Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2013 13:31 - Последствията от бездушието
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1550 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 25.06.2013 13:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Обърнахме гръб на идеалистите и героите, забравихме мъчениците, дали живота си за България. С което заслужихме днес да ни управляват самодоволни свине.
Това е реалното положение. Измежду днешните политици, тези гнусни еврейски слуги няма нито един родолюбец. Нито един участник в реалната Съпротива срещу комунизма. Резултатът са ужасните и непрекъснато влошаващи се условия, при които живее българинът. Резултатът е безчовечният геноцид, който политиците извършват над нас, българите по еврейска заповед.
Възмутени ли сте? Твърдите, че не ви харесва жалкото съществуване, което влачите? Възмутете се най-вече от себе си. Възмутете се от вашето собствено доверие към политици, към медии и към всякаква официалност. Възмутете се от вашето пренебрежение към истински светлите личности на България. Вие ги отрекохте, принизихте ги, прогонихте ги от българската Реалност. Прогонихте Светлината и Мракът се настани в Родината ни.
Погледнете само кой допуснахте да стане държавен глава. Да не говорим, че бившит министър-председател беше откровена мутра. бандит и престъпник с доказани убийства. Погледнете си управниците, но се замислете и над вашата вина:
"Първата жена на президента Росен Плевнелиев - Вероника Кавракова, се оказва първа братовчедка Иван Ганчев-Ганята - известен аферист, забъркан в трафик на крадени коли, наркотици, изработка и източване на пари с фалшиви кредитни карти и т.н., разкрива в новия си брой вестник "ШОУ". Той излежава в момента 20-годишна присъда в Уганда."
Да, такива са те всичките. Всичките до един! няма нито един читав, нито един съвестен измежду тях. Погледнете ги и решете за себе си. Дали ще ги търпим още да властват над нас и да ни задушат като плевели. Дали ще принесем в жертва на тези свине децата и внуците си или ще ги изметем и ще спасим своя народ!



Гласувай:
1



1. eltimir - Докато имаме още време!
25.06.2013 15:37
Един интересен коментар от
http://www.dnes.bg

"1 Технология на убийството на една нация (кой стои зад интелигентните протести)
2 „Харта 2013” платена отвън
Спонсорите са „Отворено общество”, Atlantic Philanthropies, Charles Stewart Mott Foundation, Ford Foundation, German Marshall Fund of the United States, Open Society Institute Rockefeller Brothers Fund
Ето интересни заглавия прочетете и се прибирайте по домовете си по живо и по здраво господа и госпожи опитни зайчета. "

Потвърждава се версията, че евреите вече искат пряко управление над България, а не чрез подставени безличия. Опасността е смъртоносна, а ние както гледам, нямаме никаква готовност да реагираме. Много време изгубихме и много възможности пропуснахме. Това може да струва живота не на стотици хиляди, а на милиони българи. Призовавам ви да се отърсите от страха докато е време. Утре, когато сложат главите ви на дръвника ще е твърде късно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2992091
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031