Инициаторите на "новата партия" са всъщност старите евреи българоубийци. Вижте сега кой се готви да ни яхне и преценете каква е целта на поредния политически цирк. Тоя път не друг, а народът трябва да каже своята дума. И да я каже без "помощта" на посредници и измамници.
Сорос, Плевнелиев, Ц.Бориславова и др. олигарси създават нова партия Кръгът "Агнешките Главички” и хора на Сорос ще опитат да запълнят голямото пространство, което остана след краха на псевдо-демократите като Костов и др. полит. трупове

Банкерката Цветелина Бориславова, президента Росен Плевнелиев и др. олигарси от обкръжението "Агнешките главички”, както и хора на Сорос ще използват големите си финансови възможности и удобния момент, когато в България (реално) няма десница, за да създадат своя партия.

В дясната формация ще участват групировки на Джордж Сорос, кръговете "Типинг Пойнт” и "Глобална България”, олигархичното "семейство” "Агнешките главички”, в което участва и президента Р.Плевнелиев и Цветелина Бориславова.

Изглежда новата дясна партия на България ще е съставена от същите "муцуни”, които преди 23г. създадоха вече мъртвите партии като СДС. Или поне създателите й не се различават от онези олигарси, които дърпаха конците тогава. Каквато ни демокрацията – такива и партиите.

Момента, когато в България няма силно изявена и представена дясна партия, когато държавата се тресе от протести и масово недоволство е времето да се появят на бял кон новите демократи. 

Освен собствените средства, хората от групичката се радват и на щедрото обгрижване от групировки на печално известния милиардер Джордж Сорос, който е основателят на „Отворено общество” и щедър спонсор на демократите в Източна Европа. Най-стабилната подкрепа идва именно от пачките на валутния спекулант и милиардер, който е и един от най-богатите хора на планетата. Любимо хоби на компаниите на Сорос е да лобират в политиката навсякъде по света. У нас – чрез „Отворено общество”, през което се превъртат милиони.

 Въпросните кандидат-десни обаче и без него са хора с огромно финансово влияние. Банкерката Цветелина Бориславова е една от най-богатите жени у нас, но това очевидно не й стига. Още през 2005 г. тя, заедно с политолога Иван Кръстев и финансиста Светослав Божилов, правят дружеството „Типинг пойнт”, като по-малък вариант на икономико-политическия съюз „Глобална България”. Кръгът постепенно се превръща в истинско политическо оръжие. Твърди се, че именно с неговата благословия в кабинета през 2009 година стават министри Росен Плевнелиев, Николай Младенов, Трайчо Трайков и Симеон Дянков. Сега часът за пореден "джакпот” в политиката отново е настъпил.

 Тайната завера направо взриви старите десни, които алармираха, че това е чудо невиждано – баш олигарси да обединяват демократите у нас. Ако десните избиратели имат гражданска съвест, трябва да създадат ново дясно, което да не е обгрижвано от нито един олигархичен кръг, скочи като ужилен бившият председател на Комисията по досиетата и син ексдепутат Методи Андреев. Той предупреди, че наистина тези хора може да успеят да ударят в земята далеч по-неплатежоспособните малки десни партии, особено съвсем опосканото СДС, тъй като у нас най-често парите решават крайния резултат.

 И други бивши седесари се разгневиха, че олигарси, свързани с масонски ложи, предлагат свои хора за шефове на висши държавни служби и могат да си играят „на партии”, както пожелаят. Точно Цветелина и парите на Сорос ли трябва да омърсят десницата, скочиха те. Седесарите смятат за супернагло създаването на неопетнена дясна партия да е дело в ръцете на перачи на пари и хора от службите.

 Самата Цветелина Бориславова коментира, че няма намерение да прави партия или да участва в политическия живот на страната. Съвсем нормално е банкер да направи такова изявление, тя никога няма да се афишира, че стои зад политически проект, коментираха запознати с идеята за нова дясна партия.



Тагове:   окупация,   Сорос,   евреи,   геноцид,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996866
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031