Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2016 14:31 - Властта крие, че са хванали хиляди оръжия, пратени да въоръжат бежанците… bultimes.com
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6453 Коментари: 15 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Почти „между капките“ се изниза най-важната новина в последните дни – ГДБОП е хванала огромно количество чисто ново оръжие и муниции. Съобщение има, защото такова нещо не може да се скрие, но неглижирането е очевидно.

image

Публикувано на 21.11.2016 в България

 

Подобен арсенал абсолютно няма никаква връзка нито с организираната престъпност, нито с трафика на оръжие. Организираната престъпност не държи арсенали, нейното оръжие е разпръснато из отделните бандити. А трафикът на оръжие у нас е основно от местно производство. Всеизвестно е, че около Казанлък хиляди народ си докарва допълнителни доходи като сглобява „Калашници“ с части изнесени от държавните заводи. Ние сме ГОЛЯМ ПРОИЗВОДИТЕЛ на нелегално оръжие, и от тук тръгва то във всякакви посоки.

От друга страна, заловеното оръжие е предимно западен образец, а също и израелски (автомати „Узи“). Няма абсолютно никаква причина да се намира в България, освен ако целта е да се въоръжи голяма група хора, с цел да изпълнят някакви задачи. Съвсем очевидно, това е пратка, платена от ислямистки кръгове в Близкия Изток, чиято цел е да превърне невъоръжените „бежанци“ в терористи. Каквито те са си. Просто идват отделно – влизат невъоръжени като бягащи от война, а тук им доставя оръжието.

Твърде вероятно е българските нелегални производители да са под контрола на службите, и да не им се позволява да въоръжават ислямистите. Но контрабандна доставка, ако не бъде заловена, спокойно може да послужи за тази цел.

При тези обстоятелства, истинската новина е, че ГДБОП са заловили пратка терористично оръжие, а не че просто са заловили оръжие, и се чудят защо е толкова много. Толкова много е, защото обстановката е променена, преди не е имало терористи и орки, чакащи да ги въоръжат и да започнат да стрелят в името на „Ислямска държава“. Сега има, и затова се получават такива пратки.

image

image

Прикриването на истинската причини от все още действащото правителство на Бойко Борисов, е поредно доказателство, че това е правителство от предатели. Правителство което се уговаря с Ердоган, който е свързан с терористите. Правителство, което забави строителството на стената, а охрана по границата няма (видно от последното предаване на Карбовски, който необезпокояван стъпи на турска територия). Правителството заселва терористи у нас под външен натиск. Вероятно то не е замесено чак и във въоръжаването им, вероятно ги мисли просто за бежанци и изпълнява западната воля да ги държи далеч от Германия. Но вероятността да се хване всяка една пратка оръжие е нулева, т.е. вече у нас сигурно има стотици тежко въоръжени терористи.

Ако признаем този факт, ще стане ясно единственото възможно решение – затваряне на всички съмнителни субекти в лагери, под строг надзор, и държането им там, докато си признаят от къде идват, и не си ги приберат обратно…

Шокиращо е как огромни арсенали от терористично оръжие минават „между другото“ в новините. / ГН

 

Анализ на д-р Пасков за хванатото от ГДБОП огромно количество оръжие • US базата в Безмер е една от най-важните военни бази на САЩ в света ! loading…

 


imageThe Bulgarian Times

Публицистът д-р Пламен Пасков: Лъжебежанците у нас ще бъдат въоръжени и контролирани от четирите американски бази в България (ВИДЕО)

Публикувано на 21.11.2016 в България




Гласувай:
9



1. pando - Маските на Запада
25.11.2016 19:41
Падат една след друга. "Хуманизъм" в действие. Това са свирепи антихрестияни...
цитирай
2. nedovolen - eltimir
25.11.2016 21:19
Днес е три години от смъртта на ЕЛТИМИР. Господ да го прости и той на нас.
Е, може и да липсва на някои. Какво повече да кажа.

Да, за т.н. публицист Пламен, син или внук на бай Паско от Димитровград. Елтимир е писал и за него, все още има доста не унищожено от сайтовете му - на Елтимир, естествено. Е, който го интересува, да чете.
цитирай
3. raders - Може и да е вярно. Но се чудя защо ще го ...
26.11.2016 09:08
Може и да е вярно. Но се чудя защо ще го крият.
цитирай
4. grigorsimov - на raders:
26.11.2016 11:18
Крият го, защото цялото това "преселение на народите" е замислено преди десетилетия, и именно за това е бил създаден ЕС. И днес се осъществява, или по точно, днес сме свидетели на началото на физическото унищожаване на европейските народи. А духовното унищожение отдавна е факт.
Крият го, защото преселението на набедените за бежанци, е напълно организирано и финансирано, и те се вкарват, и превозват из Европа, с пълното съдействие на местните "държавни" /а всъщност - еврейски/ специални служби.
Ето защо, всичко това, и не само това, е огромна сатанинска далавера, вкл. и въоръжаването на "мигрантите". А случайно заловените в България оръжия, съвсем не са първият подобен случай. И със сигурност, се залавят само 1 % от пратките.

Господи помилуй нас грешните!
Но да бъде Твоята воля, Господи, а не нашата!

Амин.
цитирай
5. grigorsimov - Бог да прости Ангел Грънчаров - Елтимир. И вечна му памет!
26.11.2016 11:22
Прощавай и ти Ангеле!
цитирай
6. dartanjan - Около 1000 америкanски бази по ц...
26.11.2016 13:04
Около 1000 америкanски бази по целият свят от които и четирите бази в България, са нужни на строителите на новият световен богохулен ред и са на директно подчинение на черният папа. Строителите на вавилон създават международният теорризъм, който действа под фалшивият флаг наречен ислямска държава и други познати организации, за да предизвикат нужният им хаос в света, необходим за да отменят Божият порядък и закони на Земята и християнството, и да наложат сатаниският порядък и закони, като решение на изкуственият хаос който създават. Тeхният девиз е Ordo ab chaos.
На тях им е нужнa някаква голяма трагедия, която да потресе света, за да може света да се обърне от трибуната на световната окултна организация ООН, която е свърталище на всякаква нечиста птица, към висшият представител на библеският звят копйто излиза от морето със седем глави и десет корони (папството) като "миротворец" и "духовен баща" на нациите. Те ще искат да чуят неговите решения на тези проблеми. Предполагам че ще орагнизират нещо голямо и това ще е в православна държава. Нещо по-голямо от Украйна, където палновете им не успяха, и където конфликта е между католици и православни. Това може да се случи и в българия. Този бунт в Харманли е контролиран от езуитите подчинени на черният папа.
Четете Откровение . Там е записано че във времето непосредсвено преди завръщане на Божият Син, в което живеем (остават няколко години до този велик момент), ще настанат най-тежките времена в човешката история. И който устои докрай във вярата към Господа и Неговата истина, той ще бъде спасен. Хиляда ще падат от едната му страна и десет хиляди от другата, но от глават му и косъм няма да падне. Защото е силна Господната ръка и кой може да устои срещу Божият воля. Тези които нарекат Господ свое прибежите и живеят според Неговата истина и закон, ще наследят всичко което Господ е обещал. Живот, любов , истина, смисъл, бъдеще и хармония в Господа.
цитирай
7. dartanjan - Който сее за плътта, от плътта ще ...
26.11.2016 13:10
Който сее за плътта, от плътта ще пожъне тление, но който сее за духа, от него ще пожъне вечен живот.
Строителите на Вавилон имат нужда от мнозинството в света. Затова една от основните задачи на социалният им инженеринг чрез "образователната" (индоринираща ) система и масовите медии, е да убедят мнозинството чрез гьобелсова пропаганда, че няма свят и абсолютно справедлив Бог, пред чиито съд ще застане всеки живял или живееещ човек на тази ланета, за да отговоаря за делата си според вярата си. Другата основна задача е да възпитават обществото в гордост, суетат, силни плътски страсти и насилие. Понеже такива плътски хора, които ги владеят ниските страсти, а не разума, любовтта към Бога и ближният и стремежа към истината, не могат да изпълнят Божията воля и закон. Те стават идоплоклоници, роби нагреха и слуги на жреците на златният трелец, за да пожънат тление и забрава на финала. Те избират суетното безсмислие вместо бъдеще изпълнено с живот, любовт, смисъл, истина и хармония с Бога.
цитирай
8. dartanjan - Все пак защо статиите ви са насочени ...
26.11.2016 14:31
Все пак защо статиите ви са насочени винаги срещу Божият народ? В Библията не четем ли че библейският звяр който излиза от морето (наордите), прилича на леопард , има седем глави и десет корони и който е преследвал и изтощавал светиите на Господа 1260 години ( от 538 до 1798 ), е в основата на последният конфликт между Божиите хора и слугите на сатана? Той е духовният център на новият световен сатаниски ред (вавилонската блудница - духовният аспект на римокатолическата църква) и на него Сатата е дал своята сила и власт за да получи чре знего поклонението на света.
Знаете ли нещо за неделният закон (белегът на звярът)?
цитирай
9. dartanjan - Все пак защо статиите ви са насочени ...
26.11.2016 14:54
Все пак защо статиите ви са насочени винаги срещу Божият народ? В Библията не четем ли че библейският звяр който излиза от морето (наордите), прилича на леопард , има седем глави и десет корони и който е преследвал и изтощавал светиите на Господа 1260 години ( от 538 до 1798 ), е в основата на последният конфликт между Божиите хора и слугите на сатана? Той е духовният център на новият световен сатаниски ред (вавилонската блудница - духовният аспект на римокатолическата църква) и на него Сатата е дал своята сила и власт за да получи чре знего поклонението на света.
Знаете ли нещо за неделният закон (белегът на звярът)?
цитирай
10. pando - Звярът със седемте глави/в новия завет/
26.11.2016 19:27
Е американският долар.Седем банкноти имат главите на седем президента....
цитирай
11. dartanjan - Американският долар е директен ...
26.11.2016 20:06
Американският долар е директен наследник на римската империя и е преследвал и изтощавал светиите 1260 години? Съветвам ви отново да прочетете прочествата.
Звярът който излиза от морето (наорсите) , който прилича на леопард със седем главио и десет корони, е римокатолическа църква, а белегът на авторитет на звярът е неделният закон, който е в директно противоречие с Божият закон, и по специално четвърта Божия заповед.
цитирай
12. dimat - Най-поразяващото гоите оръжие на юдеите е,
26.11.2016 20:32
не военните оръжия,не владеенето на икономиката,не владеенето на финан сите,А ОВЛАДЯВАНЕТО НА ОБРАЗОВАТЕЛНИТЕ И ИНФОРМАЦИОННИ СИСТЕМИ НА "ГОИТЕ' И ОТТАМ НА ТЯХНОТО "СЪЗНАНИЕ"!!!

Това е най-великото им постижение и най-голямата им победа!!!

Вече с достатъчна сигурност може да се каже,че това е неоспорим факт!

Нещо повече,следващото им голямо постижение е да осигурят на гоите внушението,ЧЕ ТОВА НЕ Е ТАКА!!!

Нямате си представа,колко е зомбирано стадото,че и при най-малкият опит да се каже нещичко по-различно в тази насока,среща не само просто неодобрение,но и ненавист срещу изказалия такова "кощунствено" мнение.

Не съм голословен.Говоря от собствен опит!Опит, с най-близките си хора - готови са не просто да изразят несъгласие,но и буквално да ме разкъсат!!!!!!!

Спирам до тук,защото иначе,би трябвало да сложа край на 'живота" си!!!!!
цитирай
13. grigorsimov - на dartanjan - за белега на звяра, който се поставя на абсолютно всяка опаковка и на всеки промишлен продукт:
27.11.2016 18:28
Още много преди да се появи штрих-кодът (бар-кодът), на православни монаси е дадено да видят, че белегът на звяра ще са - успоредни линии, като че, надраскани от ноктите на хищен звяр!!! За съжаление, в момента не мога да ви цитирам точните данни, за времето и името на пророка.
цитирай
14. latestnews - отн Пламен Пасков
30.11.2016 10:11
Пак ме украдоха, аз първа писах за това въоръжаване от базите. за съжаление се оказах отново права
цитирай
15. krumbelosvet - Пази Боже
25.04.2017 10:37
Пази Боже, защото сме в паяжината.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314817
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031