Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2013 11:06 - Човешката кръв в Газа по–евтина ли е от водата?
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 4403 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 08.09.2013 11:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Не само в Газа. За евреите човешкият живот нищо не струва. Но краят им ще е скоро. Имат се за богоизбрани, а служеха на един кръвожаден демон, който умря. Сега служат на други демони с илюзията, че по тоя начин ще станат безсмъртни. Не, тоя път те ще загинат. Ще бъда изличени от лицето на планетата Земя. И напълно заслужено!

 

http://poslanie.islamicinstitute-bg.org/?cat=11

 

Това го каза една майка от Газа. Задава въпроса си към целия свят и сама дава отговор: „Да, кръвта на един палестинец е по–евтина от водата.”

 

Друга майка говори. Тя е изгубила мъжа си, баща си и двете си деца в геноцида на Израел. Последните думи й са: „Тук ние не умираме, а тук умира човечеството”.

 

Говори друга жена, загубила къщата си заедно с вещите в нея от бомбардировките на Израел. Тя разказва: „Първоначално ни събраха в една стая, използвайки насилие. После претърсиха цялата къща. Взеха всичко, което е леко като товар, но скъпо като цена. И после ни събориха къщата.”

 

Войниците на Израел крадат, убиват хора, убиват деца. И Израел прави геноцид пред очите на света.

 

Старият завет казва: „Не убивай!” Те го разбират: „Убивай всички дори и децата.”

 


 

Старият завет казва: „Не кради!” На тях не им стига, че убиват палестинците, но и крадат техните стоки и вещи.

 

Старият завет казва: „Да нямаш богове, освен Мене!” А те изоставят Яхве и почитат Ционизма.

 

Старият завет казва: „Помни съботния ден, за да го светиш!” Но те в съботния ден убиват палестинските деца и извършват геноцид в Газа.

 

Старият завет казва: „Не лъжесвидетелствай против ближния си (против съседа си)!” А те изоставят съседите си в най–големия затвор на света (Газа), където има глад, болести и геноцид.

 

Старият завет казва: „Не пожелавай жената на ближния си (на съседа си) и не пожелавай дома на ближния си (на съседа си), нито нивата му, нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, (нито никакъв негов добитък), нито нещо друго, което е на ближния ти (съседа ти)!” А те завладяват териториите на съседите си, унищожават дърветата им, унищожават инфраструктурата им, дори убиват и техните котки с най–модерната си военна техника.

 

Според еврейските теолози ивицата Газа е проклета територия и затова е оставена на палестинците. Там живеят 1 500 000 човека.

 

Знаете ли къде е най–гъсто населената територия на света?

 

Да, познахте: Газа. На квадратен километър има 4100 души. Няма в света друга страна, която да е толкова гъсто населена.

 

След като беше налагано ембарго миналата година (2007 година) в Газа беше много драматично. Бяха скъсани всички връзки на Газа със света. Да оставим на страна водата, електричеството, горивото, дори храната и лекарствата бяха под ембарго. Израел беше осъдил Газа на глад, на безводие, на болести чрез налаганото ембарго. Но и това не го удовлетвори. Вече е станал като звяр, че не може без да не убива, без да не пролее кръв. Казват, че навикът е по–лош и от бяс. Значи е било вярно.

 

Израел извършва геноцид в Газа пред очите на света. Както е извършен геноцид срещу тях от асирийците през 7 век пр. Хр., от вавилонците през 6 век пр. Хр., от римляните в 70 година сл. Хр. и през миналия век от Хитлер.

 

Миналата седмица израелски министър заплаши жителите на Газа с геноцид. След заплашването войската на Израел започна систематичен геноцид в Газа. Защо са всички тези неща? Затова, че Газа не се прекланя пред тяхната сила. Затова, че Газа не целуна техните крака както Махмуд Аббас (президент на Палестина след Арафат). Затова, че Газа стои прав като стълб пред тях. Затова, че се знае където има територия, която не се прекланя пред силата на угнетителя, че там има ислям.

 

Жандармерията на света САЩ не спира геноцида на Израел, даже и не помисля да го спре. Само каза на Израел: „Бъдете внимателни!” Но хората по света това го разбраха като: „Убивай внимателно!”, като „Извършвай геноцид, но не казвай, че това е геноцид!” или като „Убивай, но използвай ръкавици!”

 

Светът само гледа как Израел извършва геноцид. Точно в това време премиерът Ердоган порицава постъпката на Израел и малко се успокояваме. Чакаме да продължи още, но не продължава.

 

Не се преглеждат договорите с Израел, които са направени след периода 28 февруари (така се нарича преврата срещу Ербакан). Всички други договори от 28 февруари се преглеждат, но дори не става дума за договорите с Израел. Тези договори неприкосновени ли са? Защо договорите с Израел не се преглеждат?

 

В нито една от сделките с Израел Турция не е в печалба. Винаги Израел е в печалба. А най–лошото е, че ставаме съдружници в убийствата на Израел.

 

Израел научи света на три неща не знам вече за кой пореден път:

  1. Че ако разбойник властва, управлява така.
  2. Че които обожават физическата сила, освен физическа сила нищо не може да ги спре.
  3. Че ако има сила, но няма ахляк (нрав) за неговото използване, тогава трябва да се кланя дженазе намаз на човечеството. И че абдестът за този намаз трябва да се вземе с човешка кръв.

 

О, изгубена съвест, ако още си жив чуй, че Газа не умира, а умира нашата човечност!

 

Мустафа Исламоглу

 

Преводач : Мехмедемин Мехмедеминов

Posted in Брой II, Година 4 | Comments Closed

 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996336
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031