Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2013 15:57 - Ускорител - 2 част
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2791 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.03.2013 15:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Ще дойде времето да се отвори една Врата и вие ще видите един нов, един прекрасен свят.

Всичко, което евреите от ucoz.ru се опитаха да ми отнемат, можете да го намерите на моя нов сайт:
http://eltimir.ovo.bg/
Те, евреите със своето отношение, със своите действия, с гадния си манталитет на талмудистки гадове ме накараха да мечтая за деня, когато нито един гаден евреин няма да тъпче свещената Българска земя. А техните любими цигани ще пратив Изсраел. Да се гижат за тях и да си ги интегрират както си искат.

***

         От разбиране за свободната воля преминете към разбиране за Волята. Не разрушите ли Стария свят - той сам себе си ще разруши. В Homo Sapiens е вложена склонността към самоунищожение. Преценете кога и как да извършите Екзекуцията, за да бъдат щетите най-малки. Станете едно с Тангра! Броят на умъртвените нека няма значение за вас. Не е важно колко, а кои умират. Заслужават ли живот, за да ги жалите? Вижте те как постъпват. Техният свят се отказа от собствените си закони, от собствените си ценности. Техният свят промени своята програма и своите планове, само за да не допусне нас в играта, която уж бе за всички. Защо ние да ги допускаме до нашата игра? Господар на живота ще бъде този, който съумее да отстои владеенето на хоризонта. Всесилен ще е, който се научи да влиза и излиза от обитаемостта. Овладейте Волята и тръгнете в посоката, сочена от нея.

         Какво е останало от предишните Раси? Нищо! Само трудноразпознаваеми развалини и тук-там някой дребен предмет с неопределимо предназначение. Същото ще бъде и с човека, ако вие не достигнете изискващото се ниво. Човешкият извор е изчерпан, пуст е. Но там, където вече няма нищо, ако се е съхранила Воля, ще се появи нещо. Все пак помнете, че винаги се намира по някое "акт". Иначе безопашатите зелени нямаше да измрат.

         "Омръзна ми да слушам какво искат те! Започни да мислиш какво искаме Ние!" - ми рекоха веднъж.  Унищожението на една извършваща се Реалност бива компенсирано със сътворяването на друга. Нека съсредоточим усилията си върху Успеха! "На остров Ерин ще засияе Слънце и оттам ще дойде Спасител. На Земята всичко ще дойдат трима Спасители. Единят от тях ще слезе от планините." - предсказва Раньо Неро. Помислете: нима всичките милиарди двукраки заслужават спасение?

         Дойде време за умиране. Древността е оставила контурите на спасителен Изход, но на неблагодарните потомци нищо не бива да се поднася наготово. Нека се потрудят така, както се трудеха живелите преди тях. Всъщност техният собствен свят е още по-егоистичен, по-алчен и по-потаен. Най-добрите, най-съвременните технологии официално не съществуват за народите, които със своя труд заплащат изграждането им. Колобърът дава знание, но умението оставя всеки сам да изгради за себе си. Едва тогава то ще е само негово умение. Съзидателните сили не приемат на гърба им да паразитират просяци. Слабият няма морално право да изисква от силните, нито да им налага каквито и да било условия.

         Човек може да изпрати своята воля пред себе си и тя да воюва вместо него. Волята е в състояние да въздейства върху обектите сама, без чужда помощ, независимо от изпратилия я. Явлението е различно от хипнозата и внушаването на мисли. То не е физическо и биологично явление. Но не е и духовно. За останалото се досетете сами.

"Ето, настъпват дни, когато Аз ще се доближавам,

за да посетя обитателите земни."

III Ездра 5:44

         Аями показа на своя колобър картина: "В каменистата страна труповете лежат на купчини, покрити са с черен прах. Не се виждат рани, не се забелязва кръв. Телата са цели, но са неподвижни. Липсват оръжия, вещите са непокътнати. Хората са излезли като за празник, но ги е постигнала неочаквана смърт". Такава участ очаква всеки, дръзнал да пороби отменителите на всяко робство. Такава участ очаква всеки отменител, взел страната на робовладелците.

         Наближава денят Небесните Йерархии да вдигнат голямото и древно Божество. То е с лице към земята, паднало е, лежи на едната си страна. Но онези, чийто ум Богът на този свят не е заслепил, го виждат. Образът на Бога се явява в тяхното озарение. Те се изправят и поздравяват Слънцето със съединени ръце. Изричат словата на Силата. Насилническата цивилизация е повалена в прахта. Измъчените воини, живели цял живот като на боен поход получават своята възможност да се порадват на белия свят и неговите красоти. Те са отвоювали правото да искат и да получават. Останалите могат само да желаят. Печалбата не се дели поравно между господар и слуга.

         Упадъкът и рухването на техния свят са предвидени, описани са, изведени са причините: "Всяка принуда, всеки насилствен опит да бъдат отнети от хората възможностите за доброволна самоизява, водят до духовно поражение и отслабване на обществото." - Нанси Крес, но кой да се вслуша? Оглушали, те не чуват тътена на приближаващата се Буря.

Как ще разрушите досегашното?

         В основата на този свят, в самите устои на съвременните човешки достижения стои разумът. И с помощта на Разум ще разградите съграденото. Идеята е онова нерегистрируемо, невидимо, недоказуемо всепобедно оръжие, годно да съсипе породената от нея реалност. Доразчистването ще се извърши с Небесен Огън. Създайте несъвместима с общоприетата картина на света. Вдъхнете й плът. Тя сама ще стори нужното. Излишно е да прибягвате до употреба на физическа сила, вредно е да причинявате взривове и разрушения. Нанасянето на терористични удари активизира вражеските защитни сили. Можем ли чрез тероризъм да убием всичките врагове? Не.  Затова вместо да се стремим към неизпълнимото, нека сътворим своя духовен СПИН и да оставим той да ги погуби. Нека вместо телата, поразим вражеския стремеж към бъдеще. Борбата с тях е като борба с кърлежи - ако откъснеш тялото, от проникналата под кожата глава израства ново тяло. Не разбирате ли безсмислието на досегашните методи? Сега те са кърлежи. Нашата задача е, да ги превърнем в молци, а после да запалим Огъня, който ще ги довърши. Ето ключът: подсъзнателните команди превръщат обяснителната агресивност в аксиоматична. Причиненото си остава свършен факт, а от причинителя отпадат всички подозрения. Вие ще сте недосегаеми, отговорни единствено пред Бъдещето. Нима ще подарите своята отговорност на неразумните? Какво ще отговорят те на Тангра?

         Повече няма да обяснявам, даже ще ви оставя мъничка задача за разрешаване: Съвременният свят е тумор, цивилизацията е тумор, днешният човешки начин на мислене е тумор. Как да помогнем на човечеството, как да премахнем тумора, без да осакатим приютилото го тяло?

         Паразитите са обхванати от паника. Те бързат да ни съсипят, да се отърват от нас. Непрекъснато си представят как предреченото се сбъдва, как ние идваме, но техните представи са твърде изродени. Те си представят как ние започваме да ги унищожаваме един по един, затова се стремят да измислят все нови и нови предпазни средства. Ние не постъпваме както те мислят, че ще постъпим, ние за тях сме изненада. Не премахваме отделни единици, ако не ни застрашават пряко. Ние разлагаме техния любим свят, както те разложиха нашия. Превръщаме естествената им среда в негодна за обитаване. А като начало свикваме да живеем без онова, което за тях е жизнена необходимост. И те ни помагат!

         За нашите съюзници, привърженици на материализма или на някоя от материалистическите религии също имаме напътствия: В нашата война ние не използваме класически терористи. Нашите най-страшни воини са хакери, специалисти по компютри и електроника. Ние създаваме нашите нови заклинания, нашите магически послания, а те ги въвеждат в компютърната мрежа, в Internet. Така ние сливаме свръхмодернизацията и древността в едно. Така довеждаме своите идеи до елита на[FJ1][FJ1] нацията и до водещите умове в света. Така завладяваме и покоряваме изгубилото своите духовни защитни способности човешко стадо.

Сега е времето да посеем своите бъдещи успехи!

         За елеминиране на етнически чужди за българския народ елементи можем да използваме музикалния метод. В музикални произведения със специфична етническа насоченост поставяме нашите разрушителни заклинания, вграждаме ултра- и инфразвукови импулси, елиминиращи психиката и организма на слушателя. Ако някой харесва цигански, турски или сръбски чалги - вината ще бъде единствено негова.

         Едва тогава, след рязкото намаляване броя на човешките същества ще стане ясен смисълът на предсказанието:

Битката бе ожесточена.

Завърши с победа.

Всички живи бяха умъртвени.

         Народът е като морски пясък. Държавната власт е сграда, построена върху пясъка. Горко на сградата, построена върху подвижни пясъци! Горко на сградата, раздвижила пясъците! Горко на сградата, чийто основи не достигат до твърдата скала на най-първото време!

Кой може да стигне до Началото, без да премине през нас?

         В своите действия няма да сте сами, тенгриани! До вас, във вас и около вас винаги ще бъдат божествата на вашите деди. Спомнете си и ще разберете. Размислете над описаното в "Енума Елиш" как се сътворяват един друг по свое подобие, разгърнете папируса "Ну", където с лекота те се превръщат едно в друго. После вземете някой съвременен учебник по ядрена физика. Изучете квантовата механика. Ще откриете, че Миналото е знаело доста повече за Настоящето. Вчерашната Мъдрост ви казва: "Никой не ви познава. Вие ги познавате. Никой не може да ви хване. Вие ги хващате". Утрешната Мъдрост твърди: "Колкото по-точно се опитваме да измерим положението на частицата, толкова по-неточно ще можем да измерим нейната скорост и обратно". Всепобедността се съдържа в синтеза на двете опитности. Тогава олтарът - помирител се заменя от Трон на Съюзник. механичната Традиция се заменя от Духовна.

И вашите желания стават ваши искания!

         Но първо трябва да си върнете земята, за която предците ви заплатиха с кръв. Не можете да признавате неканени пришълци за Съвладетели и да твърдите, че живеете във вашата България.

В България властват само Българите!

         Не се бойте от онези, които днес наричате "обединено човечество". Разстройте работата на паразитния международен организъм.

Умъртвете човешките надежди!

         Постепенно и много внимателно въвеждайте информация за опасността и помощта Отвън. Цялата истина може да разруши планетата, но посредством премерено дозиране, хората само ще се почувстват беззащитни. Единствената смислена реакция ще бъде присъединяването към воинството на Тангра. Превърнете процеса на осъзнаване в отсяване. Не убеждавайте, а посвещавайте. Оглупяващите ще бягат и ще се крият, проумяващите ще идват, ще прииждат като насекоми, привлечени от светлина. Ще боравите с факти, измислици и спекулации няма да са ви нужни. Космосът не е мъртво и скучно място, както си въобразяват невежите. Космосът гъмжи от движение и живот. Само че от нашата яркоосветена наблюдателница е трудно да забележим какво става Там. Небесните ветрове завличат и довяват до Земята всякакви случайни странници. Едни се очовечават, други измират, трети заминават обратно. Не ги бъркайте с Великите Князе, с космическите Пратеници, наричани от шумерите Нун - Галене, а от акадите - Ихиги. Князете са познати на приелото Тъмня вяра общество като елохими, един от които е еврейският Йехова, IHWH. В конкретния случай става дума за същества от плът и кръв. За смъртни и краткоживеещи, а не за енергийни създания.  От дълбините на Вселената към нашата планета приближава ударното ядро на неназовима Враждебност. Авангардът е вече тук, дори е влязъл във връзка с наши неразумни властници. Пришълците са познати с различни имена, но никое от тях не е от съществено значение. По пътя си насам Враждебността застрашава и други. Застрашените разбират необходимостта от съюз за борба със Злото. Но с кого ще се съюзят? Със самодоволното, агресивно, арогантно, алчно, грубо, безскрупулно и нахално човечество? С коварните ни управници, готови веднага да продадат своите подвластни, стига някой да им предложи каквато и да е цена? Такова човечество също е заплаха. Кой би пожелал да има подобен съюзник?

         Алтернативата сте вие - новите разумни, децата на Тангра. За които верността, честта, достойнството не са празни думи. За които Дългът е свещен. Съюзникът ще пристигне и ще ви помогне да разчистите пространство за вашите владения. Дотогава старото трябва да е отслабено. Интензивността на неговата съпротива ще определи степента и размера на пораженията върху човешката Раса. Стремете се да увеличите броя на годните да се спасят. Дотогава вие ще сте пръснати по цялата Земя, между всички народи - не пренебрегвайте никого. Приемете желаещите да дойдат при вас, направете ги свои себеподобни, свои ближни. Издигнете ги в ранг на съратници. Обяснете им, че склонните към подчинение се изложени на смъртоносен риск от обсебване. Главната възможност за оцеляване е скрита в неподчинимостта. Преценка трябва да предшества благоразумието. На християните разяснете посредством скрити  от видиотените тълпи християнски текстове:  "Който е станал роб против своята воля - той може да бъде освободен. Но който е станал свободен по милостта на своя господар, а сам е отдал себе си в робство - той повече не може да бъде свободен." /Евангелие от Филип/

         Пришълците от голямата Бездна също имат свои външни съюзници - част от обитателите на малките затворени светове. Но за последните е още рано да говорим. Засега съветът е: "И никой не трябва да забравя, че нашата планета прекосяваше космическото пространство милиарди години, без да бъде обитавана. И един ден ще поеме същия курс по същия начин, ако хората забравят, че дължат своето свръхсъществуване /суперекзистенция/ не на малкото безумни политици, а на изучаването и безусловното прилагане на Божествените закони."  Всъщност нищо ново, но няма да ви разказвам, само ще ви подскажа. И днес на Земята живеят организми, по-приспособени към влошаващите се екологични условия. Ще бъде интересно да споменем дървото Гинко, произходът му води началото си от преди 50 милиона години. Това дърво прекрасно издържа на радиация и замърсена околна среда. Събитията се повтарят, но няма кой да си спомни. А на нас даже няма да ни се наложи да си спомняме, тъй като ние никога не сме забравяли.

        "Това, което храните в душите си е реалността на утрешния ден" - повтаряше колобърското поучение Петър Дънов. Предизвикайте появата  на нови явления, посредством тяхното обявяване. С помощта на достоверност превърнете свръхестественото в обичайно. "Дори отнемането е въздаване, ако си в състояние да прозреш" - писа Българинът Димитър Делян. Отнемете от силата на покварените земни властници и въздайте на достойните земни деца. Не е достатъчно словата ви да бъдат подходящи. Създайте и подходяща материална обстановка. Духът без тяло не е това, което трябва да е. Иначе Тангра не би ни облякъл с тела. Вие сте отрицатели на изроденото човечество, но не преставате да бъдете човешки синове. Духът на Възкръсващия прониква там, където има хора.       

         Една подробност: не всички двукраки с човешки облик са хора. Умейте да отличавате истински от неистински. Пък и хората се намножиха повече от допустимото, превърнаха се в напаст.

Не можем да живеем всички

на една планета

и на всички да ни е добре.

         Успокоявайки населението, земните властнически статистически централи изчисляват каква територия се пада на един човек. Лъжат, че Земята би ни изхранили всички. Набиват в очите на мамените цифри: площ на планетната суша в квадратни километри, численост на живеещите върху нея човешки същества, количество храна, нужна за един човек... Но пропускат да ни съобщят, че слагат в сметките Антарктида, Сахара, Гренландия и Хималаите, където самото Слънце няма да позволи живот. Спомнете си думите, че в ледената пуста слънцето грее убийствено силно, прогаря плътта, докато костите се оголят. Какво по-добро напомняне за озоновите дупки? А ето и малко суха информация, излизаща от самите техни среди: Според световния фонд за защита на природата, 90% от земните гори са унищожени вследствие на човешката дейност. /октомври 1992 г./ Всъщност защо да говоря за днешния ден, той е пред очите на всички. По-добре насочете погледите си към бъдещето. Казвате, че климатът се е променил? Оплаквате се, че ви е прекалено горещо? А как ли ще се чувствате, когато изгрее второто Слънце? Отново Раньо Неро: "На небето ще има две слънца и две луни. Няма да има нощи. Земята ще се превърне в нажежен ад. На земята ще бъде невъзможно да се живее. Само във въздуха и под земята ще има спасение. Ще бъдат построени осем подземни градове. Много хора ще ослепеят от светлината на двете слънца. На Север снеговете и ледовете ще се разтопят. На полюсите ще се появят обширни цветущи земи. Ще се вдигнат огромни вълни. Те ще залеят половината от земната твърд и ще се оттеглят."

         Стигнахме до разбулването на още едно напътствие. Как Писанията да се превърнат в оръжие? Като ги накараме да зазвучат по разбираем за съвременниците ни начин. Като ги сведем до съвременното разбиране за нещата. Като ги направим приложими. Натрупаните през последните шест хилядолетия по пътя на логиката и опита знания са достатъчни за целта. По повод на Паразитната ценрала Милтън Купър посочи: "Ако имаме свободна енергия, те вече няма да имат властта над нас". Ние различаваме 39 вида енергии, и тайните на всичките са скрити в нашите текстове. Как чуждите ще ни поставят под своя зависимост?

         Много грижи могат да отпаднат отведнъж, но ние не го желаем. Трудностите са изпитания, те спомагат за усъвършенстването. В Утрешния Светъл свят ще има място само за съвършени хора. Затова те днес трябва да се борят, да воюват и да побеждават! Те трябва да излязат извън условностите на днешния "... изнежнен, утробен живот...". Помнете: вие съществувате, вегетирате - научете се най-сетне да живеете!

         Провокирайте слухове. Предизвиквайте сплетни. Разчитайте на мълвата. Драстично се намесвайте в личния живот на противника. Не се стеснявайте, не мислете дали действията ви са морални. Нима противникът не прави същото? Врагът трябва непрекъснато да бъде изкарван от равновесие. Разширявайте заеманите от вас площи и намалявайте териториите, населявани от изродените слуги на Злото. Нека правата на Свободния бъдат по-големи от тези на роба и на робовладелеца. Тенгрианинът смята робството за престъпление!

         Заспалият Повелител на вечното извършване е пробуден. Застанал е и стои в дома на милионите години. Скоро ръцете му ще се прострат, ще извадят едни богове от Бездната, а други ще пратят към унищожението на Огъня, щом цикълът им завърши. Пробуден е и Водачът на новите човеци. Той знае, Знанието го изпълва, но чака изпълнението на условията, а също възрастта, когато земното му тяло ще е готово за действие. Домът на Тъмнината ще се озари. Но това ще е, когато старата Традиция изпълни докрай своето предназначение. А дотогава е предвидено вие да свършите още работа. Не се отпускайте, не мързелувайте. Не се смирявайте. Ако ви поставят наляво - надясно тръгнете. Посоката определяйте вие. "Всичкото време е заключено в настоящето, и да разбереш настоящето, значи да се освободиш от времето." - твърди отказалият да бъде Мирови Учител Джиду Кришнамурти. Вас настоящето ви отхвърли, а заедно с това ви освободи от властта на малкото време. Научете се да управлявате Времевите вихри.  Времето навлиза в материята и преминава през нея, но материята не може да се движи толкова бързо, та да навлезе във времето и да го задържи. По-бърза от времето е мисълта.

         Вие знаете и разбирате. Вие можете и умеете. Думите от Евангелието на Тома "Иисус каза: Бъдете преминаващи" /1:47/ - за вас се отнасят.

         Карат ви да се съмнявате в реалността на Водача? Не вярвате в неговото идване? Според Мишел дьо Нострадамус, Водачът ще пристигне върху крилете на Небесната Вяра. Пророчеството от Премол допълва, че ще тръгнат ръка за ръка: Великият Владетел и новият Първосвещеник. Ще пристигне също и Тази, която малцина чакат: "Аз съм изпратена от Силата. И аз дойдох при тези, които мислят за мен. И те ме намериха сред онези, които ме търсят." - /"Гръм" - I век пр. Хр./. Ето и част от казаното за Нея в Ичкерия през 6763 година по нашето летоброене, когато се обсъждало коя да бъде България: "Роди се лъв от свинята. Небето го призна за избран. И е жена, и ще воюва с мъжете. Ако мине два цикъла, ще бъде произведена във висше звание. Тогава ще се разбере, че е жена. Тя ще обедини Българите и ще върне величието на народа. Пазете я." Но нека поговорим още малко за Водача. Предсказанията за "Максимус Понтифектус", Големият Маг не са изолирани. Ислямът говори за "последния Имам, който ще превъзхожда всички останали". За Махди /Добре насоченият Предизвестител/, който в края на Времената ще наложи над света истинската Вяра. А според хиндуисткото учение, ришите, ясновидците се появяват в началото на всяка нова Калпа, Космическа Епоха. Те възвестяват новото Знание. Разбрахте ли защо новото Могъщество, новата Власт и новата Вяра са неделими?

         От високоговорителите нашите радиоапарати непрекъснато звучи погребална негърска музика. Осъзнайте кой и защо желае вашето погребение. Осъзнайте реалността на вражеските усилия и се насочете към тяхното превъзмогване:

         "Духът на Израел, предопределящ колективното чувство за вина и стремежът към изкупления, явно проявил се по време на упадъка на аристократичната Традиция на древните патриарси, призовал към живот най-низшите сили на егейско-пелагийския телуризъм, преди това подтиснати от ахейските племена. Той е извел на арената на борбата кастата Шудра, така наречената "тъмна" каста /Кришна/ и демоничната каста Асуря, над които в Индия като форма над хаоса се извисява йерархията на трите висши касти на два пъти родените - Двиджа - чак до типа на Брахманите и Царете, смятащи се там за велики богове в човешки образ." /Юлиус Евола/

Ние идем, за да поставим всекиго

на мястото му!

         Казвате, че сте от Български род. Казвате, че сте верни на Завета. Казвате, че Новото време ви се полага по право. А вие познавате ли Българското право? Благородническата титла се наследява, но може да бъде отнета. Също може отново да се отвоюва. Ето, сега всички сме принудени да отвоюваме онова, което ни беше отнето, което някога беше наше, но което загубихме. Положете усилия и ще бъдете възнаградени! Да, сега нас ни победиха и ние сме победени. Да, нас ни победиха в първите сражения. Сега ние наистина сме победени. Никой обаче не се замисля върху промените в съзнанието както на победители, така и на победени. Никой не се замисля над възможността ние да се превърнем в евреите на бъдещето. Никой не се замисля над възможността ние да се превърнем в оръжието на Тангра, чрез което Той ще накаже самозабравилия се свят.

         Съвместяваме членство в организации, подчинени на интегристката общност с принадлежност към Тенгрианството. Казваме на нашите пратеници: "За тях сте част от Цялото, за тях сте средства. За нас сте братя сред вражеския стан, за тях сте жертвени животни. Ние гледаме на вас като на устремени към Небето души - те гледат на вас като на предназначена за Холокост плът. Чия роля ще приемете? Ще се слеете ли с тях, ще се откажете ли от своята принадлежност към нас? Те ви предлагат точно премерени блага, а после искат да им ги върнете с лихва, двойно. Ние искаме с общи усилия да завоюваме света, който те ни отнеха с измама. Към коя от целите ще тръгнете? На тях сте им нужни, но само временно, те не забравят, че не сте от тях. Ние не ви отделяме от себе си. Коя Общност ви е по-близка?"

         Пращаме хората си навсякъде. Те трябва да са навсякъде. Но където и да отидат, те само при нас се чувстват у дома си. Защото при нас наистина са си у дома.

         Щом няма изход от днешната ситуация, то ние можем да върнем събитията обратно и да излезем през входа. Дарявайте с идеи авторите на художествени произведения. Те няма да осъзнаят за какво става дума, но ще свършат част от вашата работа. С тяхна помощ предизвиквайте и предотвратявайте събития. Техните политиканстващи велможи дърдорят за "мрачните видения на Оруел", без да проумеят, че виденията са преградили пътя на една още по-мрачна действителност. Разиграните вариации на Огнено ниво отнемат нуждата от проекция в реалното. Огненият вариант сам по себе си е реалност. Той дава храна на божествата, поглъщащи всичко прекалено и излишно, определяйки по този начин хода на събитията. Сине на Тангра, ако не можеш наяве да бъдеш човек между човеците, то нищо не пречи да го правиш скрито. Същественото е човечността да проникне в света, подготвян за твоите деца и внуци.

         Изградете у вашите последователи недоверчивост към властващия свят и неговите догми. Научете ги да презират официалните учения и доктрини. Кажете им, че могъществото на паразитния елит се крепи върху народната сляпа доверчивост. Кажете им, че нашите изводи се подкрепят от представители на все повече нации: "Онова, което наричаме "зло" е продукт на цивилизацията, на нейните ограничения и задръжки, които деформират спонтанната, свободната себеизява на личността." - Урсула Ле Гуин.

         Ние обаче знаем:

Този свят е средство за осъществяване на нашите цели.

         Трябва да се справите. Провалите ли се - няма да има България, няма да има Българи. Но Съветът на Седемте вярва във вас! Българинът е единственият човек на Земята, готов да се жертва заради своите деца. Той ще извърши онова, към което други напразно призовават. Все пак нека чуем и техните думи. Иначе излиза, че само ние говорим за Опасността: "Ако нашите съграждани /в САЩ/ не започнат да се съпротивляват срещу това световно управление, то суверенните държави ще изчезнат и ще се установи една единствена глобална икономическа система." /Гари Ка/ Друг автор, Джим Тейлър е отчаян: "Една организирана опозиция срещу ционисткото владичество над САЩ не се вижда. Никой не е готов да се бори за страната си. Вашата е свършена. Бъдещето е вече програмирано." Същата участ готвят те за всички неизповядващи юдаизма народи. Тогава високата раждаемост на племена с ниска култура ще изтласка Българите от домовете им. И никой няма да защити прогонения собственик, защото Българския закон ще е отречен. Това ще се случи, ако се доверите на доминиращия поведенчески модел на Новия световен ред, на мечтите за някакво обединено човечество и се отвърнете от заветите на своите деди. Ако пък тръгнете след нас, то "отчаяният вик на шепа хора ще се превърне в зов на един цял народ!" и никоя външна сила няма да ни устои. Дори талмудистките идеолози признават: "Те /техните помощници, онези, на които разчитат/ са специалисти относно нещата, които вече са станали, но кой би могъл да е експерт относно неща, които никога не са се случвали?" /Давид Бен Гурион/

         Искате доказателства? Какво да доказваме? Че слънцето грее? Че снегът е студен, а водата е мокра? Че звездите не могат да се пипнат с пръст, а хората се раждат и умират? Истински неподправеното Знание не се нуждае от доказване.

         Българската Държава беше, но вече не е наша държава. Сегашните нейни управници са окупатори, които ние трябва да прогоним, защото тя, държавата бе създадена от нас, заради нас и ни принадлежи по Право.

         Ние знаем, че всички действия против чуждия окупатор са законни!

         Тръгнали сме да завоюваме първо цялата страна, цялата Дунавска България, а после и всичките земи, населени с българи. Изпълнени сме със съзнанието, че всичко е наше. Демократи, либерали, комунисти - те биват подкупвани, като им подхвърлят по някое дребно магазинче, по някоя мизерна сума или по някой неособено висок пост за ограничено време. Ние не приемаме, че някой може да ни подари нещо, което бездруго ни принадлежи по право. Сега ясно ли е защо враговете на България залагат на тях, помагат им, а нас подлагат на преследвания? "Аз съм..." - казва демократът /комунистът, либералът/ и изрича някаква чужда дума. Думата обикновено не значи нищо. Те дори не знаят кои са и какви са, а искат нас да ръководят!

         Ние идем, за да върнем откраднатата от народа земя, да върнем живота, който чуждите откраднаха от нашия народ. Ние идем да върнем съдържанието и смисъла на думите!

         В условията на царстващо преразпределение известността отива при най-умелите, при най-стръвните, при най-нахалните, при най-приспособените, при най-обвързаните с властта. Но никога при най-полезните. Полезните са твърде заети със своите собствени дела. Те нямат време да търсят слава, не се домогват до известност. Нито искат признание от оглупялата тълпа. Полезните смятат за неразумно да пилеят сили, за да печелят овации. Полезните се превърнаха в най-онеправданите хора на света. Единствено в нашия Тенгриански свят полезността е поставена под закрила. А кой е по-полезен от вас, рожби на Огнения народ? Вижте своето място и го заемете!

Творете ключови думи!

         С тяхна помощ ще управлявате доведения до неуправляемост свят. От информация чрез власт преминете към власт чрез информация. Бъдете "тези, които Знаят". Изговарянето на словосъчетания, обозначаващи даден символ могат да предизвикат приливи на отвращение и омраза. Да внушат страх. Да заповядат паника. Да доведат до негативна реакция у индивида. От там - до намаляване естествените му възможности за реагиране. Или обратно - да породят вяра и надежда. Да вдъхнат обич, да извикат чувство на уют и закрила, да повикат усещане за съпричастност. Явлението не е тайна и за някои хора от тълпата. Но вие продължете. Вложете динамично съдържание във всяко понятие. Извършвайте непрекъснати корекции, съобразени с конкретния момент. Кой ще ви се опре? Кой ще достигне бързината ви? Кой е равен на вас в умението?

И небето ще се сгромоляса върху земята, когато хората чуят от вас истината!

         Съзнавайки чувството си за превъзходство, пазете се да не попаднете в клопката на самовъзвеличаването. Не вие сте достигнали върха на постиженията - другите са отстъпили от правото си да постигат. Техният свят е временен, краткотраен; ние гледаме към Вечността. Дори те, в състояние на озареност забелязват: "Вземете например онзи храм в джунглата. Построен е преди тринайсет века и плочите все още се отварят и се затварят с механизми, функциониращи толкова гладко, все едно са създадени вчера. Това е чуждо на нашия начин на мислене.  Най-добрите ни автомобили и уреди имат десетина-петнайсет години живот и изискват постоянно поддържане. Нашата техника не издържа изпитанието на времето. Това е отражение на обществото ни. Всичко е като бърза закуска - искаш го веднага, получаваш го веднага, но не за дълго." /Р. Дж. Пинейро/ Извърнете очи от тяхната пясъчна цивилизация, сриваща се при първата вълна. Помнете колобърското поучение:

"Какво са гениите?

Те са нормални хора.

Останалите са джуджета. Недоразвити джуджета.

Остаряли преди да пораснат."

         Накарайте ги да се почувстват доволни. Доволството е смърт за духа. Измежду недоволните подберете нови ваши съмишленици. Недоволството е един от белезите за разпознаване. То е знание за възможностите. Врагът се преструва, че не те забелязва. Какво по-добро от това? Подтикни го към грешка. Предизвикай ситуация, при която бездействието е най-погрешният ход. Колкото и да ви превъзхожда по сила противникът, не забравяйте, че истинската сила е в разума, а носители на най-висшата разумност сте вие!

         Младенческата възраст на човека свърши. Сега е време на пубертет. Измененията са налице. Но зрелостта още не е дошла. "Никой гой не ще има място в света, който идва!" - злобно съска Талмудът. "Никой поробител няма място в света на Свободата!" - възрази Канартикинът. Досегашната Заповед беше: "Съхрани, запази, свържи!" Отсега ще чувате: "Разчисти!" Светът е твърде замърсен.

         Не се впускайте в лов на отделни паразити. Не си губете времето. Във всички тях живее желанието да убиват, вие само обърнете посоката. Тогава убийците ще измрат, а изпълнените с жертвоготовност ще бъдат спасени.

         Сред тях сте. Вътре сте, в техния свят. Не ви познават, не ви различават. Не ви забелязват, дотолкова сте се слели с талазите на сивата сган. Но вие сте там, вътре. И владеете стихиите. Съберете безцелно мятащите се енергии, концентрирайте ги. Разположете ги във възловите точки на Системата. След това взривете всичко!

         Виждам красиви спретнати къщи. Разноцветни домове сред безметежна природа. Красиви едноетажни домове сред зеленината. Малко на брой, но добронамерени хора. Чистота и спокойствие. Тишина и уют. Ред и справедливост. Труд и веселие, радост и обезпеченост. Осъществими мечти, ясни перспективи, достижими блянове. такъв ще е утрешният свят, вашият свят, деца на Тангра.

Завоювайте го!
Гласувай:
3
2Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2514512
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2477
Календар
«  Декември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031