Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2010 08:35 - Вървим към революция
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1927 Коментари: 0 Гласове:
2



 От известно време насам се питам защо избухват революциите. Конспирации, заговори, еврейски пари – всичко това го има, но не е достатъчно. Защо обикновените хора застават зад барикадите и се изправят срещу полицейските куршуми? В името на какво? И за какво, освен за нечий интерес служат революциите? Дълго мислих.
Този свят е създаден, за да бъде човешки свят. А ние създадохме цивилизация, напълно отричаща човека и човешкото. Така че тук евреите са напипали нещо изключително важно. Революциите освен на всичко друго, служат за възстановяване на баланса. И какво правят евреите, освен да дават пари и да плащат на заговорници? Защото съгласете се, шепа заговорници не е в състояние да прати стотици хиляди на барикадите и да ги хвърли под куршумите. Евреите отначало с парите си обсебват икономиките. Алчността е представяна като добродетел № 1. всичко се върши само за печалбата, трупането на пари става основна цел в подобието на живот, в което те ни натикаха. Евреите и техните слуги направиха живота на хората труден, а накрая невъзможен. Революцията няма как да не избухне.
Аз твърдя, че у нас се подготвя нова революция. Подготвят се нови кървави събития, при които да загинат стотици хиляди българи. Събитията се подготвят от световните банкери. Изпълнители на заговорническите планове са както правителствата, така и ключовите фигури, на които е поверена икономиката в България. Читателско мнение от един блог:
„Абе нали зора бе да влезем НАТО и ЕС, че тогава да видиш живот. Влязохме, значи имаме живот мечта. А останалото за ЧЕЗ, мез и т. н. е дребна подробност. Важното е бизнеса и банките да са добре, че току виж поискали сме Сталин.”
Така се получава на практика. Когато всичко е само в името на печалбата и заради печалбата. Когато всичко е само и единствено пари, пари и пак пари, на човек му се дощява нещо друго. Когато от ден на ден светът около вас се извращава все повече и повече, вие подсъзнателно почвате да усещате необходимост нещата да се променят. Необходимостта става непреодолима и тогава избухват революциите.
А защо евреите искат революции? За да печелят пари от тях? Да, има го и този момент, но не той е главният. Евреите могат да минат и без революции. За тях революциите не са жизнено необходими. Революциите и войните са нужни на техния зъл демон Йехова, почитан от тях като Бог. Йехова се храни от човешката мъка. От кръвта и страданията. Затова на нея постоянно й трябват революции и войни.
За икономиката и влошаващите се условия на живот е ясно. Сега да разгледаме още една форма на извратеността. Да видим кои индивиди биват покровителствани от евреите и как тези извратени типове извращават нашия свят. Как го разболяват и в крайна сметка го довеждат до революция.
  „Още една опасна болест
Автор: mamkamu Категория: Политика Първата проява на болестта е наблюдавана, още в каменната ера в една пещера в днешна Франция, когато един ден рисувачите по стените, отказали да се занимават с друго, освен с рисуване и започнали да контактуват само помежду си, понеже другите си нямали и понятие от изкуство и артистизъм. Скоро разбира се, умрели от глад, но пък някои от произведенията им стоят на местата си и днес.
Синдромът на интелектуалното превъзходство е сравнително рядко срещана болест в обществото като цяло, но доста често се открива сред една група хора, кой знае защо наречена „интелектуалци”. Болестта е заразна. Прихваща се при дълго контактуване със заразени и има дълъг инкубационен период.
Ето някои от симптомите, които се наблюдават при заразения със синдрома.
- Той никога не пропуска да навре общата си култура в очите на околните. Използва цитати от известни и неизвестни автори по повод и без повод. Особено негово занимание е при разговор и писане, да използва сложносъставни думи, чуждици и специализирани термини.
- Гледа с презрение към поне 90% от хората. За него по-голямата част от човечеството са лумпени, които не заслужават дори да гласуват.
- Винаги мисли, че е повече от другите, поради хипотезата, че е по-умен. Поради тази причина често се изказва неподготвено, но за сметка на това авторитетно.
- Внимателно подбира компанията си. Не дай Боже в нея да влезе някой, който не е чел Хемингуей или Скуконгуей.
- При контакти с „низшите” трудно успява да скрие презрението си, материализирано под формата на кисела физиономия и сбърчен нос.”
Постепенно такива болни хорица биват изтиквани напред. Дават ни ги като пример на подражание. Сочат ни ги като еталон на културно поведение. Нормалните хора не могат да го приемат, цялото им същество почва да се бунтува. Как искате бунтът да не избухне, когато една такава ситуация продължи непоносимо дълго?
Има ли други начини за нормализация, освен революцията и проливането на кръв? Разбира се, че има! Начинът е да се призове Божествената сила, да се призове Доброто, да се предизвика намесата на Бога. Срещу тази намеса всякакви еврейски пари и всякакви усилия на разните Йехови са безсилни. Как обаче да се предизвика това?
Гледам, че някои почнали да обикалят древните светилища. Да се ровят в древните знания и да търсят скрития в тях смисъл. Дотук добре, похвално. Обаче само дотук. Защото те забравят най-главното. Ще цитирам откъс от писмото ми с човек, с когото обсъждахме поведението на един такъв „търсач на Божественост”.
„Хайде да ти го кажа по друг начин. Издълбаваш малко земята, вземаш камъни, правиш добър кръг около изкопаното, но ако няма дърва в кръга, няма как да запалиш огън. И най-хубавото огнище да иззидаш, ако не поставиш в него нещо, което да гори, то няма как да гори. Разбираш, че говоря за огъня на духа, горящ във всеки човек. Ето защо са нужни хора. Някои може и добро огнище да зидат, обаче след като не само не прибавят съчки в него, а изхвърлят и най-малката тресчица, която не им харесва, огнището ще си остане студено и мъртво.”
Божествеността се проявява най-вече посредством човешкия дух. За тази цел са нужни хора. Колкото повече хора, колкото повече желание за промяна и вяра в Божествеността, толкова повече Божественост, толкова по-малко страдания. Недоверие към злото и вяра в доброто. Привързаност към традициите, обич към естественото и непоносимост към извратеността. Тогава революциите стават излишни. Тогава не се пролива кръв и Йехова остава гладна. Тогава нейните слуги – евреите не постигат целите си.
Но запомнете – не е възможно да обичате Бога, ако мразите хората. Ако ги презирате. Ако не сте съпричастни с тях, ако не ви боли заедно с тях и не се радвате, когато те се радват. Затова бъдете хора. Човеци. Винаги и във всичко. Тогава вашият свят отново ще стане човешки, а Йехова ще умре. Тогава световните банкери ще се разорят, а евреите ще станат като всички останали.
Иначе… Иначе ще избухне революция. Ще има много кръв и много смърт. За жалост ние сме тръгнали към революция. Все още не е късно да я предотвратим, но с всеки час закъсняваме. И тя, революцията наближава.

 


Тагове:   алчност,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3007761
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930