Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2013 14:54 - Карикатурните протести
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1806 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Милионните митинги от 1990 година ги няма. Народът престана да вярва на политиците, тези еврейски подлоги. Затова все по-малко хора, дори срещу добро заплащане излизат на протест.
Протестите през февруари бяха спонтанни. Израз на народното отчаяние от нечувания грабеж, на който го подложиха закриляните от тогавашното правителство еврейски монополи. Следващите започнаха пак спонтанно, заради идиотското назначение на Пеевски. Сега вече знам, че това назначение не бе случайно, а наредено от Сорос именно, за да започнат протести. После... После протестите бяха овладени и се превърнаха в перверзия, в карикатура. Никакъв Боклук Бойко и никакъв Мангал Костов не стоят зад разигравания театър. Зад тях стои международното еврейство, а Джордж Сорос е изпълнителят. С неговата намеса се обяснява и неадекватната реакция на така нареченото правителство. Крайната цел е евреите да поемат цялата власт над България и извършат последната фаза по унищожението на българския народ. Но да погледнем към самите протестиращи.
Казват общо взето верни, но несъществени неща. За разни далавери и подкупи. За слушкания и гушкания. За назначения на некадърници... Ама това ли са жизненоважните за народа ни проблеми?
За монополите и техния грабеж забравиха. Естествено. Нали са еврейски монополи, а точно евреите им плащат, за да протестират. Не чух нищо за геноцида. За циганизацията и за промяната на етническата карта на страната ни. За безнаказаността на ужасяващата циганска престъпност, която унищожава нашата Родина.
Нямаше и дума за пръскането с всякакви отрови и бацили от американските самолети. А именно те предизвикват смъртоносни заболявания у стотици хиляди българи и съсипват селскостопанската реколта.
Няма протести срещу шистовия газ, който би превърнал в пустиня една трета от България.
Никой не протестира срещу факта, че не уж избраните от нас правителства, а Международния паразитен център управляват страната. Правителствата са само послушни марионетки.
И още много такива протести не чух. Например срещу "здравеопазването", което фактически обрича на смърт народа. А това са стотици хиляди умишлени убийства! За мизерията и обричането на гладна смърт на още толкова. Отново говоря за умишлени убийства, при това само на българи. За циганите се предвиждат помощи, българите ни оставят да мрем. Изобщо не се споменава за групите убийци, снабдени с психотронна техника, чиято задача е да ликвидират физически перспективните за България личности. Най-често още като деца. В убийствата е замесена и ДАНС. А това наистина е страшно. Ама не. Някой някого си гушкал, някой някого си слушкал и това е най-важното. Отвратително и безумно!
Вероятно ще допълня темата. Макар, че вече ми е трудно и да говоря, и да пиша. Отвратен съм. От равнодушието, от бездушието, от безразличието, от липсата на всякакъв разум и на всякаква мисъл за бъдещето.
Покажете, че още сте хора, че още сте Българи. И българският Бог отново ще бъде с вас. Не го ли направите, сте обречени!



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996171
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031