Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2013 15:46 - ВЪЗМЕЗДИЕТО
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2219 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Ето още нещо, което ние обичаме, а евреите мразят. Нашата родна Мартеница. Евреите мразят всичко, което ние обичаме. Те и нас ни мразят. А защо ние трябва да обичаме тях? Възмездието вече дойде! Пускам още една статия, публикувана точно преди година в спрения ми сайт eltimir.ucoz.ru. Сайтът, ще припомня се намираше на еврейски сървър, който аз погрешно бях приел за руски. И сайтовете ми бяха спрени от ГРУпичката ЛЕМС, също предимно евреи и еврейки. ГРУпичка евреи убийци, покровителствана от нашата службичка ДАНС.

Дойде месец март. Март дойде, а на някои им е ред да си вървят. Защото им е време, и защото така е редно. Ядоха, оядоха се, преядоха, стига им толкова.

Какво е положението към днешна дата няма нужда да ви казвам. Положението е в положение, при това сравнимо с положението в края на деветия месец. Предстои раждане, а както знаем, то винаги е болезнено. Родилните контракции почнаха. Младите българи се надигнаха срещу АСТА, но АСТА вече се прилага. Бойко и помиярите му лъжат като дърти цигани, че нещо си било замразено. Замразени са им гробарските мозъци, ама защо си въобразяват, че и нашите мозъци са гробарски и замръзнали? Българският народ се надигна срещу добива на шистов газ, ама от Шеврон не спират работата си. Какво е Шеврон и каква е работата му?

Шеврон, това е смърт. И смъртта се нарича Шеврон. Работата на Шеврон е да отрови българската вода и българската земя, а нас да ни вкара в гроба. За българския въздух се грижат американските бази, като отгоре го ръсят с всякакви гадории.  Интересното е как постигат да го правят безнаказано. Схемата е изключително проста.

Вдигат данъци. Вдигат акцизи. Въвеждат нови данъци и акцизи. Вдигат цените и намаляват заплатите. Съкращават работни места. Е, не го правят лично те, правят го послушните им ГРОБари, начело с професионалния убиец Бойко Борисов. Прощавайте, исках да кажа милиционер, ама то милиционер и убиец на практика е едно и също. С две думи довеждат народа до мизерия, до глад, до безизходица и отчаяние. Довеждат ни до положение да вдигнем ръце и да се съгласим на всичко. Тогава идва Шеврон и казва: „Вие сте бедни, вие живеете зле, но нека да почнем добива и ще видите как всичко ще се оправи.” Внушават ни колко е изгодно да приемем предложенията им. Да, бе, страхотно изгодно! „Ето ти пет долара, за да ми разрешиш да те убия!” Защото на практика излиза точно така. Сега ще ми кажете, че и да им разрешим, и да не им разрешим, все тая. Не е все тая! Самите тях трески ги тресат като се замислят за случващото се в Америка. Вие знаете ли какво се случва в Америка? Не? Ама вие да не пасете трева?

Сега се налага да изляза за час-два, и ако успея да се върна, може би ще следва продължение. Според мен интересно продължение. С цитати, факти и снимки. Снимка на Бойко тоя път няма да слагам. Оная снимка отгоре е достатъчна. Гледайте нея, все едно виждате Бойко.

 

Какво се случва в Америка? По-точно в оная част от Америка, наричаща се все още Съединени американски щати. Започна същинското начало на нейния разпад. Пентагона се опълчи срещу безумците от Белия дом. Нещо повече. Със своите действия военните от Пентагона показаха, че ако е нужно, те са в състояние да мобилизират цялото население на САЩ срещу безумците.  Дори американските военни, тези масови убийци, тези безскрупулни  типове проумяха, че има Бог, и че Бог няма да позволи да шепа безумци да унищожат Неговите планове. На Америка бе даден поредния урок и някои офицери най-после прогледнаха. Безумците от администрацията във Вашингтон още не са. Предстои да прогледнат. Или да умрат. Трето няма.

Преди да видим какво се случва днес и какви са доказателствата за бунта в Пентагона, предлагам да хвърлим поглед към един от предишните уроци. Урокът бе толкова ясен и недвусмислен, толкова категоричен, че дори идиотите биха го разбрали. По всяка вероятност в Белия дом се разпореждат същества, стоящи в умствено отношение по-ниско и от идиотите. Публикувал съм го преди време във втория сайт, но ще го повторя пак. С някои съществени според мен допълнения.

image

Това се случи на 2 февруари 2003 година. Два цитата:

„Светът изтръпна от ужас следобед вчера. Совалката "Колумбия" се взриви към 16 часа българско време в небето над Тексас. 16 минути по-късно тя трябваше да се приземи във Флорида. На височина 63 000 метра, при захода си за приземяване, совалката "Колумбия" внезапно започна да се разпада. Си Ен Ен показа кадри на местна телевизия, на които ясно се вижда как от совалката постепенно се отделят поне 5 къса и летят успоредно. Совалката се движеше със скорост 6 пъти скоростта на звука, заявиха от НАСА. Командният център губи връзка с "Колумбия" в 9 часа местно време внезапно, преди това не е имало никакви съобщения за проблеми на борда. По това време "Колумбия" е над гр. Палестина в щата Тексас, съобщи си Ен Ен.  7 астронавти - 5-има мъже и 2 жени, бяха на борда на совалката. Те се връщаха от 16-дневна мисия в Космоса. В екипажа бе и първият израелски астронавт полк. Илан Рамон.”

Сухите факти сами по себе си значат малко. А понякога и нищо не значат. Затова да поразсъждаваме. На други места по света, някои не толкова оглупели и не толкова видиотени почнаха още тогава да разсъждават:

„Твърде много мистични съвпадения открива в катастрофата с американската космическа совалка руската агенция РИА Новости. Според агенцията е странно, че именно совалката, на която бе първият израелец, полетял в Космоса, се взриви над градче с името Палестина. Агенцията отбелязва още, че траекторията на кацане на совалката според плана минава над Калифорния, Аризона, Ню Мексико, Тексас, Луизиана, Мисисипи и Флорида. А катастрофата стана точно над родния щат на американския президент Буш - Тексас.  Загиналият израелски астронавт Илан Рамон е участвал непосредствено в операцията на ВВС на Израел по унищожаване на ядрен реактор в Ирак и в други бойни действия на израелската авиация в Близкия изток. А катастрофата на совалката настъпи в момент, когато е възможна военна операция на САЩ срещу Ирак, припомня РИА Новости.  Включването на първия израелски астронавт - Илан Рамон, в състава на екипажа на совалката "Колумбия" е предизвикало засилване на мерките за сигурност около старта на кораба. Изхождайки от това, както и на базата на предварителните данни за трагедията, НАСА изключва версията за терористичен акт.”

Позволих да подчертая част от думите. Нека продължим.

Совалката се наричала „Колумбия”, наречена била на името на Христофор Колумб, откривателя на Америка. Значи посланието може да се приеме, че е отправено не само към Белия дом, не само към Вашингтон, не само към САЩ, но и към Америка въобще. Внимавай, Америка! Случило се е на втори февруари, денят, честван от педерасите в България като техен празник. Да внимават онези които защитават педерасите и ни принуждават да ги толерираме. Да внимават не само финансираните от Джордж Сорос еничари, да внимава не само Сорос, да внимават най-вече господарите на Сорос, за тях се отнася. Екипажът се състоял от седем души. Толкова, колкото са звездите върху паметника на загиналите със совалката „Челинджър” на 28 януари 1986 година. Да внимават онези, решили че може безнаказано да обръщат по свое усмотрение значението на свещената Седмолъчица. Да внимават, ама явно не са внимавали. Урокът не бе разбран, не бе възприет.

Още се колебая да опиша какъв точно бе следващия урок. И не бих изобщо споменал, че е имало урок, ако този път не дойдоха ясни сигнали, че урокът е разбран и възприет от твърде влиятелни кръгове. Все пак не можеш да пратиш НАТО да бомбардира Пентагона, нали така?

 

Ако физически ми е възможно, ще продължа темата. Засега само ще предупредя Бойко Борисов да внимава, много да внимава. Защо точно Бойко? Ами защото го наричат Рапон. А Рапон много прилича на Рамон. Втората прилика е, че поведението на Борисов към българския народ е поведение на змия, змийско поведение. А „йилан”, доколкото ми е известно се превежда като „змия” в създадената от евреи Турция.




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3007610
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930