Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2010 11:38 - Картечници в центъра на София
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 635 Коментари: 0 Гласове:
5



„Не верь, не бойся, не проси – учили жить нас на Русси!” - Ирина Аллегрова
Не, тоя път не е работа на Бойко. Нито на Цветанов. Картечниците са американски и нямат нищо общо с България. Нито с българите. Фактите са следните:

„В София ще се проведе протест срещу визитата на руския премиер Владимир Путин в България под надслов "Путин – вън от България!”
Събитието е организирано от Асоциация на свободното слово "Анка Картечарката", Група ГЕО (Граждански Екологични Организации), Гражданска инициатива "Справедливост", Институт по зелена политика, Гражданска лига на България, ПП "Зелените".”

Онези, борещи се за свободно от всякаква човешка съвест слово си ги знаем. Известни са ни и еколозите, които пък се стремят да очистят България от всичко българско. „Справедливите” не ги знам. Едва ли имат нещо общо със Съюз „Справедливост” на Милчо Попов. Но да говорим за справедливост в една лишена от всякаква справедливост страна е смешно и наивно. Следва зелената политика. Ясно. Нашата политика винаги е била зелена. Ръководена от зелени тикви. Лигавите ги пропускам, гнус ме е от такива. ПП и те са ясни. Политически проститутки. Та тези ще протестират срещу посещението на руския премиер. Мероприятието е финансирано от американското посолство. Майтап някакъв.

Какво ми дава основание за тези думи?

Основание ми дава фактът, че когато нещата опират да се протестира срещу някакъв произвол вътре в страната, тези никакви ги няма. Те от малките ни вътрешни туземни проблеми не се интересуват. Те си падат само по въпросите на външната политика. Нямаше ги, когато в самия център на София ДС агенти пребиха с железни пръти проф. Янко Янков. Нямаше ги, когато през лятото бе направен опит за убийство срещу Зоя Рангелова, вдовицата на Коци Иванов. Специално за Зоя знам, че тези „правозащитници” дори отказали да приемат документите, занесени им на ръка. Няма ги и при стотици други подобни случаи. Например когато глутница озверели мангусти утрепе някоя смотана българска бабичка в някое смотано българско село, за да й вземе пенсийката. Тогава храбрите протестиращи си траят. Те от малките проблеми на малките хора не се интересуват. Защото малките хора си нямат достатъчно пари, за да им платят за протестите. Виж, от голямата политика има голяма финансова полза и те са там.

Ей, до гуша ми дойде от лицемерие. От преструвки, от лъжи, от гадни, дребни политически игрички. До гуша ми дойде от цялата официалност, смърдяща на измама. Не им вярвам! И се сещам за думите на великия Илия Минев: „Не вярвай, не се страхувай, бори се!”  



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3007680
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930