Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2013 09:43 - Евреите напълно полудяха
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 6879 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 29.07.2013 09:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Ето, такива чудовища тръгнали да ни учат на ум и разум и да ни казват какво да мислим. Знайте, че те искат единствено нашата смърт. Те, евреите искат вече цялата власт в България, за да умъртвят всички Българи до един. Нима ще им се дадем? Нима ще позволим на евреите да убият нашите деца и внуци?
Първо новината:
"В България има само една организация, която би спечелила изборите още на първия тур, стига да се кандидатира. Тази организация се казва Европейски съюз. - обобщава Татяна Ваксберг в публикация на Дойче веле за резултатите от ново социологическо проучване.

Европейският съюз е единствената институция, към която доверието на българите не просто е високо, но и расте непрекъснато. Това показват данните от социологическо проучване на Open Data на Институт Отворено общество, които бяха публикувани в края на седмицата. От тях става ясно, че през юли 2013 г. българите вярват още по-малко от преди на националните институции, но все повече вярват на европейските."

Какъв Европейски, Еврейски или какъвто и там съюз, кучко долна еврейска? Какво добро видяхме от Европа, от САЩ или от Изсраел? Само зло. Единствено и само зло. Кой нормален Българин вярва на Европа? "Проклета да си, Европо, блуднице Вавилонска!" Дизраели, Бисмарк, Берлински конгрес и Ньойски договор... Евреите Маркс и Ленин... Никакво доверие към тези човекомразци. Тоя ли отвратителен българомразец Джордж Сорос ли ще ми дава тон в живота и ще ме казва на кого да вярвам? Ние, Българите трябва да търсим съюз с родствените ни народи. С нашите братя по кръв и по дух. Когато гнусните мангали в Катуница се развилняха и почнаха да избиват Български деца кой ни защити? Единствено Волжски Българи и Руснаци. А баба Ванга навремето казваше, че когато стане най-трудно, първо Сърбия ще ни се притече на помощ. И се сещам за думите на Григор Симов. Той живее недалеч от сръбската граница: "От двете страни на границата сме един и същи народ". Съюз с Маджари, съюз със Сърби и Хървати, със Словаци и Словенци. Съюз с кюрди и перси. Но никога с евреи и англичани.

Това е Истината. Да си припомним своето родство, да свържем Снопа на великия Кубрат, да възродим старата своята стара Велика Империя, а европейци, еврейци и всякаква сган да натикаме на кучето в... козината.


Тагове:   Сорос,   Ваксберг,   евреи,   геноцид,


Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3002977
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930