Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2013 17:11 - Евреите избиват децата ни!
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 4244 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Да, точно те, евреите наложиха закони за умъртвяване на нашите деца. И ни налагат сами да водим децата си, за да бъдат умъртвени. Затова аз призовавам ние да се заемем с изтребление на еврейските чудовища детеубийци. Убий евреин и спаси 100 Българи!
Това е положението. Нямаме друг избор. Фармацевтичните компании са собственост на евреи. И те умъртвяват деца от Бялата раса по цял свят. Да сте чули за умъртвено циганче или за бездетна циганка? Това го правят те, евреите и ние сме длъжни да ги спрем, ако искаме да живеем. Не можем да проявяваме хуманност към масови убийци на деца. А евреите са точно такива. Това са гадове, които не заслужават да сквернят Земята с присъствието си. Да ме съдят, ако им стиска на гадовете гадни от рода на Гад. Не съм зъл човек, но те ме предизвикаха да ги ненавиждам. Вижте сами:
http://www.otizvora.com/2013/06/5615/
Отзвук от поредната детска смърт след ваксинация

Лекарският кабинет е едно такова място, на което отиваш, когато си болен. Зле ти е, немощен си и имаш нужда от помощ, за да не ти е зле. И в лекарския кабинет намираш един човек – лекар – който прави разни неща, от които би трябвало „зле"-то ти да намалее, после да изчезне и вече да не си немощен. Сиреч, вече да не си болен, а да си здрав и така животът ти да е по-лесен и приятен.

Вчера в такъв един лекарски кабинет умря едно дете.

Ако едно дете бъде прегазено от кола или падне от 16-ия етаж, или бъде наръфано до смърт от доберман и лекарите направят „всичко по възможностите си" да го спасят, но не успеят, новината за това нещастие покъртва дълбоко душите на състрадателните и обичащи ближния българи. И всички вестници и телевизии с дни говорят как шофьорите трябва да внимават или как терасите трябва да бъдат обезопасени, или как трябва да всички добермани да бъдат вързани и с намордници. И колко е жалко едно дете да загине по такъв ужасен начин.

Ако едно дете изведнъж се разболее от нелечима болест, често новината за това покъртва дълбоко душите на състрадателните и обичащи ближния българи. Мнозина отделят от залъка си, за да помогнат на родителите с по някой лев, за да заведат рожбата си на лечение в странство, където има „модерни болници", със „съвременна техника", в които „лекарите правят чудеса". И всички вестници и телевизии публикуват банковите сметки, по които българите могат да проведат своите левчета и пишат и с дни говорят колко е жалко едно дете да бъде сполетяно от такава ужасна болест.

Вчера в един лекарски кабинет умря едно дете и това не е някаква суперновина –

такива неща се случват в лекарските кабинети. Случва се дете да е пострадало тежко или да е тежко болно и лекарят да не успее да спаси това дете и то да умре. Вчера обаче в този лекарски кабинет е влязло едно здраво дете – дете, което не е пострадало от нищо и не е болно от нищо. Макар че е здраво и че не е пострадало от нищо, един лекар намира причина и забива в тялото му инжекция – и то не една, а две.

И след миг това здраво, непострадало от нищо до този момент дете вече е умряло дете. То умира, докато иглата на втората инжекция е в плътта му. То умира от иглата на тази инжекция, която лекарят му прави, докато то е здраво и не е пострадало от нищо.

Лекарите, оказва се, имат причини да правят инжекции на здравите ни деца. И тези причини били страшно „научно доказани". А такива инжекции спасявали милиони деца и даже целия свят. Вчера тази инжекция не беше спасителна за Николай. Тя го умъртви.

Сега много и важни лекари ще кажат, че е нормално да се случват такива неща – а именно, здраво и непострадало от нищо дете да бъде умъртвено от лекар с инжекция. И те ще го казват много важно и уверено (и разбира се, с прискърбна нотка), защото чрез тяхната уста говори „съвременната медицина, която е наука, базирана на доказателства".

Е, аз не приемам, че това е нормално – а именно, здраво и непострадало от нищо дете да бъде умъртвено от лекар с инжекция. А други важни лекари да ми казват важно, че това е в реда на нещата.

Аз мисля, че това е перверзно и че наука, съгласно чиито закони е сторено това, не може да бъде наричана наука, още по-малко „съвременна" и още по-малко пък „базирана на доказателства". Това е „наука", в съгласие с чиито закони Николай умря за миг, а беше здрав.

Николай също е доказателство

Някой умен лекар, някъде, трябва да види това доказателство и да се замисли дълбоко какво доказва то. И да не казва, че „не знаем кое е причинило смъртта на Николай, но то няма нищо общо с инжекцията", която е била в плътта му, когато той от здраво дете ставаше мъртво дете.

Бог ще приеме невинната душица на Николай и ще я утеши. Дано помогне и на скръбните родители да намерят някакъв смисъл в живота. Но ако ние – състрадателните и обичащи ближния българи – продължим да приемаме, че е нормално да плащаме тази кръвнина – Кому? Защо? – няма бог, който да ни разбере и да ни прости.

Няма бог, който да ни вземе за разумни хора, ако продължим да приемаме, че е нормално здрави и непострадали от нищо деца да бъдат умъртвявани или разболявани от лекари чрез инжекции. И пак да не търсим сметка от този, комуто плащаме тази кръвнина! И да продължаваме да слушаме брътвежи, че това е за всеобщо добро и да им вярваме. Не може да е добро такова „добро”, заради което в лекарски кабинет, чрез инжекция биват умъртвявани здрави деца!

Боже, пази българите и техния здрав разум! Или по-скоро, върни на българите здравия им разум, за да могат пак да отличават добро от зло! И им върни храбростта да защитават доброто и да убиват злото.

Автор: д-р Румен Стойчев
Източник: Поредна смърт, която можеше да бъде избегната



Тагове:   евреи,   ваксини,   геноцид,


Гласувай:
4



1. vestitelkata - Така е, но все повече родители за...
15.07.2013 19:55
Така е, но все повече родители започват да се информират за ваксините и какво представляват в действителност. Не съм някоя фанатичка, но и аз май ще отказвам ваксини с официална декларация. Има си начини.
цитирай
2. savchev - как да откажем детето ни да ходи на предучилищна забавачка до 7 години?
15.07.2013 23:27
как да откажем детето ни да ходи на предучилищна забавачка до 7 години?
Как мога да откажа детето ми да ходи на училище до 7 годишна възраст?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2995997
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031