Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2010 14:57 - Нашата криминална полиция
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2645 Коментари: 5 Гласове:
3



image 

Като го гледам, на тоя изобщо не му пука. Дали няма да му запука като го подпукат? Румене, нали помниш какво ти обещах? Че ще те застрелят. С пет куршума. Щото ти е голема главата и един нема да ти стигне. Верно, кофти е, ама моите предсказания имат свойството да се сбъдват. Уорлик даде сигнала. Стрелбата по Румен може да започне всеки момент.

Та почнах да говоря за нашата криминална милиция. Или полиция, не съм сигурен точно дали е полиция или още си е милиция. Но че е криминална съм сигурен. Да, тя е криминална, защото нейните ръководители са криминални престъпници. Доскоро го твърдях почти само аз. Сега най-неочаквано другарят господин Джеймс Уорлик ефенди потвърди написаното от мен през последните 10, 20, а като си спомня – и 30 години. Много бавно мисли тоя Джеймс Уорлик, ама оптимистичното е, че все пак мисли. Сега да прочетем мъдрите уорликови мисли. И пак ви казвам без всякаква ирония – този път Уорлик не лъже, а казва самата истина:

„Уорлик: Петков е без виза заради криминално

разследване

image

Това е пак Румен Петков. Непосредствено след като научил новината за отнемане на американската му виза.

Бившият вътрешен министър е привикван в посолството на САЩ

Посланикът на САЩ у нас Джеймс Уорлик заяви, че бившият вътрешен министър и настоящ депутат от Коалиция за България Румен Петков е бил викан в дипломатическото представителство и лично му е било обяснено защо остава без виза.

Той много добре знае причините, поради които анулирахме визата му.

Има текущо криминално разследване, което касае Петков, и заради това му бе отнета визата за САЩ, отсече по бТВ тази сутрин посланикът.

Според него отнемането на визата на Румен Петков няма нищо общо с ГЕРБ и с политиката.

Той в момента по американското законодателство не отговаря на условията за виза. Това е на база текущо криминално разследване. Не искам да навлизам в детайли не за друго, а за гарантиране на личното пространство на Петков, но той добре знае. Такова решение ние не взимаме лесно. Много рядка мярка е това. Ние го правим с много анализи и не на базата на политически условия и принципи. Правим го на базата на факти, коментира още посланикът на САЩ в България.”

И все пак изказването на Уорлик е много загадъчно. Първо вижте какво прочетох тук:

http://skandalno.net/българия-отблизо/какви-са-масоните-в-българия-виж-руме-8676

„Провалилият се с гръм и трясък министър на вътрешните работи от тройната коалиция Румен Петков, оказа се, е активист на тайнствената организация на великите зидари – масоните в България. И нищо чудно – в по-големите градове, а и в страната именно масоните на свои секретни сбирки решават не само кой да бъде издигнат за кмет, но и кой в крайна сметка ще стане кмет. Същото често се отнася и за правителството, а и за самия министър-председател.

Любителят на чашката, пикаещият във фонтаните, срещащият се с оперативно интересни лица, каквито са дупнишките рекетьори братя Галеви Румен Петков, станал велик масон по време на поредния си тежък запой в кръчма преди доста години. Скоро след това отишъл да се обучава на масонските тайни в Италия, и горе-дол, по същото време получил изневиделица сякаш от „нищото” 100 бона в зелено, които той предвидливо материализирал във вид на жилище в столицата. Напълно възможно е тъкмо този изключително неподходящ и компрометиран човек да стане по-късно министър не какъв да е, а на вътрешните работи. Сигурно така е било угодно на масоните…”

Да разследват виден масон за дребно криминално престъпление – такова нещо не бях срещал поне досега. Бойко Борисов например го обвиняват за незнам колко убийства, ама никой не го арестува. Даже го награждават. Павлин Димитров, наркотрафикант и терорист още си е зам. Министър на МВР. Дали ще научим какво толкова е извършил Румен Петков, та да го наказват тъкм него?

Казва ли ти някой? И смееш ли да попиташ?

Аз смея. И питам. Айде сега, Уорлик, душице златна приказлива – казвай!



Тагове:   полиция,


Гласувай:
3



1. анонимен - Не съм дискутирала подобни теми. ...
02.12.2010 15:17
Не съм дискутирала подобни теми.Нямам информация
цитирай
2. eltimir - Още факти
02.12.2010 17:08
А тук, в сайта, посветен на Геноцида над Българите можете да намерите някои факти:
http://genocid.ucoz.ru/
Факти, след които почвам да се питам: аз ли съм ненормален или Цветанчов и демокрацията ни са ненормални?
цитирай
3. анонимен - мико
02.12.2010 17:42
Доклкото се появи някаква информация,незнам сега кой казва истината, Цуцко се е обадил в Американското посолство да му спрат визата. Пак повтарям не знам дали това е истина. Но като ги гледам може и да е.
цитирай
4. eltimir - Едва ли
02.12.2010 17:54
Едва ли някакъв вътрешен министър на някаква разпадаще се бананова република е в състояние да въздейства на американското правителство.
цитирай
5. pachangel - Да го махат тоя капут американски.
04.12.2010 02:00
Ясно е,тъпия Уорлик омръзна на българина и ако го изритат ще си затвора очите пред факта че чифутите ни управляват.Нали масоните са чифутска организация.
http://www.vbox7.com/play:da1af6d2&start=11
Панета вече работи по въпроса и ще спретне на Петков за непослушанието някое разследване за изнасилване на Катилските острови през 1878 година или връзки с Бен Ладен и направо гърми :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3008224
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930