Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2012 13:27 - Главните опасности пред нас
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1758 Коментари: 0 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Циганизацията на България и бясната промяна на нейната етническа карта;

Химическото пръскане от самолети;

Добивът на шистов газ и отравянето на земята и водата ни;

Съсипващите човешкото съзнание зомбиращи телевизии и „пържещите” мозъците мобилни телефони;

Масовата продажба на фалшиви или пък направо отровни храни и напитки;

Ликвидацията на медицината и навлизането на фармацевтичната мафия;

Целенасоченото и планомерно унищожение българското село;

Икономическият геноцид и постепенното изземване на собствеността от българите…

Ето ги част от най-главните опасности пред българския народ. Да сте чули някой политик да ги систематизира и да заговори открито за тях? Да сте прочели в медиите за тези главни опасности? Вместо това, комунизъм – демокрация. Тая партия, оная партия. Тоя политик, оня политик. Смешно, нелепо, ненужно губене на време. Отклоняване на вниманието. Партии, институции, политици, медии – всички те са се съгласили да служат на Системата. А целта на Системата е пълната физическа ликвидация на българския народ. Затова всеки служител на тая човеконенавистническа Система е смъртен враг на нас, обикновените, нормалните българи. Никой честен човек, стремящ се към доброто на своя народ няма да бъде допуснат да проникне в Системата. Тя не търпи чужди тела в себе си. Тя приема само и единствено покорни и безволеви роби, подчиняващи се сляпо на всяка заповед. Щом някой се е съгласил да работи за Системата, той се е съгласил да работи и за българоубийствения план.

Ако пък някой реши да започне своя „игра” и да не се подчинява на правилата, Системата го премахва. Независимо от обществено положение и имотно състояние. Спомнете си Андрей Луканов, Илия Павлов и Емил Кюлев. Същото се отнася и да криминалните типове, работещи също за Системата. Тези, на които им бе разрешено да натрупат богатства. Иво Карамански, Васил и Георги Илиеви, Поли Пантев… Не казвам, че бяха добри. Не казвам, че бяха на наша страна. Но всичките те бяха решили да работят за себе си, а такова нещо не е позволено.

Има ли решение проблема? Има. Колкото и да звучи невероятно, колкото и да изглежда странно, Системата няма пълна власт над онези достойни хора, които никога не са работили доброволно за нея. Такива хора получават Закрила и макар често да страдат и да търпят лишения, те по-често преминават през изпитанията невредими. Системата властва безразделно само и единствено над своите покорни роби. И към тях тя е много по-безпощадна, отколкото към малцината посмели да се опълчат срещу нея. Това пък е част от друго правило, от друг Закон, за който практически нищо не се знае. И за който Закон Системата с всички средства се опитва да попречи ние да научим.

Скоро ще се случат Събития. Първо ще има имитация на такива, а после ще дойдат истинските Събития. Системата ще умре заедно със своите поддръжници. Ще умрат и много невинни, вярно е. но няма никаква гаранция, че сред оцелелите невинни хора, сред непокорните, сред неподвластните на Системата оцелели няма да бъдеш и ти.




Гласувай:
14



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3007998
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930