Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2013 16:46 - Циганите ще обединяват България
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1440 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Тая не е нужно да си доказва етническата принадлежност. Ама се чудя докъде я докарахме, щом финансирани от Сорос цигани ще обединяват България. Толкова е абсурдно, че немам думи. Само където вместо "политика", ще използвам думата "порнография". Ще е много по-близо до истината.
След като пристъпиха към създаването на тяхна си, еврейска партия, която я готвят за управляваща, евреите си намериха и "опозиция". Естествено, че тя също няма как да е българска. Циганска партия щяла да ни обединява. Невероятно е, ама е вярно:
http://www.blitz.bg/news/article/209498
"Илиана Раева: Ние ще отговорим на нуждите на десните избиратели Духът на улицата се усеща, но оставка не трябва да има преди тези важни промени”, убедена е легендарната гимнастичка"
Колко е легендарна и колко е гимнастичка не знам. Ама, че е аматьорка в политическата гимнастика се вижда от самолет. както от самолет се вижда, че тая е циганка и няма нищо общо с българския народ. Четете нататък:
"Председателят на партия "Обединена България" Илиана Раева заяви, че основната цел пред нея е обединение на идеи с цел държавата да се оттласне от дъното. „Ние искаме да върнем морала и ценностната система в политиката. Това, от което имат нужда гражданите е хуманизиране на процеса”, заяви Раева по TV7. По думите й тя никога не би си позволила да изгуби връзка с масите. „Това няма как да се случи. Аз съм сред хората. Сред всички тези, които са будни и са на улицата. Сред гражданското общество, сред хората със сериозен интелектуален потенциал и всички останали. Всички хора без политическия елит. Четвърт век опитваха да ни убедят, че ще върнат младите хора и ще направят нещо за държавата”, сподели бившото златно момиче на българската художествена гимнастика. Тя изтъкна, че в националния съвет на партията й е събрала хора, които имат какво да дадат и знаят как да го направят.

„Ние се позиционираме в център-дясно и сме демократично ориентирани. Именно нашата партия ще отговори на нуждите на десните избиратели, които изгубиха възможността да припознаят своя политическа платформа на изборите. Време е да променим нещата, писна ми да виждам хора на високи постове, които да са от миналите векове, а в същото време млади хора да стоят без работа”, посочи Илиана Раева.

Тя е категорична, че знае какво искат хората и това е да се отърсят от всичките години на прехода. „Нужни са спешни мерки. Преди да си отиде тази власт е нужно да се промени изборния кодекс и да въведем мажоритарен избор. София има потенциал да извоюва победа. Духът на улицата се усеща, но оставка не трябва да има преди тези важни промени”, убедена е Раева./БЛИЦ"
Сега трябва да уточня нещо важно. Евреите и циганите са единствените племена на планетата Земя, които не смятат останалите хора за хора. Евреите ни наричат гои, тоест добитък. За циганите пък сме даса, преведено от санскрит слуги. Та нуждите на "хората", които те познават едва ли имат нещо общо с нуждите на българите.
Ей, писна ми от еврейска и от циганска наглост! Време е за всенароден бунт и да прогоним тези неканени пришълци от нашата свещена Българска земя! Не го ли направим, те просто ще ни умъртвят. Друго за нас не са предвидили.
Ако не съм прав, нека някой от тях се опита да ме опровергае.


Тагове:   Сорос,   цигани,   евреи,   геноцид,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996424
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031