Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2013 15:38 - Световните терористи
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 6639 Коментари: 5 Гласове:
8

Последна промяна: 10.09.2013 07:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Основната поука от Историята е че никой не се учи от нея". Стара мисъл, ама сякаш никой не  помни. Та да припомня някои събития. Защото ще излезе, че истинските световни терористи са чудовищата, които наричаме наши приятели и съюзници. С което сами се превръщаме в чудовища.
Асад не ме интересува, не съм му привърженик. Ама го обвиниха в използване на химическо оръжие. И се сетих за нещо. Спомних си турските командоси, пратени да се бият срещу руснаците в Чечения. Спомних си за саудитските инструктори там. И за негърът от американските специални части, убит в Беслан. Та и сега се питам дали не е същото. Ето първо новината:
"Откриха химическо оръжие в склад на терористи в Дамаск"

"Сирийските войски са открили принадлежащ на терористите склад с химическо оръжие в предградие на Дамаск.

Това съобщава, цитирана от ИТАР-ТАСС, държавната телевизия „Ал Ихбария".

Армейската част се е натъкнала на тунел в район Джубар, където са били скрити отровните вещества.

Няколко от военните са започнали да се задушават и са били отведени в болница. Точният брой на пострадалите не се съобщава, но има информации, че някои от войниците са в критично състояние.

Припомняме, на 21 август в Сирия се проведе поредната химическа атака, при която загинаха голям брой цивилни, сред които и деца. Тогава опозицията обвини правителствените сили, които обаче опровергаха това.

Въпросната атака съвпадна с пристигането в страната на група експерти от ООН, които трябва да ра

Хубаво, "мирните бунтовници" са използвали химическо оръжие. Ама кой ги е снабдил с него? Не са ли това САЩ, Изсраел и Турция, както и страните от НАТО? Откъде едни обикновени протестиращи изведнъж ще се снабдат с химическо оръжие?

И сега изниква главният въпрос към "българските" правителства. Използването на химическо оръжие е военно престъпление. А ние подкрепяме престъпниците от САЩ, Изсраел, Турция и НАТО. Не участваме ли и ние в едно чудовищно престъпление?

Според мен участваме и ще си понесем наказанието. Рано или късно. Ама защо никой не вдига глас, никой не протестира. Та това е, което ме смущава най-много.



Гласувай:
8


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. novaposoka - Нашите управници и силните на деня.
24.08.2013 17:33
ТЕ винаги са подкрепяли силните на деня.
Подкрепяха ги, когато изпращаха "суровина" за работа на газовите камери на Хитлер. За броя на жертвите не се говори, а те са някъде около 11000 само от бивши български земи.
Подкрепяха "агресията" в Чехословакия. И в този случай не говорят за жертви. А днес се извиняват от името на българския народ, без да го питат, той какво подкрепя и какво НЕ.
Влязоха в "коалицията от желаещи", решила да установи демокрация в Ирак. И тук не говорят за жертви. А те са вече над 1000000 души. Над 2000 жертвоприношения принасят управниците на САЩ, без да питат своя народ, съгласен ли е с тази пародия на демокрация, която налагат на света. И ние също дадохме жертви, за да засвидетелстваме почитта си към американските богове Буш и Обама.
Историците могат точно да посочат жертвите в Корея и Виетнам, както и тези в Авганистан.
Като гледам тази картина на света, и като виждам последните изяви на българските дисиденти-демократи, имам чувството, че за всичко това е виновна СЪВЕТСКАТА АРМИЯ.

цитирай
2. eltimir - И аз съм от тях
24.08.2013 17:48
Да, аз съм от тези, които наричат дисиденти. Ама я ги питайте тези, които днес претендират за такива колко години са прекарали по лагери и затвори. е просто са набедени за такива.
Веднъж си говорим с Григор Симов, един от най-големите измежду нас. Днес човекът мизерства, ама на кого ли му пука за него. Т мо припомням думите на Илия Минев, че демокрацията и комунизмът са двете лица на една и съща монета." А Гришата ми отговаря:
- Като при демокрацията се оказа по-злото, по-безчовечно лице. Колкото и да ни е неприятно да си го признаем.
Напълно съм съгласен с него. САЩ се оказаха много по-голямо зло от СССР и нека някой се опита да ме опровергае.
цитирай
3. nacionallist - На Запад вече съществува термин ...
25.08.2013 14:14
На Запад вече съществува термин наречен " политкоректно християнство " разработено като схема за подкрепа на американския империализъм по света. Тези нови "политически коректни християни" подкрепят хомосексуализма, осиновяването на деца от гей двойки, ГМО храни и отрови, микрочипове за хора, войнолюбие и шпионаж в полза на тайните служби. Доктрината цели да преобърне съзнанието на обикновения човек и да смени полюсите на доброто и злото. Според новите близки до правителството на САЩ "християни" всичко което не е в интерес на Щатите или Израел е "лошо" и трябва да бъде "поправено". Един американски генерал наскоро заяви, че на хората трябва да бъде забранено да мислят самостоятелно, защото според него индивидуалното мислене било разрушително за американското общество. Можете да си представите в какъв гигантски капан се опитват да ни вкарат сатанистите от Вашингтон.
цитирай
4. novaposoka - Извинение!
25.08.2013 18:31
eltimir, извини ме за пропуска! Трябваше да поставя дисиденти-демократи в кавички. Но както виждам от твоя коментар, ти си разбрал, за кои става въпрос. Тези "дисиденти" са аналогични на онези, които около 40 години след 09.09.1944 г., подаваха документи за присвояване на званието "Активен борец против фашизма и капитализма". Имах такива познати.
Но имам и други познати, които заради вярата си в Бога и несъгласие с атеистичния възглед, са уволнявани от работа и са лежали по затворите.
Истинските дисиденти и демократи никога не са били признати. Те са неудобни за властта, защото й разкриват голотата. Затова винаги са били, и винаги ще бъдат в немилост!
Георги Крумов
цитирай
5. nedovolen - хомо
27.08.2013 14:59
Като коментар бих добавил две изречения: т.н. хомо сапиенс е единственият животински представител на тази планета, който убива себеподобните си и случващото се за нормално на същата, кара останалата част на Вселената да настръхва.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996233
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031